agamoi-thytai Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Φίλε ο συλλογισμός σου είναι πολύ γενικός και οδηγεί σε πλήρως εσφαλμένο συμπέρασμα. "Για όλα φταίει το κράτος;" Το κράτος φταίει που δεν έχει υποδομές να προλαμβάνει, αντί να θεραπεύει. Μέχρι εκεί. Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω, η προσωπική ευθύνη έρχεται 1η και μην ξεχνάμε ότι καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Το κράτος δεν είναι Θεός (αν υπάρχει) να είναι πανταχού παρόν. Πες πως το IQ μου είναι 50.Πες πως έχω και φράγκα από το μπαμπα που μόλις απεβίωσε. Ποιος με προστατεύει ; 2
billiboo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πες πως το IQ μου είναι 50. Πες πως έχω και φράγκα από το μπαμπα που μόλις απεβίωσε. Ποιος με προστατεύει ; κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει. Απο τα λεγόμενά σας δεν φταίει ο Εμπορος όποτε στην Αμερική δεν φταιεί ο έμπορας όπλων φταιεί αυτός που αγοράζει τα όπλα,επειδή καταβάθος όλοι είμαστε πρεζάκια ευτυχώς που απαγορεύονται τα όπλα. αν δεν υπηρχε ζητηση δεν θα υπηρχε και αγορα. δεν λεω οτι ειναι αθωοι οι εμποροι αλλα αυτο που δεν περνει καμια ευθηνη χρηστης ειναι απλα βλακωδες. Για αυτούς που λένε ότι φταίει ο πρεζακιας μάλλον το μυαλό τους φτάνει μέχρι εκεί. και αυτος που δεν καταλαβαινει οτι το να παρεις ναρκωτικα ειναι επιλογη τι ειναι?
lsdoc77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 το να παρεις ναρκωτικα ειναι επιλογη σου. επομενως οχι δεν φταιει ο εμπορας φταει το πρεζακι. Αρα δεν πρέπει να μεριμνούμε ούτε για του καπνιστές στα νοσοκομεία αφου είναι επιλογη τους , ούτε να διώκουμε τις καπνοβιομηχανίες , ούτε για τους χοντρούς αφού ειναι επιλογή τους να τρέφονται καταυτόν τον τρόπο, αλλά ούτε τι εταιρείες που παράγουν χαμηλής διατροφικής αξίας τροφές .Υπάρχει άλλωστε ο μαγικός τρόπος να σταματήσεις τελείως τη χρήση ναρκώτικων και ονομάζεται "απαγόρευση". "Δουλεύει άψογα " πάντα .
billiboo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αρα δεν πρέπει να μεριμνούμε ούτε για του καπνιστές στα νοσοκομεία αφου είναι επιλογη τους , ούτε να διώκουμε τις καπνοβιομηχανίες , ούτε για τους χοντρούς αφού ειναι επιλογή τους να τρέφονται καταυτόν τον τρόπο, αλλά ούτε τι εταιρείες που παράγουν χαμηλής διατροφικής αξίας τροφές .Υπάρχει άλλωστε ο μαγικός τρόπος να σταματήσεις τελείως τη χρήση ναρκώτικων και ονομάζεται "απαγόρευση". "Δουλεύει άψογα " πάντα . μην μπερδευεις αυτα που ειπα , δεν ειπα να μην υπαρχει μεριμνα ειπα να μην περνουμε ολες τις ευθηνες πανω τους. και στο κατω κατω το καπνισμα σε μια ιδανικη κοινωνια θα επρεπε να χρεωνετε εξτρα στις ασφαλιστικες εισφορες. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2017 από billiboo
Regulus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κάποιοι δεν έχουν το IQ να καταλάβουν πως δεν πρέπει να παίρνουν ναρκωτικά η γενικώς να παρανομούν. Τους αφήνεις στη μοίρα τους ; Τότε δεν υπάρχει λόγος να έχουμε δημοκρατία (όχι πως έχουμε τώρα) ούτε δικαιοσύνη (όχι πως έχουμε τώρα). Κάποιοι έχτισαν στα ρέματα. Δεν έπρεπε το κράτος να τους αποτρέψει ; Αντί αυτού, τους έβαλε μερικά πρόστιμα της πλάκας και τώρα θρηνούμε θύματα. Για όλα φταίει το κράτος. Ναι μόνο που το κράτος δεν είναι κάποιο εξωτικό πλάσμα. Εμείς είμαστε το κράτος άρα...
agamoi-thytai Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει. Όποτε να εφαρμόσουμε τον Καιάδα. Για ποιο λόγο να ζουν άνθρωποι άρρωστοι, χαμηλής νοημοσύνης, ανάπηροι κλπ.? Well done.
billiboo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Όποτε να εφαρμόσουμε τον Καιάδα. Για ποιο λόγο να ζουν άνθρωποι άρρωστοι, χαμηλής νοημοσύνης, ανάπηροι κλπ.? Well done. η με παραφραζεις η δεν καταλαναινεις τι λεω. η μπορει και να τρολαρεις. ειπα εγω στον καιαδα? ειπα εγω για τους αναπηρους? συγκρινεις το να εχεις μια ατυχια στην ζωη και να γεννηθεις ή μετα απο ατυχημα να εχεις μια αναπηρια με το να ξεκινησεις γραμμες? αλλα και παλι δεν μιλησα για καιαδα ειπα απλα οτι εχουν ευθηνη και οι χρηστες
agamoi-thytai Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δεν τρολλαρω. Το να έχεις IQ 50 είναι αναπηρία. Δεν ξερω είναι το 50, αλλα το χαμηλό IQ είναι αυτό που λέμε νοητική υστέρηση. Το κράτος οφείλει να προστατεύει όλους του πολίτες, ποσό μάλλον αυτούς που αδυνατούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Να το πάμε αλλιώς: Αν το κράτος μάζευε τα βαποράκια, τους εμπόρους και γενικώς όλους αυτούς που μοιράζουν πρεζα, θα είχαμε θέμα ; Όταν όμως βγάζεις με ενα καράβι 2 τόνους πρεζα και δεν ανοίγει μύτη, τότε τι να λέμε... Αν το κράτος ήθελε, δεν θα υπήρχε ούτε ενα πρεζόνι, ούτε ένας διαρρήκτης, ούτε ενα λαμόγιο και πες μου αν έχω λάθος. Πάνω σε αυτό το σάπιο σύστημα κινείται ενα ολόκληρο σύμπαν.
billiboo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 το κράτος δεν μπορεί να κάνει κάτι γτ εάν κάποιος με 50 iq και πολλά λεφτά θέλει προστασία θα πρέπει να του πάρει και το κράτος την περιουσία? το κράτος δεν είναι εδώ για να μας κάνει restart το game άμα χάνουμε και όχι και να τους μάζευε θα είχαμε θέμα γτ όπου υπάρχει ζήτηση κάποιος θα βρεθεί να την εξυπηρετήσει το σύστημα ναι είναι σάπιο έχεις δίκιο αλλά άλλο το φταίει και το σύστημα και άλλο φταίει μόνο το σύστημα. και ξαναλέω το να πάρεις ναρκωτικά είναι συνειδητή επιλογή τις περισσότερες φορές.
billiboo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παραιτούμαι... η παραιτηση σου γινετε δεκτη
aris1986 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν και αυτοί που πήραν ισχυρά οπιούχα επειδή είχαν πρόβλημα υγείας και μετά δεν μπορούσαν να τα σταματήσουν. Αυτο ακριβως! Εισαι μεσα στο θεμα, οι υπολοιποι αρχισαν περι πρεζακίων κουβεντες. Φιλος μου ξαπλωσε με μηχανη εσπασε λεκανη, 3 πλευρα, εβγαλε ωμο και μηνίσκο. Επινε οπειοδη παυσιπονα γιατι πολυ απλα δεν την παλευε, δεν μπορουσε να κουνηθει μεχρι και στο κρεβατι εκανε την αναγκη του. Ζητουσε ολη την ωρα να πινει παυσιπονα ευτυχως τον ειχαν υπο ελεγχο οι δικοι του και δεν κολλησε με αυτα, αν και ηθελε σαν τρελος. /offtopic Οσο για τα πρεζακια που πιασατε κουβεντα, αν δεν εχουν απο πισω βασιλικη οικογενεια με λεφτα να τους πηγαινουν στην Ελβετια να αλλαζουν αιμα, ψυχοθεραπιες και σε κλινικες αποτοξινοσης πρεζακια θα παραμενουν, δες την εφοριακο στο νεκροταφειο. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2017 από aris1986
billiboo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αυτο ακριβως! Εισαι μεσα στο θεμα, οι υπολοιποι αρχισαν περι πρεζακίων κουβεντες. Φιλος μου ξαπλωσε με μηχανη εσπασε λεκανη, 3 πλευρα, εβγαλε ωμο και μηνίσκο. Επινε οπειοδη παυσιπονα γιατι πολυ απλα δεν την παλευε, δεν μπορουσε να κουνηθει μεχρι και στο κρεβατι εκανε την αναγκη του. Ζητουσε ολη την ωρα να πινει παυσιπονα ευτυχως τον ειχαν υπο ελεγχο οι δικοι του και δεν κολλησε με αυτα, αν και ηθελε σαν τρελος. /offtopic Οσο για τα πρεζακια που πιασατε κουβεντα, αν δεν εχουν απο πισω βασιλικη οικογενεια με λεφτα να τους πηγαινουν στην Ελβετια να αλλαζουν αιμα, ψυχοθεραπιες και σε κλινικες αποτοξινοσης πρεζακια θα παραμενουν, δες την εφοριακο στο νεκροταφειο. οι περιπτωσεις απτα φαρμακα δεν νομιζω να ειναι ο κανονας. τωρα στα της εξαρτησης η σωματικη εξαρτηση τελειωνει σε 2-4 εβδομαδες το θεμα ειναι το ψυχολογικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα