anonymous96 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας, Σε λιγο καιρο ερχεται το λαπτοπ μ το dell xps 15 9560 (https://www.skroutz.gr/s/12784342/Dell-XPS-15-9560-i7-7700HQ-16GB-512GB-GeForce-GTX-1050-FHD-W10.html) και θελω να παρω ενα ποντικι που να το συνοδευει. Το μεγιστο ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι 50-55 ευρω. Ευχαριστω πολυ παιδια.
Valous Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως εδώ και χρόνια είμαι χαρούμενος με το Drakonia black της sharkoon, ρίξε του μία ματιά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 γραψε και τη χρηση που το θες και σε τι επιφανεια θα το δουλεψεις. Να φανταστω gaming ; Για fps games θες καλο σενσορα για μομπα καλο σενσορα και αρκετα κουμπια. Θα σου απαντησουν και τα παιδια.
anonymous96 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Η χρηση που το θέλω είναι απλη...Δηλαδη τυπου γραφειου: γραψιμο στο word, σερφαρισμα, για προγραμματισμο σε linux, και ελαχιστο gaming (τσακιρ κεφι κανα lol να παίξω). Απλα το θελω ανετο στο χερι γιατι θα το χρησιμοποιω για ωρες, θελω να κανει καλη διαχειριση ενεργειας για να μην τελειωνει η μπαταρια πολυ γρηγορα και να ειναι σχετικα ανθεκτικο για να μην μου χαλασει στους πρωτους μηνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 δες αυτο διαβασα καλα λογια.. Παντως η λοτζι ειναι κορυφαια στα ποντικια και ειδικα τα ασυρματα https://www.skroutz.gr/s/88404/Logitech-Marathon-Mouse-M705.html
Dr.Tesla Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Περίμενε black friday και χτύπα το Logitech MX Master . Για προγραμματισμό εχει άπειρες επιλογές για macros και bind... Είναι το ποντίκι ίσως με την μεγαλύτερη αυτονομία. 2
Speculoos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πέρα από τη χρήση εξαρτάται αν είσαι αριστερόχειρας/δεξιόχειρας καθώς και πώς πιάνεις το ποντίκι. Για γενική χρήση για δεξιόχειρα με palm grip δες το mionix naos 7000. To έχω εδώ και λίγο καιρό και δεν έχω χρησιμοποιήσει πιο άνετο ποντίκι. Έτη φωτός μπροστά σε εργονομία από τον ανταγωνισμό και πολύ μεγαλύτερο από το 95% των ποντικιών. Αν μπορείς να πάρεις από το αγγλικό άμαζον, τρέχει προσφορά στα 45 ευρώ που είναι ιστορικό χαμηλό.
Paintstar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Περίμενε black friday και χτύπα το Logitech MX Master . Για προγραμματισμό εχει άπειρες επιλογές για macros και bind... Είναι το ποντίκι ίσως με την μεγαλύτερη αυτονομία. Ξέρουμε κάτι σίγουρο από κάποιο κατάστημα?
MessatsuRoku Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ξέρουμε κάτι σίγουρο από κάποιο κατάστημα? οχι απλα τσεκαρε το ινσομνια στις προσφορες αμα παιξει τιποτα θα το βαλουν σιγουρα
anonymous96 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας να 'στε καλα παιδια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα