BrocasHelm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έχει βγει firmware για την Eken να ξεκινάει εγγραφή μόλις πάρει ρεύμα; Την έχω κοντά 2 χρόνια τώρα, πλέον λέω να σταματήσω να την χρησιμοποιώ ως action cam και σκέφτηκα να την βάλω στο αμάξι, αλλά που το είχα ψάξει δεν είχα βρει σωστό firmware που να επιτρέπει τέτοια χρήση.
VRaCh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πριν πάρετε κοιτάξτε και συγκρίνετε sample video βράδυ
turbat0s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Στις 20/11/2017 στις 8:42 ΠΜ, VRaCh είπε Πριν πάρετε κοιτάξτε και συγκρίνετε sample video βράδυ Ε μη μιλάς με γρίφους, βάλε video ή γράψε άποψη.
VRaCh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Sample της Xiaomi έχει βάλει ο viotos στην προηγούμενη σελίδα, για την Eken δες αυτό https://www.youtube.com/watch?v=WBTVY4Bs8Ik Η διαφορά τη νύχτα είναι μέρα με.. νύχτα
BrocasHelm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Όσο καλύτερη και να είναι, αν δεν κάνει αυτόματα record όταν βάζεις μπροστά το αμάξι, δεν είναι dashcam. Εκτός αν ξαναλέω υπάρχει κάποιο νέο firmware που την στήνει έτσι, αν και όπως είπα παραπάνω δεν είχα βρει προσωπικά κάτι. Κρίμα ειλικρινά, γιατί είναι απίστευτη κάμερα η H9.
Razor333 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Η eken αντέχει να γράφει μόνιμα στο ρεύμα; Η στο 20λεπτο θα πάρει φωτιά και θα αρχίσει τα artifacts?
stelios18120 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Στις 20/11/2017 στις 8:07 ΠΜ, turbat0s είπε Και γω θεωρώ ότι η eken είναι καλύτερη επιλογή, αλλά ήλπιζα μπας και ο stelios το είχε ψάξει περισσότερο. εχω στο αμαξι μια gopro hero και γραφει συνεχεια και ας είναι action cam μια χαρα κανει την δουλεια της βεβαια ο στελιος το εχει ψαξει και λεει ότι και οι 2 είναι καλες αλλα αναμεσα τους επιλεγει Xiaomi Στις 20/11/2017 στις 7:49 ΠΜ, Agathoklis είπε το ενα ειναι car camera και το αλλο ειναι action camera... μηλα με αναναδες συγκρινετε δεν πειραζει όπως ειπα και στον τουρμπατο εχω την gopro hero και την εχω κανει dash cam για το αμαξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα