Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε imac 27 2009

Ixopolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για σασ παιδια εχω το εξησ προβλημα

εχω ενα imac 27 και ξαφνικα δεν μπορουσα να μπω στο apple store να κατεβασω προγραμματα ζηταγε επαληθευση του κωδικου εκανα και δεν εκανε τιποτα

μου ειπαν να σβησω και να ξανα περασω το ios to ekana και απο τοτε το μηχανημα δεν μπαινει σε comand r

gia na περασω λειτουργικο το μονο που κανει ειναι με το dvd μαμα να μπουταρει απο εκει αλλα μολισ παταω για εγκατασταση βγαζει σφαλμα τι μια οτι εχει προβλημα το δισκακι την αλλη οτι δεν μπωρει να κανει εγκατασταση κλπ.τι μπωρο να κανω Βοηθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος σου τα είπε και τα έκανες όλα αυτά;

Ποιο λειτουργικό έτρεχες πριν γίνουν τα παραπάνω που περιέγραψες;

Backup με το Time Machine να φανταστώ δεν υπάρχει.

Το ότι δεν μπαίνει στο recovery σημαίνει ότι μετά από κάποιο λανθασμένο χειρισμό το διέγραψες.

Στα Mac λέγεται macOS το λειτουργικό. Ποιο παλιά OS X.

πρεπει να ειχε κανει siera. ναι το διεγραψα και τωρα τι κανω???

πρεπει να ειχε siera γιατι ειχε κανει αναβαθμηση

το προβλημα που ειχα ηταν οτι στο apple store δεν εκανε συνδεση στο apple id.και καποιοσ μου ειπε να κανω φορματ

πρεπει να ειχε κανει siera. ναι το διεγραψα και τωρα τι κανω???

πρεπει να ειχε siera γιατι ειχε κανει αναβαθμηση

το προβλημα που ειχα ηταν οτι στο apple store δεν εκανε συνδεση στο apple id.και καποιοσ μου ειπε να κανω φορματ

Εάν είχε γίνει λοιπόν αναβάθμιση σε κάποιο μεταγενέστερο λειτουργικό, δοκίμασε κατά την εκκίνηση να δεις εάν μπορείς να μπεις στο Internet Recovery.

Μετά τον χαρακτηριστικό ήχο πάτα και κράτα τον συνδυασμό Option-cmd-R. Αν εμφανιστεί η υδρόγειος, καλώς.

εχω και macbookpro μπορω να κανω κατι

Ωραία.

Φτιάξε ένα Bootable USB, στην εκκίνηση μετά τον χαρακτηριστικό ήχο πάτα και κράτα το Option, κάνε boot από το USB, κάνε έναν καθαρισμό στον δίσκο και μετά πέρνα το λειτουργικό.

πωσ φτιαχνω Bootable usb απο το mac

Πες μου καταρχάς ποιο λειτουργικό θέλεις να βάλεις στο μηχάνημα;

Τι δίσκο έχει επάνω; Τον αρχικό τον μηχανικό ή τον έχεις αλλάξει με κάποιον SSD;

εχει τον αρχικο 1Τ και θελω να βαλω το τελευταιο λογισμικο αν συμφωνεισ.

ΣΤΟ MACBOOK PRO εχω macOS sierra  10.12.6

Δεν είναι θέμα εάν συμφωνώ εγώ, απλά ακόμα το High Sierra δεν υποστηρίζεται ακόμα για τους μηχανικούς δίσκους.

Σε μηχανικούς δίσκους καλό είναι το maximum να φτάνουν μέχρι το Yosemite. Από κει και πάνω όχι ότι δεν μπορούν να δεχθούν τα νεότερα λειτουργικά απλά γίνονται πιο αργά όλες οι διεργασίες. Από El Capitan και πάνω ένας SSD θα κάνει τη διαφορά.

Τώρα, αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να ανοίξεις το App Store και,

1) Αν υπάρχει μέσα το Yosemite να κατεβάσεις αυτό και να κάνεις εγκατάσταση.

2) Αν θέλεις κάτι νεότερο αλλά με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν οι σχετικές καθυστερήσεις, μπορείς να κατεβάσεις το Sierra.

Για να βρεις τα λειτουργικά, κοίτα στην Purchase list.

Δες τι υπάρχει, αποφάσισε τι τελικά θέλεις να περάσεις και πες μου, για να σου πω στη συνέχεια τι να κάνεις για να φτιάξεις το USB.

Για να βρεις το Sierra επειδή μπορεί να μην υπάρχει μέσα στην Purchased list, μπες εδώ, πάτα εκεί που λέει Get macOS Sierra, και θα σου ανοίξει μόνο του την καρτέλα στο App Store για να το κατεβάσεις.

Δεν είναι θέμα εάν συμφωνώ εγώ, απλά ακόμα το High Sierra δεν υποστηρίζεται ακόμα για τους μηχανικούς δίσκους.

Σε μηχανικούς δίσκους καλό είναι το maximum να φτάνουν μέχρι το Yosemite. Από κει και πάνω όχι ότι δεν μπορούν να δεχθούν τα νεότερα λειτουργικά απλά γίνονται πιο αργά όλες οι διεργασίες. Από El Capitan και πάνω ένας SSD θα κάνει τη διαφορά.

Το High Sierra μια χαρά δουλεύει με μηχανικούς δίσκους. Το APFS είναι που δεν δουλεύει σε μηχανικούς δίσκους. Επίσης, μόνο το High Sierra υποστηρίζει APFS.

Σε όλα τα λειτουργικά ένας SSD κάνει τη διαφορά.

κατεβαζω τα yosemite

μετα τι κανω

Κατέβασε το Disk Creator.

Το High Sierra μια χαρά δουλεύει με μηχανικούς δίσκους. Το APFS είναι που δεν δουλεύει σε μηχανικούς δίσκους. Επίσης, μόνο το High Sierra υποστηρίζει APFS.

Σε όλα τα λειτουργικά ένας SSD κάνει τη διαφορά.

Ναι αυτό ακριβώς εννοώ. Ο άνθρωπος όμως δεν θέλει να κάτσουμε να του αναλύσουμε το APFS και το HFS+ όμως αυτή τη στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...