Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω σύστημα i7 7700k gpu gtx 1080 mother gigabyte z270x , ram corsair ddr4 3200 16 gb psu corsair 750w .το θέμα μου είναι ότι με το που ανοίξω τον υπολογιστή μετά από λίγο κλείνει ξαναανοιγη και πάει λέγοντας θα μπορούσε κάποιος γνωστης να βοηθήσει ευχαριστώ .

Δημοσ.

Το σύστημα το έφτιαξες τώρα πρόσφατα; Εάν ναι δές εάν η ψύκτρα έχει πατήσει σωστα.

Απο θερμοκρασίες έχει γίνει έλεγχος , εάν την έχεις καιρό τη σύνθεση;

Σβήνει κατευθείαν , δεν προλαβαίνει να κάνει ουτε Boot απο το σκληρό δίσκο;

Δημοσ.

Εχεις κανει overclocking? Ξεκινα βγαζοντας το απο το ρευμα εντελως και βγαζοντας και την μπαταρια της μητρικης και πατα και το power button 5-6 φορες για να αδειασουν ολα τα ρευματα απο πυκνωτες κτλ...Μετα απο κανα 5λεπτο ξανα συνδεσε τα να δεις τι γινεται... Αν κλεινει και ξανα ανοιγει μονο του, δεν ειναι θεμα θερμοκρασιων...

Δημοσ.

Φίλε μου όλα είναι καινούργια τώρα τα αγορασα 1μηνα τα έχω του είχα κάνει overclock αλλά του έβγαλα την μπαταρία για να έρθει στις αρχικές ρυθμίσεις . Την πρώτη φορά κρατάει 6 με 7 δευτερόλεπτα αλλά μετά σβηνει συνέχεια κάθε 1 δευτερόλεπτο

Δημοσ.

Κοιτα να δοκιμασεις ενα αλλο τροφοδοτικο και μετα πρεπει να δοκιμασεις αλλη καρτα γραφικων η΄ την δικη σου σε αλλο pc και παιξε και με τις μνημες σου..Δηλαδη αν εχεις 2 dimm δοκιμασε με το καθε ενα μονο του σε ολα τα σλοτ..Τελος αν και με ολα αυτα δεν βγαλεις ακρη τοτε κοιτα cpu-μητρικη τα πινακια και τελος μαλλον θα φταιει η μητρικη...

Δημοσ.

Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό και δουλεύει κανονικά μέσα σε ένα μήνα τα έπαιξε το τροφοδοτικό τι να πω δεν ξερω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...