sailor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μου δωσανε ενα φορητο altec voyager PIII 1khz kai θα ηθελα να μου πειτε τι συσκευεs εχει(καρτα γραφικων-καρτα ηχου κλπ κλπ) και αν υπαρχει καποια url να κατεβεσω drivers.Ευχαριστω.
kostas_crete Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 http://www.altec.gr/gr/altec.asp?aid=224 des afto gia arxh
sailor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 ευχαριστω kostas_crete αλλα δεν λεει τιποτα για τισ συσκευες.με λιγα λογια θελω να μαθω ποια καρτα ηχου -γραφικων - δικτυου εχει.επειγον.
mmingos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Βρήκες drivers για τον altec voyager ? Αν ναι φίλε στείλε μου κανένα link στο mmingos [ at ] aktoweb.com σε ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 sailor, αν έχει λειτουργικό, μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα που θα αναγνωρίσει λεπτομερώς τις συσκευές, πχ για Windows το Everest ή το Sandra...
Mene Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ελάτε ρε παιδιά, ο mmingos έκανε search (well done), βρήκε το τοπικ και ρώτησε τον sailor αν τελικά βρήκε drivers... Οι υπόλοιποι καλύτερα να μην ανασταίνουμε θέματα 2,5 ετών!
parsifal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ελάτε ρε παιδιά, ο mmingos έκανε search (well done), βρήκε το τοπικ και ρώτησε τον sailor αν τελικά βρήκε drivers... Οι υπόλοιποι καλύτερα να μην ανασταίνουμε θέματα 2,5 ετών! Φτού!!! Σωστός είσαι, μ' αρέσει που την έχω πει κ σε άτομα για topic resurrection...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.