mpokwsths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Από εδώ βγαίνει 50€ παραδομένο: https://www.amazon.fr/gp/product/B01LY58HQJ/ (και δε χρειάζεται να τρέχεις στα καταστήματα να (αν) προλάβεις τα τελευταία κομμάτια) 3
Zus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Από εδώ βγαίνει 50€ παραδομένο: https://www.amazon.fr/gp/product/B01LY58HQJ/ (και δε χρειάζεται να τρέχεις στα καταστήματα να (αν) προλάβεις τα τελευταία κομμάτια) Χαχα, καταραμένε με κατέστρεψες, το παρήγγειλα κατα λάθος. Μη ρωτάς πως έγινε αυτό, απλά συνέβη, μάλλον πήγε το χέρι από μόνο του
dimitris21gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Καλά δεν ήταν και απόλυτη ανάγκη να το πάρω. Το μαγαζί είναι πολύ κοντά μου και απλά έκανα μια βόλτα.
BrocasHelm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Με συνοπτικές διαδικασίες αγοράστηκε από Amazon. Αυτό από you που πήρα πάει σε φίλο με windows 10, κι έτσι βολεύτηκα κι εγώ που μένω σταθερά στα 7άρια.
johnny77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Με συνοπτικές διαδικασίες αγοράστηκε από Amazon. Αυτό από you που πήρα πάει σε φίλο με windows 10, κι έτσι βολεύτηκα κι εγώ που μένω σταθερά στα 7άρια. παιζει στα 7 κανονικα με τον ανταπτορα ασυρματα?
panasim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πήρα του you και συνδέεται στα Windows 10 με bluetooth 4 και στο Android πιθανολογούμε 4 πάλι για mame τον αντάπτορα το βλέπω άχρηστο εκτός από Windows 7
Zus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πήρα του you και συνδέεται στα Windows 10 με bluetooth 4 και στο Android πιθανολογούμε 4 πάλι για mame τον αντάπτορα το βλέπω άχρηστο εκτός από Windows 7 Εγώ που έχω desktop δεν θα μπορούσα να συνδέσω αυτό του You με BT πάντως
panasim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 To you είναι το ίδιο με τα άλλα με το Bluetooth συνδέεται και με το Bluetooth και με το καλώδιο χωρίς μπαταρίες ο αντάπτορας χρειάζεται για τα πρώτα Xbox One χειριστήρια που δεν είχαν bluetooth
johnny77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 . To you είναι το ίδιο με τα άλλα με το Bluetooth συνδέεται και με το Bluetooth και με το καλώδιο χωρίς μπαταρίες ο αντάπτορας χρειάζεται για τα πρώτα Xbox One χειριστήρια που δεν είχαν bluetooth κι εγω αυτο απ το you.gr πηρα. Δηλαδη με ενα απλο Bluetooth adapter συνδεεται κανονικα?
JohnJohn3484 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Με bluetooth 2.0 που δοκίμασα δεν μου συνδέεται. Έχω διαβάσει πως έχει συνδεθεί με 2.1. Στο tablet μου πάντως που έχει 3.0 παίζει κανονικά. Αλλά άμα είναι να πάρεις καινούργιο πάρε έκδοση 4.0 να σαι σίγουρος. 1
Anubis13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Από εδώ βγαίνει 50€ παραδομένο: https://www.amazon.fr/gp/product/B01LY58HQJ/ (και δε χρειάζεται να τρέχεις στα καταστήματα να (αν) προλάβεις τα τελευταία κομμάτια) πόσο είχε χωρίς τα μεταφορικά γιατί έληξε?
Zus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 πόσο είχε χωρίς τα μεταφορικά γιατί έληξε? 33,33 είχε και 7,06 τα μεταφορικά. Σε αυτά πρόσθεσε και το ΦΠΑ 24%, aka 9,69 και βγαίνει σύνολο 50,08. Έτσι το παρήγγειλα κατά λάθος. Πατούσα συνεχώς επόμενη σελίδα γιατί μου το εμφάνιζε 40,39 και όντας αφηρημένος δεν πήρα χαμπάρι ότι πάτησα παραγγελία. Εγώ απλά ήθελα να βρω πόσο βγαίνει τελική μπας και γλύτωνα το κωλοΦΠΑ 1
Shin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 . κι εγω αυτο απ το you.gr πηρα. Δηλαδη με ενα απλο Bluetooth adapter συνδεεται κανονικα? Με bluetooth adapter μόνο στα windows 10. Επίσης σε εμένα τα Windows 7 δεν αναγνώριζαν το χειριστήριο με τον adapter της microsoft επειδή απενεργοποιώ τα updates. Και ένα σχετικό λινκ από την microsoft Site: XboxWireless Controller functionality across operating systems
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα