panos7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το PS4 pro με δυο παιχνίδια (Fifa 18 - Call of Duty) στα 365,23 euros με μεταφορικά από amazon.co.uk https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0774X64S7 2
petran91 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 These items do not ship to your selected location.Βγάζει αυτό..
panos7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 These items do not ship to your selected location. Βγάζει αυτό.. το βγαζει συμφωνω...αλλα με αφηνει να παραγγειλω ελλαδα το πηγα μεχρι τελους για πληρωμη... δεν ξερω αν παιζει ακυρωση αν καποιος ειναι σιγουρος οτι ειναι καλη τιμη και το θελει ας προχωρησει το πολυ πολυ να φαει ακυρωση
slk200gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 το βγαζει συμφωνω...αλλα με αφηνει να παραγγειλω ελλαδα το πηγα μεχρι τελους για πληρωμη... δεν ξερω αν παιζει ακυρωση αν καποιος ειναι σιγουρος οτι ειναι καλη τιμη και το θελει ας προχωρησει το πολυ πολυ να φαει ακυρωση Οχι δεν στελνει ελλαδα
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Οχι δεν στελνει ελλαδα Το πηγες μεχρι τελους; Ετσι οπως τα λεει ο panos ειμαι σιγουρος οτι στελνει.
zio10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Αφήνει να το παραγγείλεις, άρα λογικά έρχεται. Το έχω πετύχει κι άλλη φορά να λέει ότι δε στέλνει αλλά να προχωράει την παραγγελία κανονικά. Τελική τιμή 324.64 λίρες μου βγάζει.
panos7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Αφήνει να το παραγγείλεις, άρα λογικά έρχεται. Το έχω πετύχει κι άλλη φορά να λέει ότι δε στέλνει αλλά να προχωράει την παραγγελία κανονικά. Τελική τιμή 324.64 λίρες μου βγάζει. Περιπου 365 ευρω δηλαδη...αξιζει τι λετε;Στην black friday παιζει να βγει πιο φτηνα;
petran91 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Για μένα αξίζει, ειδικά αν δεν θέλεις τα παιχνίδια και τα πουλήσεις σου βγαίνει η κονσόλα κάτω από 300€. Πολύ αμφιβάλω αν θα παίξει χαμηλότερα στην BF.
slk200gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το πηγες μεχρι τελους; Ετσι οπως τα λεει ο panos ειμαι σιγουρος οτι στελνει.επειδη δεν θελω να το παρω δεν θελω να πατησω το τελεσιδικο confirm αλλα σε θηκη spiegen που ως γνωστο δεν στελνει ελλαδα το προχωρησα και εφαγα ακυρο μετα,αν καποιος το θελει πραγματικα ας προχωρησει να μας πει
zio10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 επειδη δεν θελω να το παρω δεν θελω να πατησω το τελεσιδικο confirm αλλα σε θηκη spiegen που ως γνωστο δεν στελνει ελλαδα το προχωρησα και εφαγα ακυρο μετα,αν καποιος το θελει πραγματικα ας προχωρησει να μας πει Έχω προσέξει ότι αν κάτι δεν το στέλνει δεν προχωράει καθόλου, δηλαδή δεν σε αφήνει να διαλέξεις διεύθυνση, τρόπο πληρωμής κλπ. Περιπου 365 ευρω δηλαδη...αξιζει τι λετε; Στην black friday παιζει να βγει πιο φτηνα; Νομίζω ότι αν σε ενδιαφέρουν και τα παιχνίδια αξίζει! Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου όμως...Αν το πάρεις να πληρώσεις σε λίρες και όχι σε ευρώ και να υπολογίζεις κι ένα ανταπτοράκι ή ένα καλώδιο ρεύματος 1
kostiger Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλη εως πολυ καλη προσφορα θα προσεθετα εγω. Δεν θεωρω οτι θα δουμε καλυτερες στα μερη μας μεχρι την Παρασκευη.
slk200gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έχω προσέξει ότι αν κάτι δεν το στέλνει δεν προχωράει καθόλου, δηλαδή δεν σε αφήνει να διαλέξεις διεύθυνση, τρόπο πληρωμής κλπ. εχεις δικηο μολις προσπαθησα να αγορασω την alexa που δεν την στελνουν ελλαδα και πραγματι δεν με αφησε να προχωρησω 1
panos7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έχω προσέξει ότι αν κάτι δεν το στέλνει δεν προχωράει καθόλου, δηλαδή δεν σε αφήνει να διαλέξεις διεύθυνση, τρόπο πληρωμής κλπ. Νομίζω ότι αν σε ενδιαφέρουν και τα παιχνίδια αξίζει! Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου όμως...Αν το πάρεις να πληρώσεις σε λίρες και όχι σε ευρώ και να υπολογίζεις κι ένα ανταπτοράκι ή ένα καλώδιο ρεύματος Παντα σε λιρες! Το εχουμε ξεσκισει το αμαζον Εξαλλου και η τιμη στον τιτλο ειναι απο ισοτιμια google Να το παρω το θεωρω καλη προσφορα Θα προτιμουσα να ειχε κανενα gran turismo ομως μεσα αντι για call of duty 1
zio10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Παντα σε λιρες! Το εχουμε ξεσκισει το αμαζον Εξαλλου και η τιμη στον τιτλο ειναι απο ισοτιμια google Να το παρω το θεωρω καλη προσφορα Θα προτιμουσα να ειχε κανενα gran turismo ομως μεσα αντι για call of duty Πιστεύω εύκολα μπορείς να κάνεις μια ανταλλαγή με κάποιον ή να το πουλήσεις σφραγισμένο και να πάρεις αυτό που θέλεις!
Merdock Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Επίσης παίζει προσφορά από το game.co.uk στις 320£ διάφορες παραλλαγές πχ: PlayStation Pro 1TB White with GT Sport, COD WWII, Destiny 2 and NOW TV 2 Month Entertainment Μένω Αγγλία και σκέφτομαι να το τσιμπήσω και να πουλήσω τα παιχνίδια γιατί δε τα θέλω.Αξίζει πιστεύετε ή παίζει να βγει καμιά καλύτερη προσφορά; Δεν έχω 4K οπότε θα προτιμούσα την απλή έκδοση αλλά από τη βλέπω δεν έχουν ρίξει πολύ τις τιμές στο απλό PS4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα