SabotazNic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, georgekrax είπε Εκτός από την χρεωστική είμαι και πρόσθετο μέλος σε πιστωτική κάρτα του πατέρα μου στην τράπεζα, οπότε φαίνεται θεωρώ και ένα ιστορικό χρήστης πιστωτικής με συνέπεια στις πληρωμές. Ο πατέρας σου φαίνεται εκεί καλοπληρωτης, όχι εσύ.
georgekrax Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ο πατέρας σου φαίνεται εκεί καλοπληρωτης, όχι εσύ. Α ωραία. Εγώ την πληρώνω κάθε μήνα, εκείνος διατηρεί/αυξάνει το behavior score 😅🥲
fotis1997 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δοκίμασε να κάνεις αίτηση σε πολλές τράπεζες. Γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις σε eurobank και στην συνέχεια σε φοιτητική πειραιώς. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις αίτηση και σε όλες. Ζήτα χαμηλά πιστωτικά όρια. Εάν καμία δεν δεχτεί, τότε όταν θα αυξήσεις το δηλωθέν σου εισόδημα ξαναδοκιμάζεις.
Joshua21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 31 minutes ago, georgekrax said: Εκτός από την χρεωστική είμαι και πρόσθετο μέλος σε πιστωτική κάρτα του πατέρα μου στην τράπεζα, οπότε φαίνεται θεωρώ και ένα ιστορικό χρήστης πιστωτικής με συνέπεια στις πληρωμές. Για να ακριβολογούμε δεν είσαι "πρόσθετο μέλος", απλά έχεις πρόσθετη κάρτα, η συνέπεια στις πληρωμές αφορά την πιστοληπτική ικανότητα του πατέρα σου και μόνο, όχι τη δική σου. 20 minutes ago, georgekrax said: Α ωραία. Εγώ την πληρώνω κάθε μήνα, εκείνος διατηρεί/αυξάνει το behavior score 😅🥲 Αδιάφορο ποιος την πληρώνει, σημασία έχει σε ποιον ανήκει η κάρτα. Πάντως αν έχεις αρκετό εισόδημα ώστε να πληρώνεις τις κάρτες άλλων, τότε φαντάζομαι ότι έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου εγκριθεί δική σου πιστωτική.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 44 λεπτά πριν, georgekrax είπε Α ωραία. Εγώ την πληρώνω κάθε μήνα, εκείνος διατηρεί/αυξάνει το behavior score 😅🥲 Εισόδημα έχεις; Φανερό τουλάχιστον.
georgekrax Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Για να ακριβολογούμε δεν είσαι "πρόσθετο μέλος", απλά έχεις πρόσθετη κάρτα, η συνέπεια στις πληρωμές αφορά την πιστοληπτική ικανότητα του πατέρα σου και μόνο, όχι τη δική σου. Αδιάφορο ποιος την πληρώνει, σημασία έχει σε ποιον ανήκει η κάρτα. Πάντως αν έχεις αρκετό εισόδημα ώστε να πληρώνεις τις κάρτες άλλων, τότε φαντάζομαι ότι έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου εγκριθεί δική σου πιστωτική. Κάνω φορολογική δήλωση, αλλά όχι πχ δεν εργάζομαι κάπου. Όχι εντάξει τα περισσότερα έξοδα τα κάνω στην χρεωστική, κάποια ελάχιστα και σπάνια με την πρόσθετη κάρτα 😄 Απλώς από ότι έχω καταλάβει η Alpha ακόμα και φοιτητής είναι αρκετά αυστηρή, σε σχέση με Eurobank ή Πειραιώς που πιθανώς να είναι πιο κοντά σε φοιτητές και όχι μόνο σε επαγγελματίες
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Άρα συνοψίζοντας δεν εχεις εισόδημα και θες να σου εκδώσουν κάρτα με κριτήριο οτι πληρώνεις εγκαίρως την κάρτα του πατέρα σου όταν την χρησιμοποιείς. Η μοναδική κάρτα που πιθανώς θα σου εκδοθεί είναι η University της Πειραιώς που έχει χαμηλό πιστωτικό όριο (300€) και προορίζεται για φοιτητές με μηδενικό εκκαθαριστικό. Όλα τα υπόλοιπα είναι συζήτηση για τη συζήτηση.
Joshua21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, georgekrax said: Κάνω φορολογική δήλωση, αλλά όχι πχ δεν εργάζομαι κάπου. Τα παραπάνω δεν βοηθάνε να καταλάβει κάποιος αν έχεις εισόδημα ή όχι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό στην απόφαση της τράπεζας αν θα σου εγκρίνει κάρτα. 2 hours ago, georgekrax said: Όχι εντάξει τα περισσότερα έξοδα τα κάνω στην χρεωστική, κάποια ελάχιστα και σπάνια με την πρόσθετη κάρτα 😄 Άλλο είχες γράψει πριν, πως εσύ πληρώνεις την πιστωτική του πατέρα σου... Δεν έχει σημασία όμως, ούτως ή άλλως αυτό δεν παίζει ρόλο στην απόφαση της τράπεζας. 2 hours ago, georgekrax said: Απλώς από ότι έχω καταλάβει η Alpha ακόμα και φοιτητής είναι αρκετά αυστηρή, σε σχέση με Eurobank ή Πειραιώς που πιθανώς να είναι πιο κοντά σε φοιτητές και όχι μόνο σε επαγγελματίες Δεν νομίζω, αλλά ok. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα