Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλημερα  ειμαι πολυνεοσ  και σε ολα ασχετος οι τηλεορασης fu και οι τουρμπο τις οθονεσ οι τα πανελ ειναι τουρκικη  τεχνολογια η της filhpis

Τα "τουρμπο" και τα συναφη βγαινουν απο εργοστασια της Τουρκικης Vestel
Αλλα και αρκετα μοντελα της Philips στο ιδιο εργοστασιο τα παραγουν που αρα ειναι ενα και το αυτο Αγοραζεις δηλαδη Philips αλλα στην ουσια αγοραζεις μια Τουρκικη "παπατζα"
Philips - some LED TVs from Philips - mainly entry level models, for example the 32PFL3008, are made by Vestel https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι σημασια εχει αυτο; Εκεινες ομως (ολες βασικα εκτος απο καποιες LG , δεν εχω μαθει για αλλη ακομα) ειναι πραγματικο 4Κ, και οχι RGB-W

Quoted for Emphasis...

Δημοσ.

Πολύ καλή η κουβέντα για το RGB-W (και ευτυχώς που το είπατε και διάβασα τι είναι γιατί αλλιώς θα κοιμόμουνα ακόμα με τα τσαρούχια) αλλά τον παράγοντα μέγεθος (γιατί εδώ το μέγεθος μετράει ???? ) τον λαμβάνουμε υπόψιν;

Θέλω να πω σε αυτά τα χρήματα, με αυτά τα χαρακτηριστικά (με τα όποια συν-βλέπε μέγεθος, δέκτες- και τα όποια πλην-βλέπε RGBW-) υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

Γιατί νομίζω ότι αν δεν υπάρχει και κάποιος δεν έχει ή δε θέλει να φτάσει σε μπάτζετ μεγαλύτερο από 6 κατοσταρικα τότε συμβιβάζεται.

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλή η κουβέντα για το RGB-W (και ευτυχώς που το είπατε και διάβασα τι είναι γιατί αλλιώς θα κοιμόμουνα ακόμα με τα τσαρούχια)* αλλά τον παράγοντα μέγεθος (γιατί εδώ το μέγεθος μετράει ???? ) τον λαμβάνουμε υπόψιν;

Θέλω να πω σε αυτά τα χρήματα, με αυτά τα χαρακτηριστικά (με τα όποια συν-βλέπε μέγεθος, δέκτες- και τα όποια πλην-βλέπε RGBW-) υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

Γιατί νομίζω ότι αν δεν υπάρχει και κάποιος δεν έχει ή δε θέλει να φτάσει σε μπάτζετ μεγαλύτερο από 6 κατοσταρικα τότε συμβιβάζεται.

Αν συμβιβαζεσαι παρε την 48αρα με 299 ευρω fullHD.

Αλλιως περιμενεις και παιρνεις οταν πετυχεις μια απο τις προσφορες που μπαινουν, 55αρα UHD με min450-500-max600 ευρω (πέρσι ηταν αυτες οι τιμες προσφορων) που δεν θα ειναι με RGBW

*και ευτυχώς που το είπατε και διάβασα τι είναι γιατί αλλιώς θα κοιμόμουνα ακόμα με τα τσαρούχια

To εβαλα και στον τιτλο γιατι ειναι κατι που εχει συζητηθει καμια ντουζινα φορες στην ενοτητα και υπαρχουν πολλες πληροφοριες παντου, εντος και εκτος Ελλαδας, για να υπαρχουν ακομα ατομα που διαβαζουν και δεν το ξερουν. 

• Like 2
Δημοσ.

για να συνοψισουμε.

αν την βρισκεις (την UJ620/630/634V - παρομοια μοντελα ειναι) περι τα €100 λιγοτερα απο την SAMSUNG  UE55MU61**, τοτε ναι αξιζει. 

Αν η διαφορα ειναι μικρη, οχι, καλυτερα η MU61**

η SONY που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ, ειναι πιο ακριβη και απο την Samsung. οποτε θεωρω λιγο δυσκολο να την πετυχεις στο 600-650αρι. 

εκτος και σκασουν τιποτα προσφορες στην BLACK FRIDAY.   εχε το νου σου, σε 5 μερες θα δεις.

Δημοσ.

Εν ολίγοις επειδή χάθηκα κάπου.

Αξίζει για τα λεφτά της?

για μενα οχι

μακρια απο τις φτηνες LG 4k

Δημοσ.

Μπραβο παιδια οντως μας ανοιξατε τα ματια με το rbgw. Ομως πως θα καταλαβαινουμε ποιες ειναι true 4k και οχι rbgw? Σκεπτομαι πολυ σοβαρα την αγορα μιας 4κ τηλεορασης τις τελευταίες μερες. Λ

• Super Moderators
Δημοσ.

"True 4K" είναι οι Super UHD σειρές της LG (και προφανώς οι OLED), οι άλλες είναι με RGBW panel...

Δημοσ.

Γενικά... υπάρχει περίπτωση να βρει κάποιος 55'' 4K ή "ψευτό"4Κ σε αυτή τη τιμή; 

Με ενδιαφέρει και εμένα... (απόσταση θέασης 3m). Να περιμένω τις επόμενες ημέρες για κάποια καλύτερη προσφορά ή θα χάσουμε και αυτή;

Τι προτείνουν οι φίλοι που ασχολούνται με το άθλημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...