ChrisAttart Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 @dimitris21gr που βλέπεις τα πλάνα του ΟΤΕ ? Μπορείς να τσεκαρεις για Μαραθώνα ?
soteras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Θα έπρεπε να δίνουν demo trial συνδέσεις για αυτόν και μόνο τον λόγο Χαχαχα και να δινουν demo να σε εχουν πανω στην πιο σουπερ καρτα dslma και στο καλυτερο κεντρο που υπαρχει και μετα να σε χωσουν σε κανα σαπιο και να σου λεν φταιει ο χαλκος και η περιοχη σας 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 @dimitris21gr που βλέπεις τα πλάνα του ΟΤΕ ? Μπορείς να τσεκαρεις για Μαραθώνα ? http://www.insomnia.gr/topic/566084-χαρτογράφηση-vdsl-στην-ελλάδα/?p=56078555 Post #114 Χαχαχα και να δινουν demo να σε εχουν πανω στην πιο σουπερ καρτα dslma και στο καλυτερο κεντρο που υπαρχει και μετα να σε χωσουν σε κανα σαπιο και να σου λεν φταιει ο χαλκος και η περιοχη σας Not really. Το Αστικό Κέντρο και το ΚΑΦΑΟ στο οποίο ανήκεις δεν αλλάζει, οπότε η απόσταση δεν αλλάζει, αυτή παίζει το σημαντικότερο ρόλο και τώρα με το Vectoring οι παρεμβολές (στο VDSL) μειώνονται κατακόρυφα. 2
Ghost.Dog Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 H δε "υπερβάλλουσα" ζητηση (και καλά) για 200άρες, εντυπωσιάζει. Μιλάμε για τη χώρα τωρα με τη χαμηλοτερη διείσδυση ιντερνετ στην ευρώπη, και τη γνωστή, τριτοκοσμική της υποδομή. Πχ πιο πιθανό να σου ζητήσουν από δημόσια υπηρεσία να στείλεις "το εγγραφο με... ΦΑΞ" (ελεος).Κατά τα λοιπά θα σαρώσουν (αχαχαχαχ) οι 200άρες. Μαστα. σε ποιους? Στους φεησμπουκαδες για να δουν κανα βιντεο (τους αρκούσε και το 11/10 της ταχύτητας) και να χαζολογήοουν στο Μεσεντζερ. Ο,τι να'ναι
nyne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Συγνωμη που ειναι το απλο πακετο vdsl 50 που υπηρχε πριν η απλα εγινε plus?Επισης δεν βλεπω το σκετο ιντερνετ πουθενα...
Ghost.Dog Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Τελευταίοι ΣΕ ΟΛΑ, πρώτοι στην κατανάλωση. Να ΄ηταν και χρειαζούμενη.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Συγνωμη που ειναι το απλο πακετο vdsl 50 που υπηρχε πριν η απλα εγινε plus?Επισης δεν βλεπω το σκετο ιντερνετ πουθενα... Έγινε plus (με τα +1500 λεπτά προς Wind/Q) και πήρε 5.5 euro πάνω...
Kolofotias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παραπλανητικός τίτλος.....ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ Είναι wind vdsl vectoring στην καμπίνα πάνω σε χαλκό. Δεν είναι Inalan οπτική μέχρι το σπίτι.... Τα θέλτε και τα ακούτε... Έλεος, τεχνολογικό site να λέει την τρίχα τριχιά χωρίς λόγο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παραπλανητικός τίτλος.....ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ Είναι wind vdsl vectoring στην καμπίνα πάνω σε χαλκό. Δεν είναι Inalan οπτική μέχρι το σπίτι.... Τα θέλτε και τα ακούτε... Έλεος, τεχνολογικό site να λέει την τρίχα τριχιά χωρίς λόγο. Όχι μόνο Vectoring αλλά και Vplus και G.Fast και FTTH. Δες τον αναλυτικό πίνανα (excel) της Wind (έχει και της Voda) ανά καμπίνα. Vodafone-Wind.zip
randomcat Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Διεθνείς κλήσεις από σταθερό δίνει κάποιος άλλος εκτός από Forthnet ?
Haldol Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παραπλανητικός τίτλος.....ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ Είναι wind vdsl vectoring στην καμπίνα πάνω σε χαλκό. Δεν είναι Inalan οπτική μέχρι το σπίτι.... Τα θέλτε και τα ακούτε... Έλεος, τεχνολογικό site να λέει την τρίχα τριχιά χωρίς λόγο. Δεν θεωρείται μόνο το FTTH "οπτική ίνα".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Διεθνείς κλήσεις από σταθερό δίνει κάποιος άλλος εκτός από Forthnet ? Όλοι νομίζω, απλά κοστίζει ένα επιπλέον ποσό το μήνα. 1
azuli Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 ρε με τρολαρουνε, ειμαι Μοσχατο με ΟΤΕ, ισα που πιανω καμια 10αρα. Ουτε εργα εχουν γινει εδω τριγυρο, ουτε καμια καμπινα της Wind βλεπω, κ μου λεει η Wind για 100αρα απτο site με τα στοιχεια μου?! Κι εγω το ιδιο,ουτε ο οτε μου δινει διαθεσιμοτητα,ουτε η wind στο vdsl,ουτε καμια καμπινα της wind υπαρχει και μου λενε απο το site διαθεσιμη! Εβαλα αριθμο με πηρε τηλεφωνο καποιος και δεν μου ειπε τιποτα επιβεβαιωτικο ,απλα οτι θα με παρει καποιος τηλεφωνο! Wind,τι περιμενεις..
CarbonFibre Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μου αρέσει που βρίζετε τον ΟΤΕ στο άλλο νήμα και η Wind βγήκε πιο ακριβή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα