Pintsie Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Έχω ένα σύστημα ράδιο/cd/gps αυτοκινήτου το οποίο εδώ και αρκετό καιρό δεν μου παίζει cd. Επίσης, αν βάλω την τηλεόραση, εμφανίζει μήνυμα ότι δεν παίζει η οθόνη για ασφάλεια όταν οδηγώ. Το θέμα μου τώρα. Δεν ξέρω τι μάρκα είναι. Στην κεραία της τηλεόρασης γράφει Phonocar αλλά δεν είναι το υπόλοιπο σύστημα της phonocar σίγουρα (γιατί το ψάχνω όλη μέρα στο ίντερνετ και είναι διαφορετικά εντελώς). το έβγαλα από το αμάξι (δεν είναι βιδωμένο γιατί ο προηγούμενος το έβγαζε για να μην του το κλέψουν!) και έβγαλα φωτογραφίες τα πάντα και έβαλα αυτό που γράφει στο πάνω μέρος και βρήκα ένα που είναι ίδιο στην όψη όχι όμως στο λογισμικό. https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=X9tdxEDFMLM Οι χάρτες για το gps είναι σε memory card που αν την βγάλω, δεν δουλεύει το navigator, φυσικά. Μπορώ να του βάλω άλλο λογισμικό και να δουλεύουν όλα οκ και καλά; πχ android; Σας βάζω παρακάτω ότι βρήκα από γράμματα Στο σύστημα το κεντρικό στις ρυθμίσεις, πάτησα το info και λέει αυτό: FirmWare version: MCU: v06.14 DVD: v011.13 HMI: v06.14 Στο navigator λέει: windows cr 5.0
paylidis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 android δε μπορεις να του βαλεις σιγουρα καθως ειναι wince. το να βρεις το ακριβες λογισμικο του ειναι επισης σχεδον αδυνατον. Πιο πολύ συμφερει να παρεις ενα καινουργιο μάλλον
Pintsie Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Κάποιο update or something μπορώ να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα