Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

Θέλω να μου πείτε εμπειρίες αν έχετε κάποια παρόμοια.

Πριν 3 μήνες συνέχισαν τις καμπίνες vdsl στην περιοχή μου. Το πήραν με την σειρα και χτιζαν.

Τελείωσαν τα έργα και εγώ και κάποιοι φίλοι μου που μένουμε κοντά κοντά καλούσαμε συνέχεια στους παροχους μας να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε vdsl.

Έχουμε 4 περιπτώσεις

1. Ο ένας φίλος μου κάλεσε πριν 2 μήνες και του λένε φυσικά μπαίνει σε 5 μέρες ακόμα είχε 50αρα με 0 κόστος απλά ανανέωση συμβολαίου.(αποσταση από το σπίτι μου 200-230 μετρα )

2. Καλεί και ένας άλλος φίλος μου πριν 1 μηνα ο οποίος μένει 100 μέτρα από το σπίτι μου σε 5 μέρες είχε 50αρα vdsl.

3. Καλει ο κολλητός μου πριν 2 βδομάδες και σε 3~4 μέρες vdsl 50αρι. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι μένει απέναντι μου δηλαδή είναι στο ίδιο στενό ακριβώς φάτσα τα σπίτια μας. Απόσταση 5 μέτρα.

4. Εγώ καλώ εδώ και 3 μήνες τελευταία προσπάθεια σήμερα. Μου ελεγαν συνέχεια δεν έχει κάλυψη η περιοχή, αλλά σήμερα μου είπαν το κορυφαίο ότι υπάρχει υποστήριξη vdsl και υποδομή αλλά δεν μας αφήνει το σύστημα να καταχωρηθεί η διεύθυνση σας... Πρέπει να ανοίξει καποιαααα στιγμή

Δημοσ.

παιζει να σε εχουν δηλωσει σε λαθος διευθυνση

εχει τυχει και σε φιλο μου...

στην ιδια πολυκατοικια ο ενας ειχε και ο αλλος δεν ειχε διαθεσιμοτητα :P

Δημοσ.

Παίζετε όλοι από την ίδια καμπίνα?

Όχι οι περιπτώσεις 1 και 2 από διαφορετικές μεταξύ τους.

παιζει να σε εχουν δηλωσει σε λαθος διευθυνση

εχει τυχει και σε φιλο μου...

στην ιδια πολυκατοικια ο ενας ειχε και ο αλλος δεν ειχε διαθεσιμοτητα :P

Τι να τους πω τώρα ;; πήρα και τους ρώτησα μήπως έχει κάνει λάθος το σύστημα πριν 2 βδομάδες.

Ξέχασα να σας πω ότι η wind με πήρε σήμερα να μου επιβεβαιώσει ότι πιάνω και 100αρι λέει... Και αν βάλω τα στοιχεία στο σιτε μου δίνει 100αρι κανονικά.

Εκτός αυτού εδώ και 2 βδομάδες wind και cyta μου δίνουν vdsl 50 αλλά δεν μπορώ να φύγω το συμβόλαιο λήγει Γενάρη 2018...

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι οι περιπτώσεις 1 και 2 από διαφορετικές μεταξύ τους.

Αν παίζει κάποιος άλλος στην ίδια με την δικιά σου τότε έιναι γιωτομπαλίαση του συστήματος...

Δημοσ.

Αν παίζει κάποιος άλλος στην ίδια με την δικιά σου τότε έιναι γιωτομπαλίαση του συστήματος...

Πως να το μάθω αυτό;; εντωμεταξύ έχω 4 καμπίνες γύρω από το σπίτι μου... Μια στα 200μ μια στα 100 μια στα 70 και μια στα 50 μέτρα.

Λίγο έμεινε, υπομονή!

Μετά κούνα τους το μαντήλι!!!

Το θέμα είναι ότι δεν την εμπιστεύομαι την wind και ότι χρησιμοποιώ το otetv και δεν θέλω να το κόψω...

Ξέχασα ακόμα να αναφέρω, μια στο τηλ μου είπε ότι θα φτιαχτούν και άλλες καμπίνες στην περιοχή (λογικά λεει) αλλά επειδή έχω φίλο στο συνεργειο που σήκωσε όλες τις καμπίνες τις περιοχής μου είπε ότι τελείωσαν δεν υπάρχει σχέδιο για άλλες........

Δημοσ.

Ξαναπαρε και πρηξτους. Πανε και απο κανα καταστημα και απαιτησε το. Αφου εχει ο διπλανος θα εχεις και εσυ. Δεν γινεται να σου δινει η wind και η cyta και οχι ο πΟΤΕ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως να το μάθω αυτό;; εντωμεταξύ έχω 4 καμπίνες γύρω από το σπίτι μου... Μια στα 200μ μια στα 100 μια στα 70 και μια στα 50 μέτρα.

Αν μένεις σε πολυκατοικία, στο κατανεμητή σας θα γράφουν τον αριθμό (3ψήφιο) της καμπίνας στην οποία ανήκειτε...

Δημοσ.

Ξαναπαρε και πρηξτους. Πανε και απο κανα καταστημα και απαιτησε το. Αφου εχει ο διπλανος θα εχεις και εσυ. Δεν γινεται να σου δινει η wind και η cyta και οχι ο πΟΤΕ.

Έχω βαρεθεί να καλώ...

Ο ακριβώς απέναντι μου έχει πάρει vdsl όχι ο διπλανός.

Αν μένεις σε πολυκατοικία, στο κατανεμητή σας θα γράφουν τον αριθμό (3ψήφιο) της καμπίνας στην οποία ανήκειτε...

Δεν είμαι πολυκατοικία είμαστε 2οροφο ιδιόκτητο. Πρέπει να κοιτάξω το κουτί του ΟΤΕ που είναι στο σπίτι μου;;;

Δημοσ.

ναι 

ψαξε στης ύπολοιπες εταιρίες και μετα πάρε στον ποτε και απείλησε με φορητότητα και να σου καταγράψει το παράπονο αυτό 

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι πολυκατοικία είμαστε 2οροφο ιδιόκτητο. Πρέπει να κοιτάξω το κουτί του ΟΤΕ που είναι στο σπίτι μου;;;

Θα πρέπει να βρεις από ποια κοντινή κολώνα του ΟΤΕ έρχεται το καλώδιο στο σπίτι. Εκεί θα υπάρχει ένα κουτί, στο οποίο συνήθως γράφουν τον αριθμό του ΚΑΦΑΟ στο οποίο ανήκει...

Δημοσ.

Θα πρέπει να βρεις από ποια κοντινή κολώνα του ΟΤΕ έρχεται το καλώδιο στο σπίτι. Εκεί θα υπάρχει ένα κουτί, στο οποίο συνήθως γράφουν τον αριθμό του ΚΑΦΑΟ στο οποίο ανήκει...

Κατάλαβα θα το κοιτάξω.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...