Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι ισχυρίζονται πολλοί πωλητές στις αγγελίες: "απόδειξη δεν υπάρχει αλλα βάσει serial απο την ...εταιρια"

Ισxύει;

Πηρα ενα τηλεφωνο sony, χρειάστηκα κατι και ενώ με το serial ήμουν εντός εγγύησης , το service ζήτησε απόδειξη που δεν ειχα άρα   ...τίποτα!

Τώρα ψάχνω μνήμες, εδώ τι παίζει;     Μην την πατήσω πάλι.

Χρειάζεται η απόδειξη για την  περίφημη για "πάντα" εγγύηση της Kingston πχ;

Δημοσ.

Ετσι ισχυρίζονται πολλοί πωλητές στις αγγελίες: "απόδειξη δεν υπάρχει αλλα βάσει serial απο την ...εταιρια"

Ισxύει;

Πηρα ενα τηλεφωνο sony, χρειάστηκα κατι και ενώ με το serial ήμουν εντός εγγύησης , το service ζήτησε απόδειξη που δεν ειχα άρα   ...τίποτα!

Τώρα ψάχνω μνήμες, εδώ τι παίζει;     Μην την πατήσω πάλι.

Χρειάζεται η απόδειξη για την  περίφημη για "πάντα" εγγύηση της Kingston πχ;

ορισμενες εταιριες τιμουν την εγγυηση βαση serial αλλες γυρευουνε ευκαιρια για να μην τιμησουν την εγγυηση , απο προσωπικη εμπειρια οπως αναγραφεται στο θεμα που σου παραθεσανε χωρις αποδειξη η εγγυηση με serial δουλεψε κανονικα.

Δημοσ.

Η mushkin για να μου αλλάξει μνήμες ddr2 , του ... 2009 μου ζήτησε απόδειξη αγοράς.

Την είχα και τις άλλαξε.

(βέβαια οι δικές μου ήταν 1066 και μου έδωσαν 800άρες, γιατί δεν είχαν είπαν ίδιες ).

Δημοσ.

Η mushkin για να μου αλλάξει μνήμες ddr2 , του ... 2009 μου ζήτησε απόδειξη αγοράς.

Την είχα και τις άλλαξε.

(βέβαια οι δικές μου ήταν 1066 και μου έδωσαν 800άρες, γιατί δεν είχαν είπαν ίδιες ).

Στην ζητησανε μπας και βρουν το πατημα για να μην στις αλλαξουν αλλα δεν...

Φυλαγε τα ρουχα σου λοιπον(αποδειξεις)....για να εχεις τα μισα... :-)

Δημοσ.

Καλό είναι να φυλάμε αποδείξεις. Και όταν αγοράζουμε κουστούμι πολλά μαζί , να παίρνουμε ξεχωριστή απόδειξη για το κάθετι , γιατί είναι απίθανο στον επόμενο ιδιοκτήτη να πάνε όλα μαζί ! Οπότε να υπάρχει άλλη απόδεξη π.χ. για μητρική, άλλη για cpu , άλλη για μνήμες !

Και εφόσον δεν τα περνάμε σε έξοδα κτλ , καλό είναι να είναι και άνευ στοιχείων , για να μην έχει πρόβλημα επόμενος ιδιοκτήτης !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...