pogchamp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να αγοράσω IPS 1440p 144Ηz panel. Αλλά από όσο βλέπω παίζει πολύ lottery για το πόσο σκατά θα είναι το panel που θα πάρεις. Μπορεί να μου στείλει κανείς φώτο με την δική του εμπειρία, ώστε να δώ τι θεωρείται ανεκτό; Όλα όσα έχω κάνει googlarisma, είναι απαίσια με κίτρινο glow και έντονο bleed, κάτι που μάλλον θα έκανα RMA. Τι θεωρείται ανεκτό λοιπόν αντικειμενικά (με φώτο); Thanks!
pogchamp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Να παρεις VA Νομίζω ρώτησα κάτι ξεκάθαρα... Αλλά άντε καλά, ορίστε οι επιλογές σε VA, μου είναι παντελώς αδιάφορες και οι 3. Σόρυ παρέλειψα το 1440p. https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/501108_690571_690572/toulachiston-qhd-2560-x-1440-VA-144-hz-kai-ano.html
Bigi444444 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Αντικειμενικά ανεκτό σε ζήτημα καθαρά προσωπικού γούστου και ανοχής προφανώς και δεν γίνεται να υπάρχει.Ο καθένας θα σου πει κάτι διαφορετικό και πιθανώς διαφορετικό και από το δικό σου όριο ανοχής.Καλώς ή κακώς σε αυτό το θέμα παίζεις μπάλα μόνος σου και είτε τραβάς λαχείο ανάμεσα σε ips οθόνες και τις πηγαινοφέρνεις μέχρι να σου κάτσει κάποια που την ανέχεσαι είτε πας σε άλλη τεχνολογία.Εκτός πια και εάν δεν σε ενοχλεί και τόσο και απλά ψάχνεις για το τέλειο, που δυστυχώς σε οθόνη δεν θα το βρεις όσα και να δώσεις. Τώρα τι οθόνη έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα