kourtakos97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και γενικά σε θέματα υπολογιστών μιας και ήμουν λάτρεις τον ps4. Στο θέμα μας, θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή αξίας από 500 μέχρι 800 μαξ. Τα παιχνίδια που θέλω να παίζω δεν είναι πολύ "βαριά" μιας και πρόκειται για ένα λολ ένα σς και κανένα pubg. Θέλω να τα παίζω τα 2 πρώτα σε high γραφικά το pubg και σε medium δεν με πειράζει. Όπως είπα και πιο πάνω τώρα ξεκινάω να μαθαίνω για υπολογιστές οπότε δεν γνωρίζω και πολλά. Όποιος γνωρίζει ας γράψει αναλυτικά τι πρέπει να πάρω. Να σημειώσω πως τα πράγματα θα αγοραστούν από μαγαζί εξωτερικού [Γερμανίας συγκεκριμένα] μερικά και από ίντερνετ αμαζον κτλπ, Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
jeandoumpier Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Πόσταρε νέο θέμα εδώ καλύτερα : http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα