FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Kαλησπερα,αν εχει ανοιχτει το ιδιο θεμα ας μεταφερθει.εχω ενα opel corsa του 2005 1.4 twinport και μολις πεθανε η μπαταρια του,ξερει κανεις ποια μπορω να αγορασω και ποσο κανει περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πάρε 40αρα varta ή bosch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/1103/vehicle_batteries/m/45_7632/Bosch_or_Varta/f/394938/eos-49ah.html?keyphrase=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85 Αν χωραει και λιγο πιο μεγαη βαλτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Βάλε κλειστού τύπου , δές τη δίνει η Opel και βαλε ίδια σε Ah. Κάνε και 1 έλεγχο στο δυναμο εάν φορτίζει , μιας που θα μπείς στην διαδικασια αλλαγής και καθάρισε και τους πόλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σίγουρα κλειστού τύπου οι άλλες που ανοίγαμε τις τάπες και συμπληρώναμε υγρά κάθε τόσο έχουν σχεδόν καταργηθεί. Θα βάλεις τα ίδια Ah που είναι η παλιά ή που δίνει η εταιρεία. Δε χρειάζεται να βάλεις μεγαλύτερη έχοντας την εντύπωση ότι θα δουλεύει καλίτερα,άσε που μπορεί να σου κάνει ζημιά στο δυναμό ο οποίος είναι εξοπλισμένος να φορτώνει μέχρι τα συγκεκριμένα Ah. Εγώ πάντα μέσω skroutz διαλέγω μία από μαγαζί που κάνουν τοποθέτηση καθώς και μέτρηση του δυναμό πάω και την αλλάζω.Είναι απλό συνήθως στηρίζεται με μία βίδα. Αν πας σε ηλεκτρολόγο θέλει να βγάλει και αυτός το μεροκάματο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Kαλησπερα,αν εχει ανοιχτει το ιδιο θεμα ας μεταφερθει.εχω ενα opel corsa του 2005 1.4 twinport και μολις πεθανε η μπαταρια του,ξερει κανεις ποια μπορω να αγορασω και ποσο κανει περιπου? Παρε banner και θα με θυμηθείς Πάρε 40αρα varta ή bosch. Είναι ίδιες εδώ και πολλά χρόνια, έτσι μου λένε αυτοί που τις πουλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Παρε banner και θα με θυμηθείς Είναι ίδιες εδώ και πολλά χρόνια, έτσι μου λένε αυτοί που τις πουλάνε. Όπως και να έχει είναι φουλ αξιόπιστες. Τόσα χρόνια βάζω bosch και varta και όλες μου βγήκαν τέλειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Όπως και να έχει είναι φουλ αξιόπιστες. Τόσα χρόνια βάζω bosch και varta και όλες μου βγήκαν τέλειες. Μέτριες είναι υπάρχουν πολύ καλύτερες... Παράδειγμα banner. Στο λέω γιατί bosch εγώ τις μαζεύω από πελάτες, βγάζουν πολλά προβλήματα στον χρόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέτριες είναι υπάρχουν πολύ καλύτερες... Παράδειγμα banner. Στο λέω γιατί bosch εγώ τις μαζεύω από πελάτες, βγάζουν πολλά προβλήματα στον χρόνο. Ουτε ενα σε εμενα τοσα χρονια. Τελος παντων δεν εχει σημασια. Γενικα ο ts να μην παρει καμια κινεζικη και του μεινει στον χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ουτε ενα σε εμενα τοσα χρονια. Τελος παντων δεν εχει σημασια. Γενικα ο ts να μην παρει καμια κινεζικη και του μεινει στον χρονο. κορεατικες ειναι καλες, κινεζικες μαπα εννοειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά λαχείο είναι. Οι περισσότερες κινέζικες είναι απλά ο καθένας κολλάει πάνω τη δική του ετικέτα. Όλοι δίνουν εγγύηση 1 χρόνο καλής λειτουργίας εκτός και πας σε πιο ακριβό πακέτο στο οποίο δίνουν εγγύηση 2 χρόνια. Πάντα φτηνές βάζω γιατί και τα 2 χρόνια δε μου λένε κάτι.Να ήταν 3 ή 4 κάτι θα μου έλεγε. Ποτέ καμία στα αυτοκίνητα της οικογένειας δεν χάλασε πριν τα 2 χρόνια.Και 3 και 4 και 5 χρόνια έχουν βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα