Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα αίτηση φορητότητας για τον οτε και μόλις πήραν τηλέφωνο μου έδωσαν 50άρα +1500 για wind και q+300 για κινητά με τελική τιμή 21.5 ευρώ.Και πιάνω 47-49.Αυτά στην Κομοτηνή.

21.5 ευρό το μήνα ΟΤΕ 50αρα ? Πώς πειρες αυτή την τιμή?

Λογικά σε WInd πήρε την προσφορά.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν ισχυει οτι και οι τιμες του ΟΤΕ θα ειναι παραπλησιες τοτε μιλαμε για πληρη εγκεφαλικη νεκρωση των στελεχων της Wind....ειδικα για τους υφισταμενους πελατες θα ειναι το πιο ευκολο να ζητησουν αναβαθμιση και να παραμεινουν ως εχουν ή να ζητησουν να φυγουν και να παρουν προσφορα.

Δημοσ.

Συγγνωμη για την λιγο ακυρη αναρτηση. Ξερει κανεις ποτε θα υπαρξει vdsl, fiber και αλλα παρεμφερη στην περιοχη των αγιων αναργυρων;

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνωμη για την λιγο ακυρη αναρτηση. Ξερει κανεις ποτε θα υπαρξει vdsl, fiber και αλλα παρεμφερη στην περιοχη των αγιων αναργυρων;

Το Αστικό Κέντρο Ιλιον στο οποίο ανήκουν το ανέλαβε η Wind, Q3 2018...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

καλά ας βάλει πρώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια οπτικές και μέτα βλέπουμε για τα άλλα

Την έχει αναλάβει ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

Εκει που πηγαινα να βαλω VDSL για 25ε το μηνα ανεβηκαν οι τιμες και πηγε στα 35.Γελανε και οι πετρες.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θύμισε μου ρε Thresh, το κέντρο της Αθήνας ποιος το έχει αναλάβει;

Voda ή ΟΤΕ;

Κέντρο κέντρο Δ.Αθηναίων? Κανείς νομίζω.. :(

Δημοσ.

Η αναβάθμιση των χιλιάδων νέων καφαο του ΟΤΕ που παρέχουν ήδη vdsl σε vectoring γίνεται σταδιακά. Κάποιές θα είναι έτοιμες το τελευταίο τρίμηνο 2017 (κάποιες είναι ήδη), άλλες μέσα στο 2018 (η δικιά μου 1o τρίμηνο 2018).

Δες το αναλυτικό excel, κλασικά πρέπει να ξέρει τον αριθμο (3ψηφιο) του καφάο στο οποίο ανήκεις.

Στο χωριό μου η καμπίνα είναι 203 αλλά δεν την βλέπω στον νησί της Μυτιλήνης γράφει άλλες καμπίνες. Τι συμβαίνει αυτό

Δημοσ.

Δάφνη ξέρουμε ποιος το έχει αναλάβει; Καμπίνα 121 και δεν υπάρχει πουθενά στα αρχεία excel που κοίταξα. Διαθεσιμότητα VDSL ακόμη δεν έχω. :(

Δημοσ.

Εγω πάντως ξέρω άτομα που πιάνουν 8 mbps download με την wind...Μόνο τακτικές μάρκετινγκ εξυπηρετεί, όταν δεν έχεις τόσο καλό δίκτυο και βάζεις πιο αναβαθμισμένες ταχύτητες σε συγκεκριμένα σημεία αντι να αναβαθμίσεις γενικά το δικτυό σου γενικά

Δημοσ.

Ας γραψω και εγω λιγο τα στατιστικα μου και την αντιμετωπιση πελατη απο τις εταιριες κινητης που συνεργαζομαι, μιας και ημουν καποτε

στην

τεχνολογια και στην κινητη πριν γινω πεθαμενατζης (ναι γραφειο τελετων-κορακι), οταν υπηρχε Telestet με τα B-BEST και οποιος ειχε

αναγνωριση κλησης ηταν λευτας.

Ας παρουμε την Forthnet για αρχη, που ειμαι Free License πελατης και φευγω οπωτε γουσταρω απο το ADSL , συχρονιζει 22,000 και παιζει Wi-Fi 18 και ειμαι ΟΚ και δεν χρειαζομαι να παω για VDSL γιατι ειναι περιτο.

Υπαρχουν τα γνωστα απο ΟΤΕ ελα σε μας εχουμε ποιοτητα και ειμαστε λιγο ποιο ακριβοι....

Αλλα περνουν την γνωστη απαντηση γιατι....???? Ολοι σε σενα πανω πατανε.

Αρα αυτη την γραμμη δεν την πειραζουμε.

Η 2η γραμμη της Forthnet στον Πανελληνιο στην Κυψελη βαραγε συχρονισμο modem 23,800 actual speed και Speetest και κατι αλλα 21 στο Wi-Fi.

Ελα μου ντε που λυσαξανε στο σπιτι οτι γουσταρουν Cosmote TV και και αλλες παπαριες με ενα κινητο που θελανε να παρουν.

Και λεω ΟΚ παμε ΟΤΕ.

Ο ΟΤΕ οχι μονο μειωσε την ταχυτητα στα 18.000 και δεν το συζηταγε να την αφησει ελευθερη για παραπανω,,,αλλα μου ελεγε...

θα μας πειτε εσεις για την σταθεροτητα του δικτυου?????

Τελος παντων μετα απο καποια καντηλια και και την πηγαν στο 20.000

Ενοειται οτι η Forthnet ειναι για αυτους Kamikazi... χρονια ειχα να ακουσω αυτη την λεξη.

Οπωτε Cosmote δεν θα ξαναπαρω......και ας βγαλει και αυτο που λεει ο Γονιδης...να χε τηλεφωνο ο Θεος να του τηλεφωνουσα.

Και ας παμε στην HOL μαζι με 8 Red 1 και 2 στην Vodafone που εχω.

Αν το σημα ειναι σκατα και η περιοχη παει απο το Cross talk πατο.....δεν μπορει να κανει τιποτα και το μονο που μπορει να κανει

ειναι οτι περνει να το κανει, (με 35db αποσταση συχρονιζει 8.900 και τερμα, με σωνει λιγο το 1041 στο upload) 7 στο Wifi και 0.7 στο UPload

Δεν ξερω μπορει και τα 8 κινητα που εχω να κανουν παπαδες στο τηλεφωνο.

Οπωτε την καραμελα του OΤΕ δεν θα την πιπιλαω, αλλα ουτε και την καθε εταιρια με το τι ταζει.

Συνδεσεις τυπου παρε 100 download αλλα 10 upload στα ιδανικα ειναι Kamikazi συμβολαια.

Oποιος εχει Playstation 4 ας βαλει την επιλογη να στριμαρει το παιχνιδι να δει τι μηνημα θα παρει.

Λυπουμαστε αλλα δεν φτανεις ουτε το username σου να στηλεις...............

Ποσο μαλλον αν ειναι και παιχνιδι που παει αερα και θελει και ταχυτητα.

:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...