Προς το περιεχόμενο

Driver για APC Back-UPS 1400VA (Schuko)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εχω αγορασει εδω και αρκετους μηνες το ups 

APC Back-UPS 1400VA (Schuko)

https://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html

Aλλά δεν μπορω να βρω πουθενα κανενα προγραμμα που να μου διχνει τις ενδειξεις του δηλαδη,ποση μπαταρια εχει μεινει  σε τη κατασταση βρισκεται ή ποσο χρονο εχει μεχρι να κλεισει ο υπολογιστης μετα απο πτωση ρευματος.Εαν καποιος μπορει να μου βρει καποιο προγραμμα για να μου διχνει τις ενδιξεις του θα ημουν ευγνωμων.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Πού περιμένεις να βρείς δηλαδή, αν όχι το επίσημο του κατασκευαστή?

ενταξει τοτε θα κοιταξω αυτον απλως ηθελα και τη γνωμη κανενος που ενδεχεται να το εχει ηδη για να δω εαν οντως αξιζει μην το κατεβασω και μου κανει προβληματα.

Δημοσ.

Οτι σου είπε ο τουρμπατος. Αν εξαιρέσεις ενα ενοχλητικό μνμ που κ που οτι δεν μπορει να επικοινωνήσει με τη μπαταρία (ενώ την βλέπει κανονικά!!) κατα τα αλλα ειναι ωραια εφαρμογή. Δεν φαντάζομαι τι άλλο θα μπορούσες να θέλεις...

• Like 1
Δημοσ.

Οτι σου είπε ο τουρμπατος. Αν εξαιρέσεις ενα ενοχλητικό μνμ που κ που οτι δεν μπορει να επικοινωνήσει με τη μπαταρία (ενώ την βλέπει κανονικά!!) κατα τα αλλα ειναι ωραια εφαρμογή. Δεν φαντάζομαι τι άλλο θα μπορούσες να θέλεις...

εγινε ευχαριστω την εχεις την εφαρμογη?

Δημοσ.

Ναι, την χρησιμοποιώ 6 χρόνια περίπου. Σε windows 7 και μετά σε 10. Η ίδια χωρίς κανένα update αλλά δεν έχω παράπονο, κάνει ότι θέλω. Ντακς, που κ που κανένα false error για την μπαταρία και τι έγινε... :-P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, χθες παρέλαβα το ίδιο και θέλω να μου πείτε τι καλώδιο χρησιμοποιείτε για τη σύνδεση του με το PC? Το δικό μ πάντως δεν είχε μέσα στη συσκευασία καλώδιο usb. Χρειάζεται απλό USB A σε usb B female ή κάτι συγκεκριμένο?

Δημοσ.

3 APC που έχω, είχαν και τα 3 καλώδιο μέσα. Ένα περίεργο καλώδιο είναι, απο την μία άκρη rj45 και απο την άλλη USB A male. Δεν το έχω δεί κάποι αλλού

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 16/12/2017 στις 4:58 ΠΜ, pados1002 είπε

Παιδιά καλησπέρα, χθες παρέλαβα το ίδιο και θέλω να μου πείτε τι καλώδιο χρησιμοποιείτε για τη σύνδεση του με το PC? Το δικό μ πάντως δεν είχε μέσα στη συσκευασία καλώδιο usb. Χρειάζεται απλό USB A σε usb B female ή κάτι συγκεκριμένο?

δεν χρησιμοποιω τιποτα απλως συνδεσα το τροφοδοτικο του pc με το ups

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...