Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρισκομαι αυτη τι στιγμη στο εξωτερικο και εχω κανει προπαραγγελεια το iphone χ εδω και 1 μηνα σχεδον και αυτο που ειδα ηταν οτι τπτ δεν ειναι ψεμα ολος ο κοσμος εδω το περιμενε πριν καν βγει για να το παρει ! Ο κοσμος απλα παει τρενο δεν. Τον νοιαζει να δωσει αυτα τα λεφτα για να το παρει αρκει που ειναι apple !! Εγω λογικα αποφασισα να μην το παρω για εναν και μοναδικο. Λογο που το ειδα. Και δεν μ αρεσε. Που δεν ειχε κουμπι για. Back ! Kai den arese katholou !

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να ξεπουλάει αλλά απο κοντά δείχνει φτηνιάρικο! Δεν λέει τίποτα που ξεπούλησε αυτά είναι μαρκετίστικα κόλπα στο τέλος θα δούμε πόσα πούλησε! Είναι πολλά τα λεφτά που κοστίζει πλέον με 47 ευρώ κινητό κάνεις μια χαρά την δουλειά σου! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν το notch να κόβει την οθόνη πολύ άσχημο!!! Ξέρει να απευθύνεται στο κοινό της!!!! Ξέχασα κάτι;

Μπα πιστεύω ότι ξεπολάει μια χαρά. Ούτε στην Ελλάδα δεν το έχουν σε στοκ . Αυτό που με κάνει εντύπωση είναι ότι σε κάποια σχόλια λένε ότι απο κοντά φαίνεται πολύ φτηνό. Δεν το έχω δει ακόμα απο κοντά για να πω και εγώ την γνώμη μου. Αλλά είμαι πολύ περίεργος τώρα, διότι στα βίντεο και σε φώτο μια χαρά φαίνεται. Δεν το λέω με κακία, όντως μου κάνει εντύπωση. Αν κάποιος απο εδώ μέσα το έχει αγοράσει θα ήθελα να πει την άποψη του. Αν είναι όντως έτσι.

Δημοσ.

Μπορεί να ξεπουλάει αλλά απο κοντά δείχνει φτηνιάρικο! Δεν λέει τίποτα που ξεπούλησε αυτά είναι μαρκετίστικα κόλπα στο τέλος θα δούμε πόσα πούλησε! Είναι πολλά τα λεφτά που κοστίζει πλέον με 47 ευρώ κινητό κάνεις μια χαρά την δουλειά σου! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν το notch να κόβει την οθόνη πολύ άσχημο!!! Ξέρει να απευθύνεται στο κοινό της!!!! Ξέχασα κάτι;

Πέστα ρε μεγάλε! ZER phone και τα μυαλά στα κάγκελα!

Να δεις ποσο γρήγορα μπαίνεις στο internet, βλέπεις τα mail σου, youtube, google maps, τρελο app store, ZER phone λέμεεεεεε! Kαλά για την οθονάρα του δεν το συζητάμε τι OLED, notch και αηδίες που έχει το φτηνιάρικο Χ με το stainless steel του, πλαστικό FTW! Ξέχασα κάτι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αποφάσισα να μην απαντήσω ποτέ ξανά σε απόψεις εκτός τόπου και χρόνου. Θα κάθομαι απλά και θα γελάω διαβάζοντας τα στην οθόνη του Χ! :P

• Like 5
Δημοσ.

Αποφάσισα να μην απαντήσω ποτέ ξανά σε απόψεις εκτός τόπου και χρόνου. Θα κάθομαι απλά και θα γελάω διαβάζοντας τα στην οθόνη του Χ! :P

Ποτε το πηρες , χαμπάρι!

Δημοσ.

Εμένα δε μου φάνηκε φτηνιάρικο από κοντά...απλά λίγο μικρό, περίμενα ότι θα είναι μεγαλύτερο. Αλλά το φτηνιάρικο είναι υπερβολή πιστεύω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποτε το πηρες , χαμπάρι!

10 ημέρες πριν. :)

Για σεξ λέτε;

Οχι, είναι πολιτική συζήτηση δεν μπορούμε να την κάνουμε εδώ. :P

Δημοσ.

150K για τόσο κόσμο εκεί στη Κορέα είναι ένα τίποτα. Και στην Ελλάδα 150Κ να έφερνε θα είχε ξεπουλήσει πάλι.

Δημοσ.
Οι Πωλήσεις Αγαθών Είναι ¨Ένας Μαραθώνιος κι Όχι μια Κούρσα Ταχύτητας. Ο Απολογισμός Γίνεται στο Τέλος Ποτέ στη Αρχή.  

Είναι Πολύ Απλό για να Φύγουν σε 3 λεπτά Τότε Όλα Ήταν Προπαραγγελειες  Έτσι δε Μετράς την Τάση της Αγοράς γιατί Κανένας Δε μας Λέει σε Πόσο χρόνο Έφτασαν οι Παραγγελίες Αυτές πχ σε 1 Μήνα Τότε τα 150.000 κομμάτια Έφυγαν σε 1 Μήνα κι Όχι σε 3 (είναι για γέλια) Λεπτά. Σε 3 Λεπτά τα Παρέδωσαν, και Μιλάμε για μια Αγορά 51.000.000 κατοίκων.

Καλά τα Μαρκετίστικα Τρικ Αλλά δε Λένε Όλη την Αλήθεια.

180 δεύτερα / 150.000 μονάδες = 0,0012 δεύτερα / μονάδα Χρόνος Παράδοσης....ή 8.333,33 Τηλέφωνα / Δευτερόλεπτο Για Πολλά Γέλια..

Μαζι σου... απλα ανεβαζουν "θεματακια" ολες οι εταιριες.. διαφιμιστικα.. για να γινεται γινεται ντορος (να πεφτει το ματι συνεχεια πανω τους) για να εχουν καλυτερες πωλησεις...;)
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για μένα δεν αξίζει τόσο τα χρήματα του, ειδικότερα με τα issues που είχε (όπως οτι έκλεινε στο κρύο)

Άκουσες κανέναν γνωστό σου να είχε τέτοιο θέμα?

Επιπλέον διορθώθηκε για όσους είχαν θέματα με το τελευταίο update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...