georgatc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχω σύνδεση Wind adsl σταθερή τηλεφωνία & Internet. Στη γραμμή υπάρχει ένα Zyxel q1000z σε bridge mode http://internethelp.centurylink.com/internethelp/modem-q1000z.html συνδεδεμένο με ένα Linksys E8400 AC2400 https://www.linksys.com/us/p/P-E8400/ Εδώ και 2 ημέρες, ενώ το Internet λειτουργεί κανονικά, υπάρχει πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή. Έχω συνδεδεμένες 3 τηλεφωνικές συσκευές, η μία είναι ασύρματη συσκευή. Η ασύρματη συσκευή είναι συνδεδεμένη μαζί με μία απλή επάνω στο ίδιο φίλτρο. Η άλλη συσκευή είναι συνδεδεμένη επάνω στο Zyxel q1000z το οποίο είναι συνδεμένο απ’ ευθείας στην τηλεφωνική πρίζα. Εδώ και καιρό δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά πριν 2 μέρες άρχισε να γίνεται το εξής: όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο συνήθως δεν χτυπάει καμία συσκευή, ή μπορεί να χτυπήσει μία φορά η ασύρματη συσκευή μόνο. Σπάνια θα χτυπήσουν και 3 συσκευές. Όταν χτυπανε όλες οι συσκευές δέν εμφανίζει την αναγνώριση κλήσης. Όταν χτυπάει μόνο η ασύρματη συσκευή, λειτουργεί η αναγνώριση. Ποια μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημα???? Δέ μου έχει τύχει ξανά κάτι αντίστοιχο. ευχαριστώ
georgatc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Τελικά το πρόβλημα είναι εκτός σπιτιού... έχει πέσει και η ταχύτητα απο 12 σε 4,5... πρόβλημα στο βροχο λένε... απο την εταιρία μάλλον με τις πρώτες βροχές θα τον γύρισε σε βροχίτιδα..... για να δούμε...
georgatc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Το πρόβλημα παραμένει... Έχουν τρελαθεί.... Έχει έρθει 2 φορές τεχνικός wind και 2 της cosmote. Από internet ειμαι σταθερά 8 και σήμερα με ενημέρωσαν ότι θα αλλάξουν τη γραμμή με χαλκό τη Δευτέρα. Για να δούμε...
aGka8l Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εσύ κλήση μπορείς να κάνεις ? Ακούς τόνο κάθε φορά που σηκώνεις το ακουστικό ? Δώσε μας στατιστικά από το ρούτερ σου 1
georgatc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, μπορούσα να κάνω τα πάντα εκτός του να δεχθώ κλήσεις... Από χθες το απόγευμα δουλεύουν όλα οκ. Μου ειπαν οτι άλλαξαν το χαλκό στη γραμμή μου, υπάρχει περίπτωση να με αναβαθμισαν σε vdsl? Πώς μπορώ να το μάθω?
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, μπορούσα να κάνω τα πάντα εκτός του να δεχθώ κλήσεις... Από χθες το απόγευμα δουλεύουν όλα οκ. Μου ειπαν οτι άλλαξαν το χαλκό στη γραμμή μου, υπάρχει περίπτωση να με αναβαθμισαν σε vdsl? Πώς μπορώ να το μάθω? αλλαξαν χαλκο σημαινει αλλαγη απερχομενου η κεντρικου ζευγαριου.σου αλλαζουν ζευγαρι τιποτε αλλο.σε απλα ελληνικα εχω ενα καλωδιο με χ ζευγαρια και σου δινω αλλοαν σε εβαζαν σε vdsl θα πρεπε να μειωθει το attenuation και αλλα τοσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα