Inler Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Στο amazon.fr μονο με prime και διαθεσιμος απο 25/11 στα 250e https://www.amazon.fr/AMD-Ryzen-1700X-Processeur-Socket/dp/B06X3W9NGG Ελλαδα απο 330e https://www.skroutz.gr/s/11139192/AMD-Ryzen-7-1700X-Box.html 2
dimoskoutr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Άρχισε τα ωραία το amazon τώρα που πλησιάζει bf... Οι Γάλλοι κάνουν μερικές φορές σούπερ προσφορές. Χτυπάτε αλύπητα!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Περιμένω match από co.uk Γιατι, τι πλεονεκτημα εχει Μανο το uk; Εχεις λιρες (ή πιστωτικο) για σκοτωμα; 2
manosfp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γιατί από εκεί μπορώ να τον πάρω χωρίς ΦΠΑ...
vrwmiaris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γιατί από εκεί μπορώ να τον πάρω χωρίς ΦΠΑ... Δίδαξε με πως το περνάς στα έξοδα 1
HERTHAN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γιατί από εκεί μπορώ να τον πάρω χωρίς ΦΠΑ... Απο το Γαλλικο δεν μπορεις να το παρεις χωρις ΦΠΑ?
manosfp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Κάνεις εγγραφή στο business και σε δύο μέρες σου απαντάνε πως είσαι έτοιμος. Μετά ψωνίζεις οτιδήποτε πωλείται απευθείας από Amazon χωρίς να πληρώσεις ΦΠΑ. Εννοείται ότι έχεις δηλώσει πιο πριν στο gsis ότι κάνεις ενδοκοινοτικές συναλλαγές... Απο το Γαλλικο δεν μπορεις να το παρεις χωρις ΦΠΑ?Δοκίμασα αλλά δε μου τον αφαιρεί, δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω και εκεί εγγραφή...
HERTHAN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Κάνεις εγγραφή στο business και σε δύο μέρες σου απαντάνε πως είσαι έτοιμος. Μετά ψωνίζεις οτιδήποτε πωλείται απευθείας από Amazon χωρίς να πληρώσεις ΦΠΑ. Εννοείται ότι έχεις δηλώσει πιο πριν στο gsis ότι κάνεις ενδοκοινοτικές συναλλαγές... Εγω επειδη το κανω χρονια τωρα μπορω απο οποιοδηποτε amazon να παρω χωρις ΦΠΑ. 1
manosfp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εγω επειδη το κανω χρονια τωρα μπορω απο οποιοδηποτε amazon να παρω χωρις ΦΠΑ.Με εγγραφή μόνο στο co.uk? Edit :Μάλλον τελείωσε...
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Περιμένω match από co.uk Παντως υποψιν για να μην περιμενεις με ελπιδες ιδιαιτερες, σχεδον ποτε δεν κανουν match το ενα στο αλλο, οι λογοι των χαμηλων τιμων σε καποιο απο αυτα ειναι ή τοπικες ανα χωρα προσφορες ανταγωνιστων που ματσαρουν ή αλλοι αγνωστοι λογοι. Ο,τι εχω βρει σε τρομερη τιμη στο "χ" αμαζον, ποτε δεν ματσαριστηκε απο αλλο. Εδω βεβαια δεν εχουμε τρομερη τιμη αν και στους επεξεργαστες σπανια βλεπουμε προσφορες. 2
HERTHAN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Με εγγραφή μόνο στο co.uk? Edit :Μάλλον τελείωσε... Ναι εναν λογαριασμο εχω για ολα.
leros2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Με εγγραφή μόνο στο co.uk? Έτσι είναι με μια εγγραφή ψωνίζεις χωρίς φπα απ' όλα τα αμαζον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα