Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας..σε ενα υπολογιστη lenovo M58e 7298 αφοτου εκανε κατι αυτοματες ενημερωσεις εκανε αυτοματη επανεκκινηση βγαζοντας το ακολουθο μυνημα

'your pc ran into a problem and needs to restart''.αφοτου εκανε την επανεκκινηση εβγαλε το ακολουθο μυνημα και μετα κολλησε σε αυτη την οθονη χωρις να λειτουργει τιποτε..ουτε πληκτρολογιο ουτε ποντικι..τον κλεινω τον ξανανοιγω παλι το ιδιο πραγμα.τι να κανω?

post-329551-0-29028700-1511086579_thumb.png

Δημοσ.

..Δε ξέρω ποιες ενημερώσεις κατέβασε αλλά λογικά κάποια δεν έγινε σωστά και θέλει επιδιόρθωση 

Εάν έχεις το μέσο εγκατάστασης ξεκινάς τη διαδικασία 'troubleshooting' μετά την ενεργοποίηση

Εάν έχεις αρχεία που δε θέλεις να χάσεις για κανένα λόγο κράτησε τα πρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο ή αφαιρείς δίσκο και το βάζεις σε άλλο μηχάνημα ή με κάποια live διανομή/ έκδοση κτλ.

Επίσης μεχρι vista βλέπω οδηγους εαν δε κάνω λάθος, βρήκες εσυ για windows 10??

Δημοσ.

..Δε ξέρω ποιες ενημερώσεις κατέβασε αλλά λογικά κάποια δεν έγινε σωστά και θέλει επιδιόρθωση 

Εάν έχεις το μέσο εγκατάστασης ξεκινάς τη διαδικασία 'troubleshooting' μετά την ενεργοποίηση

Εάν έχεις αρχεία που δε θέλεις να χάσεις για κανένα λόγο κράτησε τα πρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο ή αφαιρείς δίσκο και το βάζεις σε άλλο μηχάνημα ή με κάποια live διανομή/ έκδοση κτλ.

Επίσης μεχρι vista βλέπω οδηγους εαν δε κάνω λάθος, βρήκες εσυ για windows 10??

καλημερα..εγω δεν εκανα τιποτε απολυτως φιλε μου..μονο του τα εκανε ξαφνικα αυτα..δηλαδη λες να κανω boot με καποια διανομη linux?υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιος ιος?και αν ναι με τι τροπο μπορω να το δω?

Δημοσ.

:) προφανως.. τότε έλεγξε και το δίσκο σε τι κατασταση ειναι και μετα εαν ειναι software και θελεις win 10 βλεπεις ποια έκδοση/version θα σου 'κατσει' σωστα.

Δημοσ.

:) προφανως.. τότε έλεγξε και το δίσκο σε τι κατασταση ειναι και μετα εαν ειναι software και θελεις win 10 βλεπεις ποια έκδοση/version θα σου 'κατσει' σωστα.

ο δισκος ειναι παλιος..τον ειχα κανει ελεγχο πριν λιγο καιρο με το crystal disk info και μου εβγαζε αρκετους κατεστραμενους τομεις και ''ΠΡΟΣΟΧΗ''.το θεμα ειναι οτι δεν εχω τα windows καπου αποθηκευμενα για να δοκιμασω..μονο κατι διανομες linux εχω..υπαρχει καποιο εργαλειο να κανω ελεγχο ττον υπολογιστη για ιο η θεμα μνημης?εχω το hirens boot cd..να κανω εναν ελεγχο με αυτο?

Δημοσ.

Καταρχην απο που θα κάνεις εκκινηση ή το να 'μπεις' στο bios εχεις επιλογή?

απαντω εγω πιθανον οχι

οποτε αφαιρεσε τα καλωδια απο το δισκο

ενεργοποιησετο τωρα μπορεις?

πιθανον οχι

οποτε αφαιρεσε και τη μπαταρια απο τη μητρικη για 5' και βάλτη πισω να επανελθει το bios και πιθανο να σου δωσει επιλογη να μπεις

ή αν αλλαξεις την επιλογη secure boot στην επανεκκινηση χωρις δισκο συνδεδεμενο να μπορεις και να επιλεξεις απο  που θα εκκινησει και να δεις bios μετά το πρωτο του post lenovo κτλ

εφτασες εδω όλα καλα

κλεισε το συνδεσε καλωδια στο δισκο και και κανε εκκινηση απο το hirren's δες κατασταση δισκου και μονο

και απο κει και περα σιγουρα μπορειςν να συνεχισεις ή με επιδιορθωση ή στησιμο εφοσον παρεις αρχεια που σε ενδιαφερουν.

μη παρεις και αυτο παραθεση ειναι μακρυναρη.. :-D

Δημοσ.

Καταρχην απο που θα κάνεις εκκινηση ή το να 'μπεις' στο bios εχεις επιλογή?

απαντω εγω πιθανον οχι

οποτε αφαιρεσε τα καλωδια απο το δισκο

ενεργοποιησετο τωρα μπορεις?

πιθανον οχι

οποτε αφαιρεσε και τη μπαταρια απο τη μητρικη να επανελθει το bios και πιθανο να σου δωσει επιλογη να μπεις

θα το δοκιμασω φιλε μου και θα σου πω..εχω αλλαξει τροφοδοτικο πριν ενα μηνα περιπου..υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγνωστο αυτη τη στιγμη και δεν εχει σχεση με αυτα που εχεις γραψει, κανε τα πρωτα βηματα και γραφωντας εδω 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα..εβγαλα το δισκο μπηκα στο bios κανονικα..εκανα boot με μια διανομη linux και μπηκα κανονικα..δουλευει μια χαρα..οποτε μαλλον ειναι θεμα λειτουργικου ετσι?και αν ναι τι μπορω να κανω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβα..

με το κλειδακι σου μπορεις να κατεβασεις απο Link.png Site: microsoft

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

φιλε μου στα windows 10 δεν μπορω να μπω καθολου..κατι διανομες linux δοκιμασα και δουλευουν μια χαρα..μπορω να βρω απο πουθενα τα windows 10 και να τα εγκαταστησω ξανα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...