Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μπηκα στην σελιδα τους

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/diathesimotita-diktiou/

για να ελέγξω και καλά την διαθιμότητα.. το κουμπάκι κάνει ενα post και δεν απαντάει τιποτα η σελίδα, απλά μαζεούν στοιχεία για να αρχίσουν μετα τις προσφορες τηλεφωνικα.

μαλλον αυτο γινεται

• Like 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ειναι Fiber ρε παιδια. Αν ηταν fiber δεν θα σου διναν μονο 10 up στα 100 down, ασε 100down σε fiber? ειναι ξεκαθαρα VDSL και το ονομασαν Fiber. Ντροπη τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι Fiber ρε παιδια. Αν ηταν fiber δεν θα σου διναν μονο 10 up στα 100 down, ασε 100down σε fiber? ειναι ξεκαθαρα VDSL και το ονομασαν Fiber. Ντροπη τους.

Σε κάποιες περιοχές θα δώσουν FTTH, γι' αυτό έβγαλαν και το video...

Δημοσ.

INALAN 100MBPS FIBER μεχρι το σπιτι..το εχω 2 χρονια με 28 ευρω το μηνα.100 mpbs κολλημενα. Ουτε πανω ουτε κατω.περιοχη Μεταμορφωση Ιωνια Ηρακλειο

• Like 1
Δημοσ.

Οι τιμές είναι ανεβασμένες αρκετά και οι περιοχές δεν καλύπτουν τους περισσότερους,ελπίζω να κατέβουν σε λογικά επίπεδα,να καναπούμε πως μόνο Inalan αξίζει να βάλει κάποιος και είναι πολύ τίμια πρόταση και οικονομική,όποιος βέβαια είναι σε περιοχή που τον καλύπτει,αλλά δυστυχώς αυτή η περιοχή είναι πολύ μικρή.

Προσωπικά και να ήθελα να πάρω 100 η 200 απο ΟΤΕ η Wind (χλωμό για Wind..)δεν έχει κάλυψη λέει στό Site του ΟΤΕ παρόλο που είμαστε Ιουλιανού σχετικά ενα τετράγωνο απο τήν Βικτώρια, όπου είναι το κεντρικό Κτήριο του ΟΤΕ δεν ξέρω πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα, αλλά εάν και όταν γίνει και φτιάξουν οι και τιμές και γίνουν "τίμιες" τότε συζητάμε την αναβάθμιση απο την 24άρα που έχουμε τώρα (που πιάνει κάπου στα 19(με τραγικό βέβαια upload κάπου στο 1mbs)

Δημοσ.

Η αναβάθμιση των χιλιάδων νέων καφαο του ΟΤΕ που παρέχουν ήδη vdsl σε vectoring γίνεται σταδιακά. Κάποιές θα είναι έτοιμες το τελευταίο τρίμηνο 2017 (κάποιες είναι ήδη), άλλες μέσα στο 2018 (η δικιά μου 1o τρίμηνο 2018).

Δες το αναλυτικό excel, κλασικά πρέπει να ξέρει τον αριθμο (3ψηφιο) του καφάο στο οποίο ανήκεις.

440-445 440 ΑΛΥΣΙΔΑ 445 VDSL-VECTORING Q4/2017

Δηλαδή σε έμενα στο τέλος του μηνά θα ειμαι έτοιμος?

Θα εχω διαθεσιμοτητα?

ΤΙ ακριβώς θα γίνει :) :) :) :o

Δημοσ.

Μη τη πατησετε.. εγω χτες που τσεκαρα το site τους λεει παρεχει 100, με πηραν χτες και μου ειπαν οτι θα επικοινωνουσαν σημερα για προσφορα, και με πηραν σημερα και μου ειπαν εως 24 πιανω τελικα.. οτι να ναι!

• Super Moderators
Δημοσ.

INALAN 100MBPS FIBER μεχρι το σπιτι..το εχω 2 χρονια με 28 ευρω το μηνα.100 mpbs κολλημενα. Ουτε πανω ουτε κατω.περιοχη Μεταμορφωση Ιωνια Ηρακλειο

Μπράβο?

• Like 4
Δημοσ.

ρε φιλε, μας πικαρεις...?  η INALAN ειναι σε 2-3 γειτονιες της Αθηνας ΜΟNO.  στην υπολοιπη Ελλαδα τι γινεται?  που υπαρχει...?? 

αυτες οι εταιριουλες ειναι για 5 γειτονιες και τπτ παραπερα..!    τι συζηταμε τωρα?    να λες οτι εισαι τυχερος εκει που μενεις που την εχεις και βολευεσαι, αλλα μην την αναφερεις, αφου δεν εχει πανελλαδικη καλυψη....!!

• Like 1
Δημοσ.

Αν έψαξα καλά, αυτά παρακάτω είναι τα καλύτερα που έχουν να προσφέρουν οι OTE και WIND. Βασικά, για την WIND δεν βρήκα πακέτο διεθνών κλήσεων από σταθερό...

Και ο ΟΤΕ το καλύτερο που έχει να προσφέρει έχει cap τα 300 λεπτά ομιλίας.

Για περίπου τα ίδια χρήματα η Forthnet δίνει πραγματικά απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς 40+ διεθνείς προορισμούς.

Δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να δίνει απεριόριστο χρόνο ???

Έδινε η OnTelecoms πριν από καμιά δεκαετία και βάλε απεριόριστο χρόνο ομιλίας για καμιά 40αριά χώρες με περίπου 7 ευρώ...

... δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια μετά και να μην υπάρχει τίποτα αντίστοιχο!!!

1)

ΟΤΕ για κινητή τηλεφωνία "COSMOTE International Σταθερά 180'" στα 7,56€/μήνα

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=InternationalAddons24697399-6211-4984-bcf0-dc229d456847

ΟΤΕ για σταθερή τηλεφωνία "COSMOTE Home Διεθνή 300' για 30 χώρες" στα 6,35€

https://www.germanos.gr/corporate/prostheta_paketa_diethni/

2)

WIND για κινητή τηλεφωνία "Πακέτα Διεθνών Κλήσεων" στα 4,44 με 7,06€/μήνα με επιλογές που έχουν το πολύ 6 χώρες...

https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/paketa-kai-upiresies/paketa-diethnon-kliseon/

WIND για κινητή τηλεφωνία "International Talk 120' για 38 χώρες" στα 7,56€μήνα

https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/paketa-kai-upiresies/international-talk/

Για σταθερή τηλεφωνία δεν βρήκα κάτι...

Βάλε ενα voip τότε να ησυχάσεις
Δημοσ.

Αστειες τιμες. Αλλα για να τα λεμε ολα, δεν περιμενα και κατι διαφορετικο

Δημοσ.

Με τον χαλκο τι γινεται; Παιρνω VDSL απο καινουργιο καφάο και το router μου κλειδωνει στα 50.000 (προφανως λογω αντίστοιχου περιορισμου) αλλα δίνει attainable data rate 103.000 download και 30.000 Upload.

Αντι να γίνει όλη αυτη η εγκατάσταση οπτικης ινας, δεν θα μπορουσε η wind να μου ανεβασει το Data rate στα 80 ή στα 100 δίνοντας π.χ. +5 ευρώ το μήνα; 

Γιατι πάνω απο 50 να δίνει μονο με οπτική ίνα;

• Like 1
Δημοσ.

Μη τη πατησετε.. εγω χτες που τσεκαρα το site τους λεει παρεχει 100, με πηραν χτες και μου ειπαν οτι θα επικοινωνουσαν σημερα για προσφορα, και με πηραν σημερα και μου ειπαν εως 24 πιανω τελικα.. οτι να ναι!

το ιδιο και μενα.

Ψαρωτικο ειναι για να δινεις τα στοιχεια και να σε παρουν οταν οντως υπαρχει.

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια σας εχει πιασει τετοιος πανικος και πρεμουρα;Αφηστε να περασει λιγος καιρος να παρουσιασουν ολες οι εταιριες τα προγραμματα τους και το ξανασυζηταμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...