Kapsoulias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα έχω θέμα με την κεραία του σπιτιού... Μπήκα σε νέο σπίτι και εκεί που θέλω να βάλω την tv δεν έχω πρόσβαση σε πρίζα κεραίας... Αν θα βάλω εσωτερική κεραία θα έχω καλό σήμα? Ξέρει καποιος?? Έχει παρόμοια πρόβλημα και αν ναι τι προϊόν να πάρω γιατί δεν έχω ιδέα τι παίζει.
adsl2+ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Με μια δανική κεραία δες τι βλέπεις και αποφασίζεις αν θα αγοράσεις εσωτερική!
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Η εσωτερική είναι πεταμενα λεφτά. Βρες αλλη λύση
isay Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Με μια δανική κεραία δες τι βλέπεις και αποφασίζεις αν θα αγοράσεις εσωτερική! Η εσωτερική είναι πεταμενα λεφτά. Βρες αλλη λύση Γενικά συμφωνώ με τον Niko αλλά εχω δει αρκετές περιπτώσεις που με εσωτερική ΚΑΛΗ κεραία λύθηκε το προβλημα και τα καναλια καμπανα. Εχει να κάνει με θέση σπιτιου, αναμεταδότη, γυρω κτίσματα, κ.α. οποτε αυτό που ειπε ο adsl ειναι μονοδρομος. Δανεική κεραία και δοκιμή. Αν δουλεψει μια χαρα, αν δε δουλεψει, δε θα δουλεψει με καμια εσωτερική κεραία. @ts Αν κάνεις δοκιμή να την κάνεις ΚΑΙ με ανοιχτά ΚΑΙ με κλειστά παντζούρια/κουρτίνες. 2
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μια εναλλακτική είναι να βάλεις μία κανονική κεραία στο μπαλκόνι
graphist83 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα έχω θέμα με την κεραία του σπιτιού... Μπήκα σε νέο σπίτι και εκεί που θέλω να βάλω την tv δεν έχω πρόσβαση σε πρίζα κεραίας... Αν θα βάλω εσωτερική κεραία θα έχω καλό σήμα? Ξέρει καποιος?? Έχει παρόμοια πρόβλημα και αν ναι τι προϊόν να πάρω γιατί δεν έχω ιδέα τι παίζει. Στειλε μου pm αν θες τεχνικό να στο λυσει. (με την εξωτερική)
chris12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πάρε αυτή να ησυχάσεις. Είτε την κάνεις εσωτερική είτε εξωτερική στο μπαλκόνι, στο παράθυρο. https://www.skroutz.gr/s/5191750/Matel-Electronics-AN-Digital.html 1
graphist83 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Πάρε αυτή να ησυχάσεις. Είτε την κάνεις εσωτερική είτε εξωτερική στο μπαλκόνι, στο παράθυρο. https://www.skroutz.gr/s/5191750/Matel-Electronics-AN-Digital.html Να ταν τοσο απλα τα πραγματα..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα