Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ΄ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις για να πάρω vdsl . Στην περιοχή τώρα μόλις μπήκαν καμπίνες. Είδα ότι έχουν πάρει ρεύμα. Επίσης είδα ότι από 5200 atainabe rate που είχα έχω φτάσει στο 7800 άρα λογικά έχω συνδεθεί στην καμπίνα vdsl. 

Η απορία είναι η εξής. Θα μπορέσω να πάρω τελικά VDSL? 30, 50  ή ακόμα και τα νέα 100 200  mbps?

Υπάρχει καποιος περιορισμός? πχ χιλιομετρική απόσταση από την καμπίνα. Από ότι φαίνεται είμαι κάπου στα 5χλμ 

Αυτη τη στιγμή είμαι vodafone

Επισυνάπτω φώτο από τα στοιχεία που φαίνονται στο router.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό . Προς το παρόν όχι. Και σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία να πω ΟΤΕ γιατί σίγουρα μέχρι να υπογράφουν συμβόλαια κτλ για να πάρουν οι άλλες εταιρίες στην Περιοχή θα περάσει καιρός. Το θέμα

Είναι αν τεχνικά θα μπορεςω να πάρω ή με προορίζει Κάτι όπως πχ η απόσταση. Αυτή είναι η απορία

Δημοσ.

Σε ποιοα παροχή εισαι αποκλείεται καμπινα να εισαι 5xιλιομετρα..θα ειναι ναι απόσταση στο dslm...

• Super Moderators
Δημοσ.

Λογικά τα 5 χλμ είναι από το Αστικό Κέντρο (DSLAM) κι όχι από την καμπίνα (ΚΑΦΑΟ). Από την στιγμή που έχουν μπει νέα ΚΑΦΑΟ με οπτικές, πλέον για το VDSL δεν παίζει ρόλο η απόσταση από το Αστικό Κέντρο αλλά από το ΚΑΦΑΟ. Αρκεί βέβαια να έχει δωθεί διαθεσιμότητα στο κοινό...

Δημοσ.

Πορτο ράφτη είμαι . Το θέμα είναι ότι η καμπίνα είναι σίγουρα 1 χιλιόμετρο σε ευθεία και όχι μόνο αυτό το καλώδιο κάνει ένα τεράστιο κύκλο και φτάνει σε εμένα από εντελώς αντίθετη κατεύθυνση . Ενδιάμεσα πολλά box με άπειρα προβλήματα! Γενικά έχω πολλά θέμα μέχρι πριν 1 μήνα πάλευα με τα 4.5 Mbps και όχι μόνο αυτό αλλά έπρεπε να κάνω 1 restart στο router την μέρα σίγουρα! Όποτε δεν είμαι πολύ σίγουρος αν είναι από το ΑΚ ή την καμπίνα . Για να δούμε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...