kyanokranos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι να προσθέσω μια 4GB RAM στο δεύτερο module του laptop μου. To laptop είναι αυτό: Asus ROG GL553VD-FY009. Σύμφωνα με το speccy, τώρα φοράει αυτή. Ορίστε και το σχετικό screenshot: Δε νομίζω να έχω θέμα αν προσθέσω κάποια διαφορετικής εταιρείας, έτσι; Έχετε να προτείνετε κάποια μέχρι 50-60€; Ευχαριστώ.
Dr_73 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Να επιβεβαιώσεις ότι είναι συμβατή η μνήμη που σκοπεύεις να πάρεις με το λαπτοπ σου. Κάποια είναι "επιλεκτικά" . Τούτη φαίνεται ότι ταιριάζει στο μοντέλο με κωδικό ROG GL553VD
kyanokranos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Να επιβεβαιώσεις ότι είναι συμβατή η μνήμη που σκοπεύεις να πάρεις με το λαπτοπ σου. Κάποια είναι "επιλεκτικά" . Τούτη φαίνεται ότι ταιριάζει στο μοντέλο με κωδικόROG GL553VD Ναι και γω αυτήν κοιτούσα. Υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα λόγω διαφορετικού μεγέθους; Αν και, απ'ότι διάβασα, αυτά που μετράνε περισσότερο είναι τα Volt, το CAS και η ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα