Charis520 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 για σας. παιδια εχω ενα 5αρι ελληνικο πηγα να το κανω ρουτ και στραβωσε... βρηκα μια ρομ και την εκανα εγκατασταση αλλα ειναι γαλλικη. θα εχω προβλημα? πρεπει να ειναι ελληνικη η ρομ?
saruman123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Όχι κανένα. Από την στιγμή που είναι Ευρωπαϊκή θα έχει και Ελληνικά αν αυτό σε απασχολεί. Τώρα δεν ξέρω αν έχει γράψει και το knox...
Charis520 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Όχι κανένα. Από την στιγμή που είναι Ευρωπαϊκή θα έχει και Ελληνικά αν αυτό σε απασχολεί. Τώρα δεν ξέρω αν έχει γράψει και το knox... πρωτα απ ολλα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση... δεν με απασχολει το κνοξ. με ενδιαφερει να δουλευει σαν την ελληνικη. αν δεν εχει καποιο προβλημα ως προς την λειτουργικοτητα ολλα οκ. αν βαλω γαλλικη οι επομενες αναβαθμησεις θα ειναι ελληνικες ή γαλλικες?
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 S5??? Αναβαθμισεις;;; μονο καμια ενημερωση ασφαλειας της google παιζει να παρεις...
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 πρωτα απ ολλα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση... δεν με απασχολει το κνοξ. με ενδιαφερει να δουλευει σαν την ελληνικη. αν δεν εχει καποιο προβλημα ως προς την λειτουργικοτητα ολλα οκ. αν βαλω γαλλικη οι επομενες αναβαθμησεις θα ειναι ελληνικες ή γαλλικες?Καμια ενημερωση ασφαλειας θα πάρεις τίποτα παραπάνω.Άμα βάλεις το Γαλλικό firmware θα έχεις τις Γαλλίας με Ελληνικά μέσα. Αφού δεν σε πειράζει το Knox ξανά προσπάθησε να το ρουταρης και να του περάσεις καμία custom μέσω recovery. Ότι χρειαστείς δες από το XDA https://forum.xda-developers.com/galaxy-s5
marmarasm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Για σού φίλε μου, για root ,auto root το flasaris με Odin,TWRP recovery, και αν θες του περνά ς resurrection remix Nougat 7.1.2 πόλυ σταθερή, ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα