Προς το περιεχόμενο

[Banggood] Original Xiaomi MiJia Car DVR S0NY IMX323 ~ 32.60 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-MiJia-Car-DVR-SONY-IMX323-Sensor-Video-Recorder-160-Degree-Wide-Angle-3_0-Inch-TFT-p-1130735.html  [Η προσφορά τελειώνει σε 13 ώρες]

Στα 32,60 ευρώ + 1,60 ευρώ Priority line για αποφυγή τελωνείου.

Για πείτε γνώμες :)
Edit: έχει μόνο κινέζικα, αλλά η τιμή είναι νομίζω πολύ καλή. 
Εδώ ένας μεταφράζει το μενου στα αγγλικά οπότε όποιος ενδιαφέρεται θα βγάλει άκρη:
https://dashcamtalk.com/forum/threads/xiaomi-mijia-dashcam-with-chinese-menu-translated-to-english.30024/

xiaomi-mijia-car-dvr-camera-3-1.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Όπως είδα μπορείς να την ρυθμίσεις μέσα από από το app που είναι στα αγγλικά οπότε και κινέζικα που είναι κάνεις την δουλειά σου πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είδα μπορείς να την ρυθμίσεις μέσα από από το app που είναι στα αγγλικά οπότε και κινέζικα που είναι κάνεις την δουλειά σου πάλι.

σίγουρα για ψαγμένους δεν είναι πρόβλημά το dvr είναι μπόμπα και σε τιμή τζάμπα άπλα το ανέφερα να το έχουν υπόψη τους οι υποψήφιοι αγοραστές (δεν είναι για μπαμπάδες-παππούδες κτλ)
Δημοσ.

μου φαινεται εχει καλυτερα χαρακτηριστικα η συγκεκριμενη του θεματος...

(+ ότι εγω προσωπικα αγαπαω Xiaomi :)  )

• Like 1
Δημοσ.

(+ ότι εγω προσωπικα αγαπαω Xiaomi :)  )

Για πες.

Δημοσ.

(+ ότι εγω προσωπικα αγαπαω Xiaomi :) )

Εγώ βλέπω ότι η εκεν έχει 4Κ@25fps και 1080p@60fps.Το μόνο που ίσως υστερεί είναι η νυχτερινή λήψη.

το ενα ειναι car camera και το αλλο ειναι action camera... μηλα με αναναδες συγκρινετε

Δε θα έλεγα ότι διαφέρουν και πολύ. Άλλωστε η εκεν και οποιαδήποτε εκεν προτείνονται και ως dash cameras.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...