christos4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Χαίρεται χαίρεται! Έχω ένα Lumia 535 που αυτή τη στιγμή τρέχει Windows Phone 8.1. Το κινητό είναι δεύτερη συσκευή, η οποία χρησιμοποιείται μόνο για τηλέφωνα, μηνύματα (sms, whatsapp, viber και e-mails) και πιο σπάνια για internet. δεν χρειάζομαι social apps, παιχνίδια. Το κινητάκι δεν είναι στα καλύτερα του, τρώει και κάτι σκαλώματα που και που, κάνει και κάτι reboot μόνο του που και που, αλλά ΔΕΝ μπορώ να αλλάξω συσκευή καθότι είναι εταιρικό και αυτό μου έχουν δώσει. σε αυτήν την φάση δεν έχει νόημα να ζητήσω καινούριο, αυτό μου έχουν δώσει, εγώ πρέπει να συμβιβαστώ. Έχω δει ότι έχει βγει αναβάθμιση για windows 10 και αναρωτιόμουν αν αξίζει η αναβάθμιση και αν θα καλυτερέψουν τα πράγματα ή αν είναι καλύτερο να το αφήσω ως έχει.
dpolal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Κάνε του ένα hard reset και θα στρώσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Δεν νομίζω ότι θα πάει καλύτερα αν το αναβαθμίσεις στα 10ρια, καλύτερα έστω όπως είναι με τα 8.1 αλλά κάνε οπωσδήποτε το hard reset.
icsd08063 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μακρία φίλε μου από το update! Είχα το ίδιο κινητό και μόλις του πέρασα το update, σερνόταν απίστευτα. Αναγκάστηκα και γύρισα ξανά σε win8 για να το χρησιμοποιώ.
christos4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ! Hard reset δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι, το έχω μόλις λίγους μήνες και η χρήση είναι μικρή.. Ίσως αν φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση να το δοκιμάσω και αυτο
dpolal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Όχι, μια χαρά θα βοηθήσει το hard reset στα σκλαλώματα κ τα reboot που αναφέρεις. Αξίζει τον χρόνο που θα αφιερώσεις κ προτίμησε να μην κάνεις επαναφορά από αποθηκευμένο backup αλλά στήσε το από την αρχή. Πραγματικά βοηθάει, το έχουμε δεί πολλές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα