Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Τα λεω εδω και χρονια αυτα ακόμη και προ κρίσης πριν γίνει της μόδας το "κακοί" Γερμανοί. Ξέρεις τι μου έλεγαν ότι δεν ξέρω απο αυτοκίνητα όταν τους επισήμαινα οτι πχ το πασσατ φοραγε ουσιαστικά τον ίδιο κινητήρα σχεδόν 20 χρονια! Γερμανική υπεροχη μου έλεγαν! Υπερμηχανολογημενη αηδία τους έλεγα εγώ την αξιοπιστία των BMW κτλ κτλ. Έβριζαν τα κορεάτικα την δεκαετία του 90 οτι είναι σαπακια ενώ είχαν τα ίδια αστέρια στο ncap με την αντίστοιχη BMW. Δεν πειράζει η έλλειψη χρημάτων σε οδηγεί σε πιο προσεγμένες επιλογές. Ορισμένοι άνθρωποι δεν θέλουν καταλάβουν. Πολλές φορές βλέπουν ένα brand name και τελος
nikthanos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 η VW θα είναι η πρώτη εταιρία που θα βγάλει ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ρύπους :Ρ 6
billxl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Τα λεφτά αυτά πάνε σε μίζες για να αγοράσουν όλοι τα σαπακια τους. Χρόνια τωρα ξέρουμε για την "ανώτερη" γερμανική τεχνολογία. Φτιάχνουν μια μετριότητα και "επενδύουν" σε μίζες για να περάσουν όλα τα τεστ σαν καλά. Άρεια τεχνολογία. Τα λεω εδω και χρονια αυτα ακόμη και προ κρίσης πριν γίνει της μόδας το "κακοί" Γερμανοί. Ξέρεις τι μου έλεγαν ότι δεν ξέρω απο αυτοκίνητα όταν τους επισήμαινα οτι πχ το πασσατ φοραγε ουσιαστικά τον ίδιο κινητήρα σχεδόν 20 χρονια! Γερμανική υπεροχη μου έλεγαν! Υπερμηχανολογημενη αηδία τους έλεγα εγώ την αξιοπιστία των BMW κτλ κτλ. Έβριζαν τα κορεάτικα την δεκαετία του 90 οτι είναι σαπακια ενώ είχαν τα ίδια αστέρια στο ncap με την αντίστοιχη BMW. Δεν πειράζει η έλλειψη χρημάτων σε οδηγεί σε πιο προσεγμένες επιλογές. Ορισμένοι άνθρωποι δεν θέλουν καταλάβουν. Πολλές φορές βλέπουν ένα brand name και τελος Μια χαρά είναι η γερμανική τεχνολογία και η ποιότητα κατασκευής, πολύ πιο μπροστά από πολλούς. Είναι όντως της μόδας το "οι κακοί Γερμανοί", ιδιαίτερα στην Ελλάδα των μνημονίων αλλά και παλαιότερα στους αυτοκινητιστικούς κύκλους διότι "όσα δεν φτάνει η ... κλπ". Είναι παρόμοια περίπτωση με την Apple. Βγάζουν ακριβά ποιοτικά αυτοκίνητα και αυτό προκαλεί μίσος. Σαπάκια και μπούρδες, απλά όταν χαλάνε γερμανικά γίνεται χαμός στα φόρουμ, ενώ όταν χαλάει το χιουντάι σιγή ιχθύος. Επίσης το ότι κάνουν κομπίνες και οι Γερμανοί δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι άγιοι. Μπίζνες είναι, το κέρδος κυνηγάνε όλοι ανεξαιρέτως και κομπίνες, μίζες θα γίνονται από όλους. 1
orck Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εχεις υποψην σου ποσο πολλοι στην Ελλαδα πιστευουν οτι στην Γερμανια ειναι το τελειο κρατος, με αξιοκρατια παντου, ο καθενας κανει την δουλεια του τελεια, κανεις δεν λαδωνεται, δεν υπαρχει πουθενα διαφθορα, τα μμμ δεν αργουν και το δικτυο ειναι τελειο, παντου ειναι καθαρα.... Υπερεκτιμημενα ειναι οσο δεν παει, τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει και δεν εχει να κανει με τους "κακους Γερμανους" που λετε οτι ειναι της μοδας. Οι Γερμανοι ηταν, ειναι και θα ειναι παντα φιλοι μας. Γνωστα πραγματα αυτα. Συμπατριωτες μας. 1
billxl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κανένα κράτος δεν είναι τέλειο και για την κατάντια μας ας κοιτάξουμε πρώτα την καμπούρα μας και μετά αυτή των άλλων. Αλλά μιλάμε τώρα για τα γερμανικά αυτοκίνητα. Προκαλούν φθόνο σε κάποιους και είναι ολοφάνερο. Η τρίχα γίνεται τριχιά όταν παρουσιαστεί θέμα με κάποιο γερμανικό μοντέλο. Είναι ακριβώς ίδια με την περίπτωση της Apple. Το γκολφ πχ είναι πρώτο σε πωλήσεις γιατί 40 χρόνια τώρα εκατομμύρια αγοραστές είναι πρόβατα μπεεεε και βλάκες και πάνε και τα ακουμπάνε γιατί θέλουν να πάρουν σαπάκια που χαλάνε συνέχεια, μάιστα. 1
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Τα γερμανικα ποτε δεν ειχαν αξιοπιστια σε μηχανικα μερη. Μονο σε γενικη ποιοτητα συναρμολογησης. 1
gjp1000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Γιατί τα υβριδικά είναι σαν να έχεις γυναίκα και γκόμενα μαζί. Καλό είναι για χαβαλέ αλλά δεν έχει μέλλον. Τωρα εσυ ειμαι σιγουρος οτι αν εισαι παντρεμενος δεν ειναι ομορφη γιαυτο σου κακοφαινεται γυναικα και γκομενα σε ενα και για να πουμε κατι σοβαρο δεν εχεις hybrid να δεις καταναλωση
gjp1000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κανένα κράτος δεν είναι τέλειο και για την κατάντια μας ας κοιτάξουμε πρώτα την καμπούρα μας και μετά αυτή των άλλων. Αλλά μιλάμε τώρα για τα γερμανικά αυτοκίνητα. Προκαλούν φθόνο σε κάποιους και είναι ολοφάνερο. Η τρίχα γίνεται τριχιά όταν παρουσιαστεί θέμα με κάποιο γερμανικό μοντέλο. Είναι ακριβώς ίδια με την περίπτωση της Apple. Το γκολφ πχ είναι πρώτο σε πωλήσεις γιατί 40 χρόνια τώρα εκατομμύρια αγοραστές είναι πρόβατα μπεεεε και βλάκες και πάνε και τα ακουμπάνε γιατί θέλουν να πάρουν σαπάκια που χαλάνε συνέχεια, μάιστα. εσυ σιγουρα εχεις golf https://www.cheatsheet.com/automobiles/best-selling-cars-of-all-time.html/?a=viewall δες οτι η corolla εχει πουλησει 10 εκατομυρια περισοτερα αμαξια απο το γκολφ, μπες και σε ενα φορουμ να δεις τι γινεται απο βλαβες... επισης πρεπει να εχεις και iphone,oσο για την apple που αναφερεις σε λιγο καιρο 8α ειναι τριτη...
De@th L0rd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι η γερμανική τεχνολογία και η ποιότητα κατασκευής, πολύ πιο μπροστά από πολλούς. Είναι όντως της μόδας το "οι κακοί Γερμανοί", ιδιαίτερα στην Ελλάδα των μνημονίων αλλά και παλαιότερα στους αυτοκινητιστικούς κύκλους διότι "όσα δεν φτάνει η ... κλπ". Είναι παρόμοια περίπτωση με την Apple. Βγάζουν ακριβά ποιοτικά αυτοκίνητα και αυτό προκαλεί μίσος. Σαπάκια και μπούρδες, απλά όταν χαλάνε γερμανικά γίνεται χαμός στα φόρουμ, ενώ όταν χαλάει το χιουντάι σιγή ιχθύος. Επίσης το ότι κάνουν κομπίνες και οι Γερμανοί δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι άγιοι. Μπίζνες είναι, το κέρδος κυνηγάνε όλοι ανεξαιρέτως και κομπίνες, μίζες θα γίνονται από όλους. Έλα τώρα πες πως έχεις κανένα VW και άσε τα ψόφια. Δεν είναι καθόλου καλά η Γερμανική τεχνολογία, όταν δίνει υπερμηχανολογημένους, ακριβούς, τρύπιους κουμπαράδες μόνο μια εταιρία έχω σε υπόληψη τα τελευταία χρόνια άλλα : 1) Δε θα είχα τη δυνατότητα ποτέ να την αγοράσω 2) Υποφέρει από τις παραπάνω γερμανικές τεχνοτροπίες Η εταιρία αυτή είναι η Μercedes δυστυχώς ακόμη και πλούσιους να ήμουν δεν θα μου άρεσε να πετάω τα λεφτά μου. Άλλα την εκτιμώ γιατί άλλαξε το γεροντίστικο design και έβγαλε πιο σπορ αρχιτεκτονική. Μερικά παραδείγματα: https://www.youtube.com/watch?v=ZPJ64sTa7KI https://youtu.be/R_TOL6RUEn0 Στο δεύτερο βίντεο στην ουσία βγάζει τα πιο σοβαρά μέρη του αυτοκινήτου στα "Common" problems. Το ομορφότερο κατ'εμε μοντέλο της BMW. Με δυσκολία θα το έπαιρνα. Επίσης για να ξαναγυρίσουμε στη VW και να καταλάβουμε την "Γερμανική Υπεροχή" και τους "διχρονους" TSI που καίνε λάδια, και γιατί συμβαίνει : https://youtu.be/xa1kqSo3aeM Τα μεγάλα περιθώρια κι ανοχές στους κυλίνδρους τα έχει ο Αμερικανός από τις αρχές του '80. H VW το εφάρμοσε το 2000 για "Εξοικόμηση καύσίμου" + όταν ρίχνεις λάδι στον θάλαμο καύσης ανεβάζεις τις επιδόσεις. (Με ένα σμπάρο 2 τρίγωνια). Μετά όμως οι χρήστες παραπονιόντουσαν για τις λαδίκες και τις εκπομπές καυσαερίων. Η VW είναι η GM της Ευρώπης. Πολύ όνομα και τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης σιγά το πόσο ακριβά είναι τα VW, έλεος.
grayden Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Τωρα εσυ ειμαι σιγουρος οτι αν εισαι παντρεμενος δεν ειναι ομορφη γιαυτο σου κακοφαινεται γυναικα και γκομενα σε ενα και για να πουμε κατι σοβαρο δεν εχεις hybrid να δεις καταναλωση Δεν είναι γυναίκα και γκόμενα σε ένα, πληρώνεις και βενζίνη και ρεύμα κάνοντας υποχωρήσεις και στους δύο τομείς Άρα δεν απολαμβάνεις τα πλήρη οφέλη ούτε του ηλεκτροκινητήρα ούτε του βενζινοκινητήρα ενώ έχεις να συντηρείς και τους δύο. Τα υβριδικά ήταν (και σε κάποιο βαθμό είναι ακόμα) μια όχι άσχημη λύση για συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων. Όταν πέσουν λίγο ακόμη τα κόστη στα αμιγώς ηλεκτρικά δεν θα υπάρχει λόγος για παραγωγή υβριδικών. Κουβέντα χωρίς νόημα κάνουμε πάντως. Τα ηλεκτρικά θα εξελίσσονται για πολλές δεκαετίες ακόμα ενώ τα ΜΕΚ έχουν πιάσει ταβάνι σχεδόν οπότε όσο περνάει ο καιρός τόσο δυσκολότερο θα γίνεται να δικαιολογείς την αγορά μη ηλεκτρικού. ΥΓ: Για να προλάβω τους ηλίθιους εξ υμών που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, για τα επόμενα 5-10 χρόνια εξαιρώ τα αυτοκίνητα κάτω των ~20 χιλιάδων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα