AlienTechGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σε 4 χρόνια κανείς δε ξέρει τι απαιτήσεις θα έχουν οι εφαρμογές του απλού χρήστη και το κατά πόσο θα κάνουν δουλειά οι ναυαρχίδες του σήμερα. Και εννοείται πως για αγορές κινητού, τέτοιου budget, καλό θα είναι να αποφεύγονται κατάστηματα από Κίνα.
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 4 χρονια σαν συσκευη το Oneplus5t τα βγαζει,ειδικα το 8gb μοντελο. Το προβλημα ομως ειναι οτι σε 4 χρονια συνηθως ο λογος αλλαγης κινητου απο τους περισσοτερους ειναι επειδη το βαρεθηκαν παρα το αν τους καλυπτει ή οχι. απο την oneplus θα πληρωςω τελωνεια κλπ κ θα ερθει σε κομματια το κινητο Επισης δεν καταλαβα το παραπανω.Τι παει να πει ''θα ερθει σε κομματια το κινητο''??
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου. Αν είναι μετά από 2-3 χρόνια η απαίτηση που θα υπάρχει είναι να "κάνει δουλειά", συμφωνώ με την αγορά. Προσωπικά προτιμώ να δίνω λιγότερα και να αλλάζω συσκευή ανά δύο χρόνια. Γι αυτό το σχολίασα έτσι. Σωστή η σκέψη σου. Καλύτερα λιγότερα και ανά μικρότερο χρονικό διάστημα να παίρνεις συσκευή. Έτσι έχεις και το πιο φρέσκο μοντέλο πάντα 1
ziaba Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 πχ ξέρω άτομο που κάνει μια χαρά την δουλεία του με ένα νεξους 4 συσκευή 5 χρονών και αρκετά άτομα με iphone 5 ... και γω είχα ένα μότο χ1 για δεύτερο ( για τις μέρες όταν πουλήσω και είμαι σε αναζήτησή συσκευής ή περιμένω να έρθει από τα βάθη της Κίνας) πότε δεν με πρόδωσε εκτός κάμερας που ταν gtpk μέχρι που το μπρίκαρα πρόσφατα αλλιώς θα το χα ακόμα
dinhio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Το παρηγγειλα σημερα απο το επισημο σαιτ και θα ερθει την άλλη Τεταρτη. Ειχε και free delivery που ερχοταν στις 4 Δεκεμβριου αλλα δεν υπηρχε λογος να το χρησιμοποιησεις μιας και ηταν ολα priority shipping καθως ηταν αγορα ανω των 100 ευρω και ειχε ηδη free shipping. Τωρα το θεμα που λετε για να αλλαζεις συσκευη καθε 2 χρονια ,προσωπικα δεν το προτιμω και ειδικα ολη την βαβουρα του να μεταφερεις τα αρχεια σου, τις εφαρμογες, τηλεφωνα ,email κλπ καθε τρεις και λιγο. Το ιδιο ισχυει και για αλλα τεχνολογικα αντικειμενα laptop, tv, pc .... 3 χρονια θα τα βγαλει σιγουρα σε τοπ επιπεδο και αντε και 2 χρονια στο ρελαντι που και παλι δεν νομιζω.
idefixius Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Eνδιαφέρουσα πρόταση το ολοκαίνουργιο Οne+ 5T, ψήνομαι μπορώ να πω, και το λέω τώρα που ήρθε η ώρα για αντικατάσταση του iPhone 6. ΟΚ, καλά χρυσά τα αϊφόνια αλλά βρε παιδιά, δε μου δίνονται 1200 ευρώ για το δεκάρι. Οπότε μάλλον πάω για κάτι σε Android και το παρόν είναι νομίζω μια πολύ καλή περίπτωση - ακόμα και η μικρή έκδοση με τα 6GB Ram - 64GB Storage. Το μόνο που με "χαλάει", εάν μπορώ να το πω, είναι η έλλειψη οπτικού σταθεροποιητή στην κάμερα, κάτι που έχουν αντίστοιχες προτάσεις της αγοράς (πχ. LG G6).
giorgos147 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το παρηγγειλα σημερα απο το επισημο σαιτ και θα ερθει την άλλη Τεταρτη. Ειχε και free delivery που ερχοταν στις 4 Δεκεμβριου αλλα δεν υπηρχε λογος να το χρησιμοποιησεις μιας και ηταν ολα priority shipping καθως ηταν αγορα ανω των 100 ευρω και ειχε ηδη free shipping. Τωρα το θεμα που λετε για να αλλαζεις συσκευη καθε 2 χρονια ,προσωπικα δεν το προτιμω και ειδικα ολη την βαβουρα του να μεταφερεις τα αρχεια σου, τις εφαρμογες, τηλεφωνα ,email κλπ καθε τρεις και λιγο. Το ιδιο ισχυει και για αλλα τεχνολογικα αντικειμενα laptop, tv, pc .... 3 χρονια θα τα βγαλει σιγουρα σε τοπ επιπεδο και αντε και 2 χρονια στο ρελαντι που και παλι δεν νομιζω. Καλορίζικο. Ενημερωτικά πάντως, επειδή το είχα απορία και ρώτησα το support τους. Αν και δε βρήκα να το αναφέρει κάπου, εμπεριέχεται ήδη dash charger με το κινητό. Το αναφέρω διότι πουλάει bundles που έχουν μέσα και dash charger, το οποίο είναι λιγάκι κουφό. Οκ, δεν υπάρχει άλλος φορτιστής διαθέσιμος, αλλά μου κίνησε την περιέργεια που δίνεται μαζί και με bundle (Θα μου πεις για δεύτερο σετ, αλλά.)
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλορίζικο. Ενημερωτικά πάντως, επειδή το είχα απορία και ρώτησα το support τους. Αν και δε βρήκα να το αναφέρει κάπου, εμπεριέχεται ήδη dash charger με το κινητό. Το αναφέρω διότι πουλάει bundles που έχουν μέσα και dash charger, το οποίο είναι λιγάκι κουφό. Οκ, δεν υπάρχει άλλος φορτιστής διαθέσιμος, αλλά μου κίνησε την περιέργεια που δίνεται μαζί και με bundle (Θα μου πεις για δεύτερο σετ, αλλά.) δεν πωλειται αλλου αυτος ο φορτιστης αρα στον βαζει αν θες δευτερο ή αν τον χασεις ή τον σπασεις.
idefixius Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Eπίσης βλέπω δίνει θήκη και ενσωματωμένη προστασία οθόνης.
giorgos147 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 δεν πωλειται αλλου αυτος ο φορτιστης αρα στον βαζει αν θες δευτερο ή αν τον χασεις ή τον σπασεις. Ναι, δεν αντιλέγω. Απλά μου έκανε εντύπωση που προωθείται τόσο πολύ στα bundles. Eπίσης βλέπω δίνει θήκη και ενσωματωμένη προστασία οθόνης. Ακριβώς. Το Screen Protector του βέβαια, είναι απλά μία ζελατίνη για τις γρατσουνιές. Αλλά ας μη ζητάμε και πολλά. Είναι ωραίες κινήσεις αυτές. Ακόμη, που λέει ο λόγος, και ένα πανάκι για να καθαρίζεις την οθόνη να έδιναν. Πάντως, απλή συμβουλή. Βρείτε κάποιον να σας στείλει με το πρόγραμμα referral. Θα πάρετε θήκη+προστασία tempered, -σχεδόν- δωρεάν. Έτσι έκανα εγώ τουλάχιστον, με έναν φίλο.
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ναι, δεν αντιλέγω. Απλά μου έκανε εντύπωση που προωθείται τόσο πολύ στα bundles. και εμενα μου εκανε εντυπωση αλλα δεν ξερω και ποια bundle πουλανε περισσοτερο,ισως γιαυτο να το βαζει μεσα σε αυτα.
logistoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 4 χρονια σαν συσκευη το Oneplus5t τα βγαζει,ειδικα το 8gb μοντελο. Το προβλημα ομως ειναι οτι σε 4 χρονια συνηθως ο λογος αλλαγης κινητου απο τους περισσοτερους ειναι επειδη το βαρεθηκαν παρα το αν τους καλυπτει ή οχι. το πρόβλημα είναι ότι ενδέχεται και να χαλάσει, οι περισσότερες συσκευές είναι της πλάκας ποιοτικά και με βαριά χρήση απλά θα τα φτύσουν πολύ πριν φτάσουμε να μιλάμε για το αν θα τρέχουν τις εφαρμογές στην τετραετία.. μόλις μπεις στον 3ο χρόνο τα πράγματα συνήθως αρχίζουν και γίνονται άσχημα (και το λέω αυτό αλλάζοντας συνήθως συσκευές επειδή χαλάνε και όχι επειδή τις βαρέθηκα)
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 το πρόβλημα είναι ότι ενδέχεται και να χαλάσει, οι περισσότερες συσκευές είναι της πλάκας ποιοτικά και με βαριά χρήση απλά θα τα φτύσουν πολύ πριν φτάσουμε να μιλάμε για το αν θα τρέχουν τις εφαρμογές στην τετραετία.. μόλις μπεις στον 3ο χρόνο τα πράγματα συνήθως αρχίζουν και γίνονται άσχημα (και το λέω αυτό αλλάζοντας συνήθως συσκευές επειδή χαλάνε και όχι επειδή τις βαρέθηκα) Αναλογα για τι συσκευες μιλαμε. Το Oneplus5 με 8gb ram δεν προκειται να τα βρισκει σκουρα(και με stock android)μετα απο 2χρονια,δεν ειναι mid range galaxy...
mp123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 τι 8 gb ram .18 gb ram να ειχε ο κινεζος ειναι παντα κινεζος. 500 ευρω για κινεζο...................λογο οτι εχει 8 gb ram.
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 τι 8 gb ram .18 gb ram να ειχε ο κινεζος ειναι παντα κινεζος. 500 ευρω για κινεζο...................λογο οτι εχει 8 gb ram. Δεν πειραζει αγαπητε υπαρχει και η Apple.Δωστε 1200ευρω και να φορτιζετε με απλο φορτιστη ή πληρωστε αλλα 80 για γρηγορο φορτιστη. Βεβαια συνηθως οταν τα διαβαζω τα παραπανω αυτος που τα γραφει ή δεν εχει πιασει αντιστοιχη συσκευη ποτε του στα χερια του να την δουλεψει ή εχει πιασει τιποτα συσκευες των 120ευρω του κιλου και εχει απαιτησεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα