Alex-V Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εγκατεστησα την 16.1 σε ενα netbook και εχω ενα προβλημα. Πηγα στις ρυθμισεις και το παραθυρο δεν μεγιστοποιειται, με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τις παρςκατω επιλογες. Ουτε εχει την μπαρα στο πλαι δεξια για να κανω σκρολ.
mphxths Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/657298-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CF%87-linux/page-2?
Alex-V Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δε νομιζω οτι ειναι καθαρο προβλημα του mx. Αυτο δε γινεται με ολα τα παραθυρα. Το εχω ξαναντιμετωπισει σε αλλη διανομη με mate περιβαλλον και οχι xfce.
asinoro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δώσε κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα. inxi -Fxxxz -! 31
dancer_69 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Αυτό πιθανότατα συμβαίνει επειδή τα netbooks δεν έχουν μεγάλες αναλύσεις οθόνης. Έχω κι εγώ τέτοιο θέμα με κάποιες εφαρμογές. Κυρίως το πρόβλημα είναι το ύψος(μέγιστο είναι το 576) οπότε αν της εφαρμογής το παράθυρο έχει μεγαλύτερο ύψος και δεν υποστηρίζει αλλαγή μεγέθους παραθύρου, δε μπορεί να γίνει κάτι. Αν συνδέσεις μια άλλη οθόνη με το netbook θα δεις ότι εμφανίζεται κανονικά. Μπορείς επίσης να αλλάξεις θέση του panel στα δεξιά ή αριστερά ώστε να κερδίσεις 20-30px. Αν το ύψος του παραθύρου δεν είναι πολύ μεγαλύτερο μπορεί αυτό να βοηθήσει.
Oxygene Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Alt+Αριστερό κλικ ποντικιού πάνω στο παράθυρο και κίνηση του ποντικιού δεν μετακινούν το παράθυρο; 1
Alex-V Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Απλα μαλλον παιζει αυτο που ειπε ο dancer με τις αναλυσεις. Δεν καταφερα κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα