semialex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Χωρίς θήκη? Yolo καταστάσεις δηλαδή? χαχαχαχαχα
mp123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 θηκη σε οτι κινητο δεν εχω βαλει ποτε.τι το πληρωσα ,εχεις κατι ομορφο να το κανεις ασχημο ποτε.ειδικα τωρα.
semialex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 θηκη σε οτι κινητο δεν εχω βαλει ποτε.τι το πληρωσα ,εχεις κατι ομορφο να το κανεις ασχημο ποτε.ειδικα τωρα. είναι σαν να μου λες ότι επειδή έχει κάποιος όμορφη γυναίκα θα την βγάλει έξω , γυμνή απλά και μόνο επειδή είναι ωραία !
mp123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ε οχι ετσι.η γυναικα ειναι private only. το κινητο τι το εχουμε πως θα το χαρουμε .αμα ειναι ετσι οσοι εχουν καλα αμαξια να τα κυκλοφορουν με κουκουλα να μην λερωνονται.
ziaba Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 είναι σαν να μου λες ότι επειδή έχει κάποιος όμορφη γυναίκα θα την βγάλει έξω , γυμνή απλά και μόνο επειδή είναι ωραία ! που κολλάει η γυναίκα με το αντικείμενό-κινητό ο άνθρωπος γιαυτό πλήρωσε 700αρι για το γυαλί, αλουμίνιο, κορυφαία σχεδίαση-κατασκευή, oleophobic coating στην οθόνη να τα χαίρεται και όχι την πλαστική θήκη των 5€ μαζί με το προστατευτικό οθόνης των 3€
semialex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 που κολλάει η γυναίκα με το αντικείμενό-κινητό ο άνθρωπος γιαυτό πλήρωσε 700αρι για το γυαλί, αλουμίνιο, κορυφαία σχεδίαση-κατασκευή, oleophobic coating στην οθόνη να τα χαίρεται και όχι την πλαστική θήκη των 5€ μαζί με το προστατευτικό οθόνης των 3€ Εντάξει, βρες μου εσύ άνθρωπο είτε κάνει 10 ευρώ η συσκευή του είτε 1400 και δεν χρησιμοποιεί προστασία οθόνης και θήκη και το κινητό του εν τέλη να είναι σε καλή κατάσταση.Σορρυ αλλά όσους ξέρω που έχουν αφήσει το κινητό τους έτσι,πχ s8, iPhone 8 και άλλα χωρίς προστασία είτε έχουν γρατζουνιές είτε σπασίματα είτε ξεθώριασμα χρώματος. Οπότε ειλικρινά δεν έχει λογική να το αφήνεις απροστάτευτο το κινητό.
kodorevi8ulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 αυτό που δεν "χαίρεστε" το κινητό σας αν έχει θήκη / τζάμι (λες και χάνεις κιόλας από αυτή την "χαρά" αν πάρεις κάτι καλό και όχι κάτι που κάνει 1ε έτσι για να λες ότι πήρες) να το κοιτάξετε λίγο κινητό πήρατε όχι κάτι άλλο κι εγώ χαίρομαι που μετά από 2 χρόνια άλλαξα το τζάμι προστασίας και η οθόνη είναι όπως day1 2
semialex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 αυτό που δεν "χαίρεστε" το κινητό σας αν έχει θήκη / τζάμι (λες και χάνεις κιόλας από αυτή την "χαρά" αν πάρεις κάτι καλό και όχι κάτι που κάνει 1ε έτσι για να λες ότι πήρες) να το κοιτάξετε λίγο κινητό πήρατε όχι κάτι άλλο κι εγώ χαίρομαι που μετά από 2 χρόνια άλλαξα το τζάμι προστασίας και η οθόνη είναι όπως day1 Πες τα χρυσόστομε!! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με τι λογική κρατάς ένας κινητό χωρίς προστασία! Με την πρώτη πτώση, με την πρώτη γρατζουνιά, αυτός που το έχει χωρίς θήκη, χωρίς ζελατίνα - tempered glass θα το χαίρεται περισσότερο μετά? Και σε περιπτώσεις iPhone 8 που η αυθεντική θήκη κάνει 100 ευρώ η δερμάτινη, εκεί δεν υπάρχει θέμα δηλαδή? Ας είμαστε λίγο σοβαροί..
arma1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Ενταξει ,ξεφυγαμε ,μερικοι εχουν χρημα και δεν τους νοιαζει αν τους πεσει κατω, θα παρουν αλλο, αλλη αισθηση εχει το κινητο γυμνο και αλλο με θηκη ,απλα δεν υπαρχει συγκριση
semialex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ενταξει ,ξεφυγαμε ,μερικοι εχουν χρημα και δεν τους νοιαζει αν τους πεσει κατω, θα παρουν αλλο, αλλη αισθηση εχει το κινητο γυμνο και αλλο με θηκη ,απλα δεν υπαρχει συγκριση Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει η αίσθηση του να κρατάω το κινητό γυμνό πάντως..όποιο και να είναι το κινητό, ανεξαρτήτως λεφτών.. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Βασικά αν το έχεις γυμνο χώρις θήκη πίσω πως το αφήνεις σε τραπέζια η έξω κάπου κτλπ? Δεν το λυπάστε που πίσω θα γεμίσει γρατζουνιές; οκ άλλη φάση χωρίς τίποτα αλλα θα εχει σύντομα σημαδια και γρατζουνιές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα