Dominic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα εχω φτιαξει μια αφισα για ενα event σε .PSD στο Photoshop,μεγεθος Α4 300dpi. Μου εχουν πει οτι πρεπει να τη μετατρεψω σε μορφη vector για να μην χασει την ποιοτητα του οταν εκτυπωθει. Ανοιξα την εικονα (απο .psd) στο adobe illustrator και απο εκει την αποθηκευσα κατευθειαν σε .ai Ετσι γινεται η χρειαζεται να κανω και τιποτα αλλο? Τωρα δηλαδη το αρχειο σε .ai ειναι vector?
scyther666 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ελάχιστα ξέρω αλλά αφού δεν έχει απαντήσει κάποιος άλλος, θα το πω...Όχι.. πιθανότατα το έχεις κάνει import στο illustrator σαν raster.Θα πρέπει να κανεις trace το raster image, για να μετατραπει σε vector.
ΛεναΛενα Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μονο με trace οπως λεει και ο scyther μπορει να γινει vector...στην ουσια απλως του αλλαξες φορμα απο .psd σε .ai, τιποτα παραπανω...παντως παραξενο που το θελουν vector...τεσπα, δοκιμασες στο Corel Draw?ειναι πολυ καλο για vector παρουσιαση!
Dominic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Το θελουν σε vector για να μπορει να γινει απο flyer μεχρι αφισα στο δρομο φανταζομαι. Ok θα κοιταξω καποιο βιντεο στο Youtube για live trace γιατι δεν εχω ιδεα Οχι δεν ξερω το corel. Απλα loadαρω την εικονα και μετα την κανω export? Αν μπορεις να μου δωσεις καποιες παραπανω πληροφοριες η καποιο βιντεο Ευχαριστω
Haldol Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Το Corel είναι πρόγραμμα παρόμοιο με το Illustrator. Πάλι θα πρέπει να κάνεις trace την εικόνα. Δεν υπάρχει "αυτόματος" τρόπος μετατροπής raster σε vector, μόνο το ανάποδο.
KyrGR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μην κανεις autotrace την τελική εικόνα αλλά αν δεν εχεις layer με το αρχικό περίγραμμα κάνε την σκίτσο η μείωσε τον αριθμο των χρωμάτων πρωτα. Μετα βρίσκεις το πως θα ρίξεις τα χρωματα σου απο κάτω απο το περίγραμμα του auto trace χωρίς περιττό κόπο.
Dominic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχω καταλαβει σχεδον τιποτα απ οτι μου εχετε περιγραψει ουτε για τα χρωματα ουτε για τα περιγραμματα. Οχι δεν εχδι επιλογη .svg δυστυχως Αυτο που καταλαβα ειναι πως πρεπει να κοιταξω στο ιντερνετ να βρω βιντεο "raster to vector with trace illustrator" και φανταζομαι θα λυθει το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα