gunman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Ήρθε η ώρα για ανανέωση μετά από χρόνια και επειδή δεν έχω ιδέα από τις καινούργιες εταιρίες που παίζουν στον χώρο θα ήθελα την συμβουλή σας... Ποια εταιρία να προτιμήσω?? Huawei ή Xiaomi? Θα διαθέσω περίπου 250-350 ευρώ οπότε λογικά θα πάω στα mid range μοντέλα των εταιριών φαντάζομαι Πιο καλά μου έχουν κολλήσει τα HUAWEI, τί λένε σαν εταιρίες? Τί μου προτείνετε? Επίσης, αξίζει αγορά από εδώ (black friday?) ή από κανένα aliexpress/gearbest/κλπ??
gusdevelopers Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Ήρθε η ώρα για ανανέωση μετά από χρόνια και επειδή δεν έχω ιδέα από τις καινούργιες εταιρίες που παίζουν στον χώρο θα ήθελα την συμβουλή σας... Ποια εταιρία να προτιμήσω?? Huawei ή Xiaomi? Θα διαθέσω περίπου 250-350 ευρώ οπότε λογικά θα πάω στα mid range μοντέλα των εταιριών φαντάζομαι Πιο καλά μου έχουν κολλήσει τα HUAWEI, τί λένε σαν εταιρίες? Τί μου προτείνετε? Επίσης, αξίζει αγορά από εδώ (black friday?) ή από κανένα aliexpress/gearbest/κλπ?? Συμπληρωσε ετσι ωστε να δουμε τι θες ακριβως 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;
gunman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά αν καταλήξω σε μάρκα πιστεύω μπορώ να βρω πιο μοντέλο θέλω... Οδηγό αγοράς όπως είπα δεν έκανα γιατί θέλω να ξέρω τις διαφορές ανάμεσα στις δύο μάρκες και όχι συγκεκριμένα μοντέλα... Χωρίς οδηγό δεν μπορείτε να δώσετε 1-2 tips?
kaktos77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αγόρασα δύο κινητά από τον Ιούλιο μέχρι τώρα. Ένα huawei p10 lite και ένα xiaomi redmi note 4. Με κλειστά μάτια xiaomi. Έδωσα παραπάνω από τα διπλά για το p10 lite, το κινητό με ιδιαίτερη προστασία από μένα γέμισε γρατζουνίες (παρόλο που ήταν σε θήκη μέσα) και μέσα σε 4 μήνες έχει παραπάνω από 60 καμμένα pixels στην οθόνη. Το xiaomi άψογο με Α κεφαλαίο. Κανένα απολύτως πρόβλημα και μπαταρία που σε βγάζει οπωσδήποτε 1 τουλάχιστον μέρα.
gunman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Πιο ζωντανά χρώματα πιο έχει???? (με έχουν εντυπωσιάσει οι amoled οθόνες της samsung... άσχετο) Το xiaomi έχει πιο ανθεκτικό τζάμι? Προτείνεις αγορά από έξω ή εγχώρια? σε ευχαριστώ!
ziaba Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 αν είναι να πάρεις xiaomi μόνο απ έξω με το budget σου παίρνεις την ναυαρχίδα της το mi6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα