Anastazio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδια χαμηλα δε κλειδωνει για τα δεδομενα αυτα η ειναι ιδεα μου?Ευχαριστω προκαταβολικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Yeah, είναι κρίμα να έχεις τόσο χαμηλό attenuation και να συγχρονίζει τόσο χαμηλά. Μήπως όμως είσαι σε περιοχή με καινούρια KV και στο έχουν περιορίσει? Αν ναι είχες πάντα τόσο συγχρονισμό?
Anastazio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Yeah, είναι κρίμα να έχεις τόσο χαμηλό attenuation και να συγχρονίζει τόσο χαμηλά. Μήπως όμως είσαι σε περιοχή με καινούρια KV και στο έχουν περιορίσει? Αν ναι είχες πάντα τόσο συγχρονισμό? Μετακομισα προσφατα,πριν λιγες μερες ενεργοποιηθηκε,λιγο πιο κατω ειναι ο οτε,δεν εχω ιδεα τι παιζει πρωτη φορα βλεπω τετοια stat και τοσο χαμηλο συγχρονισμο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Περιοχή? Διαθεσιμότητα για VDSL?
Anastazio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Επαρχια ειμαι,ναι κανονικα υπαρχει vdsl για ενα διαστημα χρησιμοποιουσα του γειτονα ο οποιος εχει 30ρι απο οτε και κλειδωνε και κατεβαζε με 30...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μου φαίνεται ότι σε έχουν βάλει σε KV αλλά έχουν περιορίσει τον συγχρονισμό για λογους ανταγωνισμού κι έτσι. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι πέρα από το να πας σε VDSL.
Anastazio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αν παρω κανα τηλεφωνακι παιζει να καταφερω κατι η ειναι καποιου τυπου "γραμμη" απο την εταιρεια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δεν χάνεις τπτ. Δεν είναι policy του ΟΤΕ αλλά ρύθμιση από την ΕΕΤΤ.
l337 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μάλλον είναι αυτό που σου έγραψε ο Thresh και το οποίο έχει να κάνει με τον Κανονισμό Διαχείρισης Φάσματος και Έγχυσης Ισχύος στο Δίκτυο Πρόσβασης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα