Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από εδώ βγαίνει 50€ παραδομένο:

https://www.amazon.fr/gp/product/B01LY58HQJ/

(και δε χρειάζεται να τρέχεις στα καταστήματα να (αν) προλάβεις τα τελευταία κομμάτια) :)

Χαχα, καταραμένε με κατέστρεψες, το παρήγγειλα κατα λάθος. Μη ρωτάς πως έγινε αυτό, απλά συνέβη, μάλλον πήγε το χέρι από μόνο του

Δημοσ.

Με συνοπτικές διαδικασίες αγοράστηκε από Amazon.

Αυτό από you που πήρα πάει σε φίλο με windows 10, κι έτσι βολεύτηκα κι εγώ που μένω σταθερά στα 7άρια.

Δημοσ.

Με συνοπτικές διαδικασίες αγοράστηκε από Amazon.

Αυτό από you που πήρα πάει σε φίλο με windows 10, κι έτσι βολεύτηκα κι εγώ που μένω σταθερά στα 7άρια.

παιζει στα 7 κανονικα με τον ανταπτορα ασυρματα?

Δημοσ.

Εγώ πήρα του you και συνδέεται στα Windows 10 με bluetooth 4 και στο Android πιθανολογούμε 4 πάλι για mame τον αντάπτορα το βλέπω άχρηστο εκτός από Windows 7

Δημοσ.

Εγώ πήρα του you και συνδέεται στα Windows 10 με bluetooth 4 και στο Android πιθανολογούμε 4 πάλι για mame τον αντάπτορα το βλέπω άχρηστο εκτός από Windows 7

Εγώ που έχω desktop δεν θα μπορούσα να συνδέσω αυτό του You με BT πάντως

Δημοσ.

To you είναι το ίδιο με τα άλλα με το Bluetooth συνδέεται και με το Bluetooth και με το καλώδιο χωρίς μπαταρίες ο αντάπτορας χρειάζεται για τα πρώτα Xbox One χειριστήρια που δεν είχαν bluetooth

Δημοσ.

.

To you είναι το ίδιο με τα άλλα με το Bluetooth συνδέεται και με το Bluetooth και με το καλώδιο χωρίς μπαταρίες ο αντάπτορας χρειάζεται για τα πρώτα Xbox One χειριστήρια που δεν είχαν bluetooth

κι εγω αυτο απ το you.gr πηρα. Δηλαδη με ενα απλο Bluetooth adapter συνδεεται κανονικα?

Δημοσ.

Με bluetooth 2.0 που δοκίμασα δεν μου συνδέεται. Έχω διαβάσει πως έχει συνδεθεί με 2.1. Στο tablet μου πάντως που έχει 3.0 παίζει κανονικά. Αλλά άμα είναι να πάρεις καινούργιο πάρε έκδοση 4.0 να σαι σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

πόσο είχε χωρίς τα μεταφορικά γιατί έληξε?

33,33 είχε και 7,06 τα μεταφορικά. Σε αυτά πρόσθεσε και το ΦΠΑ 24%, aka 9,69 και βγαίνει σύνολο 50,08.

Έτσι το παρήγγειλα κατά λάθος. Πατούσα συνεχώς επόμενη σελίδα γιατί μου το εμφάνιζε 40,39 και όντας αφηρημένος δεν πήρα χαμπάρι ότι πάτησα παραγγελία. Εγώ απλά ήθελα να βρω πόσο βγαίνει τελική μπας και γλύτωνα το κωλοΦΠΑ :P

• Like 1
Δημοσ.

.

κι εγω αυτο απ το you.gr πηρα. Δηλαδη με ενα απλο Bluetooth adapter συνδεεται κανονικα?

Με bluetooth adapter μόνο στα windows 10.

Επίσης σε εμένα τα Windows 7 δεν αναγνώριζαν το χειριστήριο με τον adapter της microsoft επειδή απενεργοποιώ τα updates.

Και ένα σχετικό λινκ από την microsoft Link.png Site: XboxWireless Controller functionality across operating systems

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...