Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε imac 27 2009

Ixopolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το προβλημμα μου ειναι οτι παταω option και δεν μου βγαζει τιποτα η οθωνη δεν επρεπε να μου βγαζει ασπρι οθωνη και να κανω επιλογη???

Όχι άπλα να το πατήσεις. Να το πατήσεις και να το κρατήσεις πατημένο το Option!

Δες κι εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα παιδιά,

Έχω ένα macbook 2009 το οποίο μου χάλασε ο δίσκος και τώρα έβαλα ssd. Το πρόβλημα μου είναι ότι προσπαθώ να του περάσω το λειτουργικό μέσω internet recovery πατάω τους συνδυασμούς command + r ή command + option +r αλλά δεν κάνει τίποτα.

Σκέφτηκα να κατεβάσω το λογισμικό να το περάσω σε dvd ή σε usb αλλά δεν ξέρω από που να το κατεβάσω.

Μπορείτε να μου πείτε από που να μπω να το κατεβάσω? Ισχύει ότι πρέπει να το κατεβάσω από άλλο mac μέσω του app store? γιατί τώρα έχω μόνο windows σε άλλον υπολογιστή.

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα παιδιά,

Έχω ένα macbook 2009 το οποίο μου χάλασε ο δίσκος και τώρα έβαλα ssd. Το πρόβλημα μου είναι ότι προσπαθώ να του περάσω το λειτουργικό μέσω internet recovery πατάω τους συνδυασμούς command + r ή command + option +r αλλά δεν κάνει τίποτα.

Σκέφτηκα να κατεβάσω το λογισμικό να το περάσω σε dvd ή σε usb αλλά δεν ξέρω από που να το κατεβάσω.

Μπορείτε να μου πείτε από που να μπω να το κατεβάσω? Ισχύει ότι πρέπει να το κατεβάσω από άλλο mac μέσω του app store? γιατί τώρα έχω μόνο windows σε άλλον υπολογιστή.

Ευχαριστώ πολύ

Όταν τον αγόρασες είχε κάποιο dvd?

ΥΓ. Επίσημα στο App Store. Ανεπίσημα δες πως φτιάχνουν hackintosh...

Όταν τον αγόρασες είχε κάποιο dvd?

ΥΓ. Επίσημα στο App Store. Ανεπίσημα δες πως φτιάχνουν hackintosh...

Όχι δεν έχει κάποιο dvd. Οπότε πρέπει από άλλο Mac μέσω του app store σωστά?

Το πρέπει είναι μεγάλη κουβέντα ...κανονικά πρέπει να είχες αγοράσει το 10.6 dvd (snow leopard). Αλλιώς το μηχάνημα σου θα έτρεχε με το λειτουργικό που είχε έρθει δηλαδή το 10.5.7. Δεν γίνεται να έχεις μηχάνημα του 2009 με κάτι ανώτερο του leopard (10.5) χωρίς να έχεις αγοράσει το snow leopard. Αυτά με τα πρέπει...

Επειδή υποψιάζομαι ότι δεν ησουν τόσο καιρό με leopard, με κάποιο τρόπο έβαλες κάτι μεταγενέστερο. Αν τώρα δεν ήσουν εσυ αυτός που το έκανε, τότε καλό είναι να ξέρεις ότι ΠΡΕΠΕΙ για να τρέξεις ότιδηποτε άλλο εκτός από leopard να είχες αγοράσει το dvd. Άσχετα αν με τρόπους που κανονικά δεν ΠΡΕΠΕΙ, έχεις μεταγενέστερο λειτουργικό...

Τώρα αν μπορείς να βρεις από κάποιον mac με App Store το λειτουργικό που θέλεις είναι δικαίωμα σου, όπως δικαίωμα σου να χρησιμοποιήσεις πρακτικές hackintosh.

Καλό να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα γιατί κάποιοι φτάνουν και σε logical dead end....

• Like 1

Δεν αναφέρεις ακριβώς το μοντέλο που έχεις. Εάν έχεις Early ή Mid του 2009 μπορείς να βάλεις μέχρι El Capitan. Εάν έχεις Late 2009 μπορείς μέχρι το High Sierra.

Εφόσον δεν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις ένα bootable USB μπορείς να κάνεις μια ερώτηση μήπως κάποιος φίλος που έχει Mac και βρίσκεται κοντά σου μπορεί να σε εξυπηρετήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...