nickvas19 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Kαλησπερα θελω στην αυλη να βαλω repeater επειδη εχω πετρινο τοιχο και ειμαι σε αποσταση 25μετρα. Οποτε χρειαζομαι reapeater σωστα; Αυτο που θελω ειναι να εχει καλη κεραια ωστε να μην χανω οσο γινεται και....θα ειναι κατω απο το υποστεγο οποτε χρειαζομαι ενα που οσο γινεται να αντεχει σκονες και υγρασια. Ειχα αυτο https://www.skroutz.gr/s/312224/TP-LINK-TL-WA730RE-v2.html οποτε θελω κατι καλυτερο εαν γινεται σε αυτα τα χρηματα 30-35ευρω. ευχαριστω.
isay Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλύτερα να βγαλεις καλώδιο εξω (ροuter -> καλώδιο -> εξω) και εκεί να συνδεσεις ενα access point (ή ενα παλιο router σαν access point)
nickvas19 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δεν γινεται με καλωδιο ειναι διαδικασια. Καταλαβαινω ομως οτι θα ταν καλυτερο. Οσο αφορα αυτο που ρωτω ξερεις ν μου πεις;
nickvas19 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Και εαν μπορει καποιος να μου εξηγησει εαν το 750αρι εχει ουσιαστικη διαφορα εαν συνδεονται 4 συσκευες για καλες χρησεις ιντερνετ πχ στρεαμινγκ χωρις να κολλανε οι αλλες ή ειναι υπερβολο;
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 το repeater θα χασει σε ταχυτητα απο το αρχικο ρουτερ για αυτο σου εiπαν με καλωδιο.ακομα και ac να ειναι το repeater θα αντεζει τις συσκευες σου αλλα το θεμα μπορει να ειναι το link επισης εφοσον μιλαμε για υγρασια δεν θα ηταν το καλυτερο να μπει repeater εζωτερικου χωρου.εγω θα το κανα με καλωδιο ethernet και access point εσωτερικου χωρου εκτος αν το βαλεις σε κανα στεγανο κουτι
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.αν περασεις και καλωσιο ethernet θα μπορουσες να παιξεις και με poe τροφοδοσια ωστε να μην χρειαζεσαι ρευμα εξω.πχ τα ubiquiti παιζουν με poe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα