philos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Βρήκα το ακόλουθο gif - progress bar στο google, όμως έχει χρωματιστό background, ενώ εγώ το χρειάζομαι διάφανο για τις εφαρμογές που θα το χρησιμοποιήσω. Έχει κανείς κανένα tool και τις γνώσεις να το κάνει διάφανο; Βρήκα ένα online εργαλείο αλλά μετά την επεξεργασία, υπάρχει μεν διαφάνεια αλλά οι μπάλες κινούνται με περιττά χρωματιστά pixels γύρω τους. Νομίζω κιόλας ότι κάτι διάβασα ότι δεν είναι εφικτό αυτό που θέλω λόγω του animation. Βασικά ψάχνω για τέτοιου είδους "μοντέρνες" progress bars, αν έχετε keywords πως να τις βρω στο google, ρίχτε ιδέες.
KyrGR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Όπως και οι αλλες εικόνες μπορείς να επεξεργαστείς gif με το Gimp ή το Photoshop με κάποιους περιορισμούς, πιστεύω δεν θα εχεις πρόβλημα να κανεις cut το φόντο αφού το κάνεις μια ακριβή επιλογή με magic wand η το αντίστοιχο στο πρόγραμμά σου εργαλείο.
philos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Όταν το ανοίγω με Photoshop, μου εμφανίζει τα frames. Το συγκεκριμένο έχει 196 frames. Δηλαδή πρέπει να κάνω με το magic wand tool ένα ένα τα frames και να διαγράψω το background; Αυτό ξέρω να το κάνω, αλλά θα πάρει πολύ ώρα και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. Θα ψάξω τώρα στο Photoshop αν υπάρχει κάποιο αυτόματο εργαλείο...
KyrGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 https://graphicdesign.stackexchange.com/questions/2843/how-do-i-create-a-gif-with-a-transparent-background-using-adobe-photoshop Εδώ λέει οτι στο export μπορείς να διαλέξεις ενα μονο χρωμα ως διαφανές, αρα αν το background δεν είναι τελείως μονόχρωμο υπάρχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα