Jastonas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έχετε να προτείνετε εφαρμογές που βάζετε για να καθαρίσετε τα windows, να αφαιρέσετε εφαρμογές συστήματος που είναι επικίνδυνες για το privacy, και γενικότερα κάνουν πιο ομαλή την λειτουργία των W10;
gazp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το Avg PC Tuneup ειναι ενα προγραμμα που θελω να εχω παντα στο πισι. Κλεινεις εφαρμογες που ανοιγουν με τα windows, κανεις optimise και εχει ενα σωρο εργαλεια.
rfc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 To w10privacy ειναι ο θεος για τα windows10. Απο εκει και περα εχω φτιαξει ενα patch (για τη παρτη μου) που βελτιστοποιει σε μεγαλο βαθμο το λειτουργικο και το τρεχω μετα απο καθε εγκατασταση σε πισια που φτιαχνω. Kαι πριν κλεισεις τον υπολογιστη σου, παντα ccleaner να τρεχεις.
Jastonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 To w10privacy ειναι ο θεος για τα windows10. Απο εκει και περα εχω φτιαξει ενα patch (για τη παρτη μου) που βελτιστοποιει σε μεγαλο βαθμο το λειτουργικο και το τρεχω μετα απο καθε εγκατασταση σε πισια που φτιαχνω. Kαι πριν κλεισεις τον υπολογιστη σου, παντα ccleaner να τρεχεις. Γιατί συγκεκριμένα πριν κλείσει ο υπολογιστής;
villasg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πολυ χρησημα και αυτα Advanced SystemCare Pro & Driver Booster Pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα