Προς το περιεχόμενο

Samsung UE49KU6400 η UE49MU6102?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα έχω καταλήξει σε μια από τις 2 οθόνες η τιμή τους είναι σχεδόν ίδια ούτε 50ε διαφορά.Επειδη δεν σκαμπαζω από tv μπορείτε να μου πείτε ποια είναι καλύτερη επιλογη;Ευχαριστώ (παρακαλώ μην προτείνετε άλλες γιατί είναι από συγκεκριμένο καταστημα)

Δημοσ.

H KU6400 εχει ADS panel κατι αντιστοιχο με IPS - PLS αλλα λιγο καλυτερο. Η 6102 εχει καθαρο VA και επιπλεων πολυ καλύτερη CPU-  λειτουργικό. Κατ εμε στην 6102.

Δημοσ.

με μπέρδεψατε λίγο. δυο διαφορετικές απαντήσεις.τελικα ποιο πάνελ είναι καλύτερο το ads η va?άσχετα από το λειτουργικό

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο μόνο το πάνελ. Εγώ έκρινα με τη λογική ότι η 6400 είναι καλύτερη από την 6100 ως σειρά. Τώρα αν η φετινή 6100 είναι καλύτερη συνολικά από τη περσινή 6400 δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

Σαφως το VA , δινει μακραν καλυτερα μαυρα και λευκα, ενω υστερει ελαφρως σε γωνιες θεασης.

Δεν παίζει ρόλο μόνο το πάνελ. Εγώ έκρινα με τη λογική ότι η 6400 είναι καλύτερη από την 6100 ως σειρά. Τώρα αν η φετινή 6100 είναι καλύτερη συνολικά από τη περσινή 6400 δεν το γνωρίζω.

Λαθος έκρινες. η φετινη 6100 ειναι αντίστοιχη με την περσινή 6400 και μαλιστα με καλυτερο πανελ - επεξεργαστή. Η φετινή ΜU6402 ειναι μια νεα κατηγορία με νεο design - εξοπλισμο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είμαι και εγω στην αγορά μιας 50αρας. 

Να πάω για 49mu6102 ,50mu6102 η 49mu120 ?

Η 49 με την 50 νομίζω είναι ολοιδιες. 

Ολες έχουν va panel. 

Στις 22/11/2017 στις 3:11 ΠΜ, graphist83 είπε

Σαφως το VA , δινει μακραν καλυτερα μαυρα και λευκα, ενω υστερει ελαφρως σε γωνιες θεασης.

Λαθος έκρινες. η φετινη 6100 ειναι αντίστοιχη με την περσινή 6400 και μαλιστα με καλυτερο πανελ - επεξεργαστή. Η φετινή ΜU6402 ειναι μια νεα κατηγορία με νεο design - εξοπλισμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...