Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: Έως 1500 ευρώ. 

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Για gaming, ταινίες/σειρές, internet κλπ. Τα παιχνίδια που σκοπεύω να παίζω είναι GTA V, PUBG, Fifa/2k18, Witcher 3, Far Cry,  και άλλα. 

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Κανένα ειδικό πρόγραμμα.

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

Η οθόνη μου είναι Link.png Site: αυτή Αν πιστεύετε ότι χρειάζεται νέα οθόνη και χωράει στο budget μου, θα το συζητούσα.

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι.

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Μένω Αθήνα, και θα ήθελα να πάρω τα κομμάτια από ένα κατάστημα, έτσι ώστε να μου το συναρμολογήσουν κιόλας.

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Επιθυμώ να μου το συναρμολογήσουν στο κατάστημα.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

Όχι. Έχω win 10 τα οποία θα μπουν στο νέο μηχάνημα.

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

Αναβαθμίσεις στο σύστημα θα γίνουν(Σε ram ίσως). Τώρα για Sli/crossfire δεν έχω ιδέα  :-D

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

Όχι, δε σκοπεύω να κάνω OC.

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Όχι, δε σκοπεύω να κάνω OC.

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Μόνο κάτι εξωτερικούς σκληρούς σκοπεύω να χρησιμοποιήσω. (2χ500MB+1x2TB)

Δημοσ.

Ωραίες και ισορροπημένες προτάσεις του jean!

Άν παίζεις πολύ pubg και είσαι και πολύ large βάζεις 8600k και https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=11162652%2C12354802

Την κάρτα γραφικών αγόρασέ την από άλλο μαγαζί και τοποθέτησέ την εσύ είναι πολύ ευκολο και εξοικονείς αρκετά γκαφρά.

Δημοσ.

Κάθε μέρα γυρνάω στο σπίτι μετά από την δουλειά , ανοίγω το pc και σκέφτομαι ... γιατί ακόμα δεν έχω πάρει καινούργιο ; μετά μπαίνω εδώ , βλέπω τις ραμ στα 200ε κλείνω το pc κύριος και συνεχίζω την ζωή μου σαν να μην ήθελα ποτέ αναβάθμιση .

• Like 2
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

λοιπόν το έχω πεί πολλές φορές απο τότε που ήταν στα 150 πάρ'τε όσο προλαβαίνετε γιατί θα πάνε στα 200φεύγα€ και δεν αστειεύομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...