kavatzoulas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 καλημερα κ καλη κυριακη στη παρεα, επειδη πλησιαζει η black friday θα ηθελα τη γνωμη σας αν αξιζει η αλλαγη επεξεργαστη απο intel i7/6700k σε i7-8700k η καποιο επεξεργαστη amd με οριο κοστους μεχρι τα 500ευρω. δεν παιζω παιχνιδια μου χρειαζεται μονο για προγραμματα επεξεργασιας βιντεο, φωτογραφιας. ευχαριστω πολυ
kogos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Κατά την γνώμη μου, όχι δεν αξίζει. Latest amd + intel cpu θα είναι πιο γρήγορα, σίγουρα. Αλλά η διαφορά χρημάτων δεν θα αντικατοπτριζει την διαφορά επιδόσεων. Βέβαια, είναι και προσωπικό το θεμα2. Κατά πόσο δηλαδή έχεις ανάγκη για την δουλειά σου αυτό το κάτι παραπάνω, ανεξαρτήτου κόστους απόκτησης. Αν τελικά αποφασίσεις να κάνεις το βήμα, μάλλον προς amd πρέπει να κοιτάξεις, για 2 λόγους. Πρώτων δεν παίζεις παιχνίδια, και δεύτερων το κόστος που θέτεις
Alexlooker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Αγορασε μια καρτα γραφικων nvidia gtx 1050 η αντιστοιχων επιδοσεων Amd. Και ας μην παιζεις κανενα παιχνιδι ποτε! (παρολο που το βαρος της επεξεργασιας πεφτει στον cpu)
kavatzoulas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αγορασε μια καρτα γραφικων nvidia gtx 1050 η αντιστοιχων επιδοσεων Amd. Και ας μην παιζεις κανενα παιχνιδι ποτε! (παρολο που το βαρος της επεξεργασιας πεφτει στον cpu) gpu θα αγοραστει η nvidia 1080, το ερωτημα μου ειναι αν θα δω διαφορα επιδοσεων στη θεση του 6700k απο εναν 8700k η εναν ryzen 1700x η 1800x αφου σαν οριο αγορας εχω θεσει τα 500ευρω (εκτος απο τη mobo που εκει το οριο ειναι 200ευρω). Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2017 από kavatzoulas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα