logistoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αναλογα για τι συσκευες μιλαμε. Το Oneplus5 με 8gb ram δεν προκειται να τα βρισκει σκουρα(και με stock android)μετα απο 2χρονια,δεν ειναι mid range galaxy... δεν μιλάω τόσο για το αν θα ανταπεξέλθει (και τώρα μια ναυαρχίδα του 2014 πχ κάνει μια χαρά τη δουλειά και ας τρώει παραπάνω ζόρια), αλλά αν θα αντέξει τόσο και δεν θα έχει χαλάσει για μένα σχεδόν όλες οι συσκευές είναι με σύντομη ημερομηνία λήξεως εκτός αν κάποιος κάνει σχετικά ελαφριά χρήση, οπότε το να μιλάμε για 4ετια μου ακούγεται υπερβολικό από κει και πέρα, ram δώσε μου και 100GB (το ιδιο που λέω και για τους υπολογιστές) δεν με νοιάζει όσο περισσότερη τόσο καλύτερα, αρκεί βέβαια (μιας και μιλάμε για φορητές συσκευές) να έχω και αξιοπρεπή αυτονομία
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 δεν μιλάω τόσο για το αν θα ανταπεξέλθει (και τώρα μια ναυαρχίδα του 2014 πχ κάνει μια χαρά τη δουλειά και ας τρώει παραπάνω ζόρια), αλλά αν θα αντέξει τόσο και δεν θα έχει χαλάσει για μένα σχεδόν όλες οι συσκευές είναι με σύντομη ημερομηνία λήξεως εκτός αν κάποιος κάνει σχετικά ελαφριά χρήση, οπότε το να μιλάμε για 4ετια μου ακούγεται υπερβολικό από κει και πέρα, ram δώσε μου και 100GB (το ιδιο που λέω και για τους υπολογιστές) δεν με νοιάζει όσο περισσότερη τόσο καλύτερα, αρκεί βέβαια (μιας και μιλάμε για φορητές συσκευές) να έχω και αξιοπρεπή αυτονομία Το αν το κινητο θα χαλασει αυτο δεν το γνωριζω γιατι γενικα δεν γνωριζω πλεον πολλους οπως ειπα που να τα κρατανε τα κινητα τοσο πολυ αλλα και τι χρηση κανει ο καθενας. Βεβαια εχε το υποψη σου οτι σαν χωρα ειμαστε απο τις πρωτες σε ολη την Ευρωπη οσον αφορα τις σπασμενες οθονες κινητων(που προερχονται απο πτωσεις).Επισης η Huawei αν δεν κανω λαθος πλεον στις νεες τις ναυαρχιδες δινει 3χρονια εγγυηση. Εχουν αλλαξει οι καιροι απο παλια.
giorgos147 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 δεν μιλάω τόσο για το αν θα ανταπεξέλθει (και τώρα μια ναυαρχίδα του 2014 πχ κάνει μια χαρά τη δουλειά και ας τρώει παραπάνω ζόρια), αλλά αν θα αντέξει τόσο και δεν θα έχει χαλάσει για μένα σχεδόν όλες οι συσκευές είναι με σύντομη ημερομηνία λήξεως εκτός αν κάποιος κάνει σχετικά ελαφριά χρήση, οπότε το να μιλάμε για 4ετια μου ακούγεται υπερβολικό από κει και πέρα, ram δώσε μου και 100GB (το ιδιο που λέω και για τους υπολογιστές) δεν με νοιάζει όσο περισσότερη τόσο καλύτερα, αρκεί βέβαια (μιας και μιλάμε για φορητές συσκευές) να έχω και αξιοπρεπή αυτονομία OnePlus One, το οποίο μάλιστα είχε αγοραστεί από Aliexpress λόγω των τότε invitations που χρειάζονταν (αυτό τον κάνει ακόμη πιο Κινέζο να υποθέσω), στα μισά χρήματα από τις τότε "ναυαρχίδες" των άλλων εταιριών, έβγαλε 3 χρόνια άνετα και αν δεν είχα κάνει την ηλιθιότητα να αλλάξω μπαταρία το καλοκαίρι (είχε πέσει η απόδοση, το οποίο ήταν φυσιολογικό) και να βάλω καταλάθος μαϊμουδιά (δεν υπάρχουν αυθεντικές εκεί έξω, όλες είναι 99% απομιμήσεις), θα έβγαζε, εκτός απροόπτου φυσικά (οι αποδόσεις του ήταν σίγουρα καλές-αποδεκτές ακόμη και σήμερα), εύκολα άλλο ένα έτος. Από την άλλη, 4 μήνες τώρα (....περίμενα να δω τι θα πάρω), είμαι με ένα LG G3 το οποίο φοράει τα ίδια ακριβώς με το One (-1GB Ram, +QHD), αλλά η εμπειρία χρήσης του είναι τελείως διαφορετική. Έχει βγάλει ένα κάρο προβλήματα (και εδώ να σημειώσω ότι το κινητό είχε χρησιμοποιηθεί πολύ λιγότερο από το One), από bootloops, σοβαρό θέμα με την οθόνη, σκάλωμα και ξανά... φλασάρισμα, εξαναγκαστικό καθάρισμα cache από recovery για να λειτουργήσει ξανά και άλλα ωραία. Δε λέω ότι ο κάθε generic Κινέζος είναι πάντα καλός, ούτε ότι συμφωνώ με τον τρόπο λειτουργίας κάποιων από αυτούς και τις πολιτικές τους (π.χ. OnePlus κάθε 6μηνο νέο μοντέλο), αλλά το να επιλέγω ξανά OnePlus ή ηλίθιος είμαι, ή έμεινα ικανοποιημένος από το παρελθόν. Edit: Σε περίπτωση που φαίνεται επιθετικό το παραπάνω, κάθε άλλο παρά τέτοιο είναι. Απλά ήθελα να πω ότι υπάρχουν και Κινέζοι αντάξιοι των καλών μοντέλων γνωστών εταιριών. Σε καμία περίπτωση δε θα επέλεγα να πάρω έναν οποιοδήποτε Κινέζο, απλά κάποιοι αξίζουν.
logistoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ναι το g3 κι εμένα με είχε ταλαιπωρήσει με τις μαλακιούλες του μέχρι που ευτυχώς μια μέρα πέθανε τελείως εκτός εγγύησης και ησύχασα (σχεδόν χάρηκα θα έλεγα) το πρόβλημά του δεν ήταν τόσο η ram και η οθόνη και ποιοτικά ήταν σε πολλά θέματα καλύτερο από το 1+, το πρόβλημά του ήταν το λογισμικό (crashes, restarts, bootloops) δεν είχα περάσει ποτέ το 10ημερο χωρίς επανεκκίνηση (χωρίς να το θέλω) γενικά οι skinned εκδόσεις του andoid ( αφήνω την υποστήριξη σε βάθος χρόνου απ'εξω παρότι μια πονεμένη ιστορία) είναι ότι χειρότερο και οτιδήποτε είναι πιο κοντά σε στοκ είναι πάντα προτιμότερο (και το πλήρως στοκ προτιμότερο όλων) από την άλλη και το στοκ android έχει τις ελλείψεις του, αλλά χίλιες φορές να έχεις τη σταθερότητά του, την κατανάλωση και την ασφάλεια παρά τα μπλιμπλίκια (πολλά από τα οπόια βέβαια είναι και χρήσιμα) η lg που ανέφερες είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα άμπαλων με το software, παρότι έχει βγάλει καλές συσκευές (και με το hw βέβαια δεν είναι και η πιο αξιόπιστη) εγώ απλά θέλω να δούμε κι άλλες συσκευές με γυμνό android και αναβαθμίσεις από τη google (και όχι μόνο σε τιμές pixel) 1
mp123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν πειραζει αγαπητε υπαρχει και η Apple.Δωστε 1200ευρω και να φορτιζετε με απλο φορτιστη ή πληρωστε αλλα 80 για γρηγορο φορτιστη. Βεβαια συνηθως οταν τα διαβαζω τα παραπανω αυτος που τα γραφει ή δεν εχει πιασει αντιστοιχη συσκευη ποτε του στα χερια του να την δουλεψει ή εχει πιασει τιποτα συσκευες των 120ευρω του κιλου και εχει απαιτησεις. i phone 4s - sony xa 2016 - samsung S3 - A5 2015 - A3 2016 - A5 2016 - Α5 2017 - S8 αυτα τα φτηνιαρικα κινεζικα ειχα. δεν συζητω για 6 lap top , 3 ταμπλετ. αμα δεν ξερεις μην μιλας.
giorgos147 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Βασικά δεν ήθελα να παραθέσω εσένα στο #33 i phone 4s - sony xa 2016 - samsung S3 - A5 2015 - A3 2016 - A5 2016 - Α5 2017 - S8 αυτα τα φτηνιαρικα κινεζικα ειχα. εσένα ήθελα.
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 i phone 4s - sony xa 2016 - samsung S3 - A5 2015 - A3 2016 - A5 2016 - Α5 2017 - S8 αυτα τα φτηνιαρικα κινεζικα ειχα. Αρα το σχολιο περι κινεζιας που ακριβως κολλαει?
mp123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αρα το σχολιο περι κινεζιας που ακριβως κολλαει? αμα δεν καταλαβες αστο.
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 αμα δεν καταλαβες αστο. Το θεμα δεν ανοιχτηκε για να μπαινει ο καθενας να γραφει υπονοουμενα,αλλα επειδη ρωτησε ενας ενδιαφερομενος συγκεκριμενα για 2 μοντελα κινητων. Δεν ειδα στο αρχικο σου σχολιο να βοηθησες καθολου σε αυτο....
icsd08063 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι, δεν αντιλέγω. Απλά μου έκανε εντύπωση που προωθείται τόσο πολύ στα bundles. Ακριβώς. Το Screen Protector του βέβαια, είναι απλά μία ζελατίνη για τις γρατσουνιές. Αλλά ας μη ζητάμε και πολλά. Είναι ωραίες κινήσεις αυτές. Ακόμη, που λέει ο λόγος, και ένα πανάκι για να καθαρίζεις την οθόνη να έδιναν. Πάντως, απλή συμβουλή. Βρείτε κάποιον να σας στείλει με το πρόγραμμα referral. Θα πάρετε θήκη+προστασία tempered, -σχεδόν- δωρεάν. Έτσι έκανα εγώ τουλάχιστον, με έναν φίλο. Καλησπέρα σου φίλε μου, Επειδή θέλω να αγοράσω το κινητό άμεσα, παίζει να βρεθεί referral link? Θα με εξυπηρετούσες απίστευτα! update: Thumbs Up to George!!! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2017 από icsd08063 1
.Animus. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 https://oneplus.net/gr/invite#540KANS61T4UFCP ορίστε refferal link για -20$
giorgos147 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 ορίστε refferal link για -20$ Επειδή έβαλε και άλλο μέλος referral link, ενημερωτικά, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του insomnia να δημοσιεύεις... Σε περίπτωση που κάποιο μέλος θέλει linkάκι, ας στείλει είτε σε κάποιον από εμάς εδώ όπως έκανε και ο icsd08063, ή ας μπει στο forum της OnePlus, στο οποίο γίνεται χαμός από referrals. Βέβαια, αν έχετε κάποιον φίλο ο οποίος στο παρελθόν είχε κάνει αγορά από την OnePlus, συννενοηθείτε μαζί του διότι κερδίζει και εκείνος πόντους. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Με το sar του 5T είσαι ενταξει; Τα χουμε ξαναπει για το sar των κινητων.Απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε ποτε ανεβοκατεβαινει(αναλογα με το καλο/κακο σημα)ανεξαρτητως συσκευης το καλυτερο ειναι η χρηση handsfree.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα