Προς το περιεχόμενο

altec voyager PIII 1khz

sailor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου δωσανε ενα φορητο altec voyager PIII 1khz kai θα ηθελα να μου πειτε τι συσκευεs εχει(καρτα γραφικων-καρτα ηχου κλπ κλπ) και αν υπαρχει καποια url να κατεβεσω drivers.Ευχαριστω.

Δημοσ.

ευχαριστω kostas_crete αλλα δεν λεει τιποτα για τισ συσκευες.με λιγα λογια θελω να μαθω ποια καρτα ηχου -γραφικων - δικτυου εχει.επειγον.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Βρήκες drivers για τον altec voyager ? Αν ναι φίλε στείλε μου κανένα link στο mmingos [ at ] aktoweb.com σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

sailor, αν έχει λειτουργικό, μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα που θα αναγνωρίσει λεπτομερώς τις συσκευές, πχ για Windows το Everest ή το Sandra...

Δημοσ.

Ελάτε ρε παιδιά, ο mmingos έκανε search (well done), βρήκε το τοπικ και ρώτησε τον sailor αν τελικά βρήκε drivers... Οι υπόλοιποι καλύτερα να μην ανασταίνουμε θέματα 2,5 ετών!

Δημοσ.
Ελάτε ρε παιδιά, ο mmingos έκανε search (well done), βρήκε το τοπικ και ρώτησε τον sailor αν τελικά βρήκε drivers... Οι υπόλοιποι καλύτερα να μην ανασταίνουμε θέματα 2,5 ετών!

Φτού!!! Σωστός είσαι, μ' αρέσει που την έχω πει κ σε άτομα για topic resurrection...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...