Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 565 έχει στο mediamarkt Ιταλίας , χωρίς προσφορά και τραλαλά. https://www.mediaworld.it/mw/lg-55uj620v-p-745438 οχι χωρις
swkhj Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 καλημερα ειμαι πολυνεοσ και σε ολα ασχετος οι τηλεορασης fu και οι τουρμπο τις οθονεσ οι τα πανελ ειναι τουρκικη τεχνολογια η της filhpis Τα "τουρμπο" και τα συναφη βγαινουν απο εργοστασια της Τουρκικης Vestel Αλλα και αρκετα μοντελα της Philips στο ιδιο εργοστασιο τα παραγουν που αρα ειναι ενα και το αυτο Αγοραζεις δηλαδη Philips αλλα στην ουσια αγοραζεις μια Τουρκικη "παπατζα" Philips - some LED TVs from Philips - mainly entry level models, for example the 32PFL3008, are made by Vestel https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Τι σημασια εχει αυτο; Εκεινες ομως (ολες βασικα εκτος απο καποιες LG , δεν εχω μαθει για αλλη ακομα) ειναι πραγματικο 4Κ, και οχι RGB-W Quoted for Emphasis...
johnnygr1989 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή η κουβέντα για το RGB-W (και ευτυχώς που το είπατε και διάβασα τι είναι γιατί αλλιώς θα κοιμόμουνα ακόμα με τα τσαρούχια) αλλά τον παράγοντα μέγεθος (γιατί εδώ το μέγεθος μετράει ???? ) τον λαμβάνουμε υπόψιν; Θέλω να πω σε αυτά τα χρήματα, με αυτά τα χαρακτηριστικά (με τα όποια συν-βλέπε μέγεθος, δέκτες- και τα όποια πλην-βλέπε RGBW-) υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Γιατί νομίζω ότι αν δεν υπάρχει και κάποιος δεν έχει ή δε θέλει να φτάσει σε μπάτζετ μεγαλύτερο από 6 κατοσταρικα τότε συμβιβάζεται.
ThanosA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχει καποιος τροπος/database για να δουμε support για 4:4:4 ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή η κουβέντα για το RGB-W (και ευτυχώς που το είπατε και διάβασα τι είναι γιατί αλλιώς θα κοιμόμουνα ακόμα με τα τσαρούχια)* αλλά τον παράγοντα μέγεθος (γιατί εδώ το μέγεθος μετράει ???? ) τον λαμβάνουμε υπόψιν; Θέλω να πω σε αυτά τα χρήματα, με αυτά τα χαρακτηριστικά (με τα όποια συν-βλέπε μέγεθος, δέκτες- και τα όποια πλην-βλέπε RGBW-) υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Γιατί νομίζω ότι αν δεν υπάρχει και κάποιος δεν έχει ή δε θέλει να φτάσει σε μπάτζετ μεγαλύτερο από 6 κατοσταρικα τότε συμβιβάζεται. Αν συμβιβαζεσαι παρε την 48αρα με 299 ευρω fullHD. Αλλιως περιμενεις και παιρνεις οταν πετυχεις μια απο τις προσφορες που μπαινουν, 55αρα UHD με min450-500-max600 ευρω (πέρσι ηταν αυτες οι τιμες προσφορων) που δεν θα ειναι με RGBW. *και ευτυχώς που το είπατε και διάβασα τι είναι γιατί αλλιώς θα κοιμόμουνα ακόμα με τα τσαρούχια To εβαλα και στον τιτλο γιατι ειναι κατι που εχει συζητηθει καμια ντουζινα φορες στην ενοτητα και υπαρχουν πολλες πληροφοριες παντου, εντος και εκτος Ελλαδας, για να υπαρχουν ακομα ατομα που διαβαζουν και δεν το ξερουν. 2
stelios18120 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εν ολίγοις επειδή χάθηκα κάπου. Αξίζει για τα λεφτά της?
cabdik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 για να συνοψισουμε. αν την βρισκεις (την UJ620/630/634V - παρομοια μοντελα ειναι) περι τα €100 λιγοτερα απο την SAMSUNG UE55MU61**, τοτε ναι αξιζει. Αν η διαφορα ειναι μικρη, οχι, καλυτερα η MU61** η SONY που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ, ειναι πιο ακριβη και απο την Samsung. οποτε θεωρω λιγο δυσκολο να την πετυχεις στο 600-650αρι. εκτος και σκασουν τιποτα προσφορες στην BLACK FRIDAY. εχε το νου σου, σε 5 μερες θα δεις.
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εν ολίγοις επειδή χάθηκα κάπου. Αξίζει για τα λεφτά της? για μενα οχι μακρια απο τις φτηνες LG 4k
stelios18120 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 για μενα οχι μακρια απο τις φτηνες LG 4k Οπότε πάλι στην αναμονή για bf 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εν ολίγοις επειδή χάθηκα κάπου. Αξίζει για τα λεφτά της? ΟΧΙ βεβαια. 3
Gostros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μπραβο παιδια οντως μας ανοιξατε τα ματια με το rbgw. Ομως πως θα καταλαβαινουμε ποιες ειναι true 4k και οχι rbgw? Σκεπτομαι πολυ σοβαρα την αγορα μιας 4κ τηλεορασης τις τελευταίες μερες. Λ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 "True 4K" είναι οι Super UHD σειρές της LG (και προφανώς οι OLED), οι άλλες είναι με RGBW panel...
techy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Γενικά... υπάρχει περίπτωση να βρει κάποιος 55'' 4K ή "ψευτό"4Κ σε αυτή τη τιμή; Με ενδιαφέρει και εμένα... (απόσταση θέασης 3m). Να περιμένω τις επόμενες ημέρες για κάποια καλύτερη προσφορά ή θα χάσουμε και αυτή; Τι προτείνουν οι φίλοι που ασχολούνται με το άθλημα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μόνο για τις LG ισχύει αυτό με το RGBW Panel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις