Λαζ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα.πουλαω ps vr full με κάμερα ps move controllers και skyrim τελική 320 από 370.το πήρα στις 18/11/2017.μονο μια ώρα το έπαιξα και το δίνω λογω ταξιδιού στο εξωτερικό.με απόδειξη όλα κομπλέ.τηλ 6948521678 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Σαν παιχνίδι, είναι διαφορετικό το skyrim VR και το "απλο" skyrim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Από ότι βλέπω εδώ, είναι ξεχωριστό παιχνίδι που το πληρώνεις από την αρχή https://www.vrheads.com/skyrim-vr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μα αυτο στην Αγγλια ειναι ιδια με της Ελλαδας που εχει 299, της Ελλαδας θα εχει το σωστο καλωδιο τροφοδοσιας και εγγυηση απο την Sony Hellas, δεν ξερω εαν το καλυπτουν εδω επειδη θα ειναι αγορασμενο απο εξω. Οποιος θελησει να παρει απο Αμερικη εαν τυχον περασει τελωνειο χωρις προβλημα θα πρεπει να δει το καλωδιο τροφοδοσιας, το τροφοδοτικο λογικα ειναι universal δηλαδη δουλευει απο 110-240V Απλό καλώδιο δεν είναι; Λογικά και με αντάπτορα και με άλλο καλώδιο θα παίζει. Το τελωνείο πρόσεχε από Αμερική stelios ks! Τελικά θα μου πει κάποιος αν η ανάλυση δεν έχει θολούρα και δεν έχει pixels ότι και αν είχα δοκιμάσει στο πρώτο vr που είχα πάρει δεν είχε καθόλου καλή εικόνα Ποιο ήταν το πρώτο; Ακόμα η ανάλυση είναι χαμηλή απ'ό,τι διαβάζω. Σε όλα, όχι μόνο στο psvr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 To πρωτο δινουν τωρα, αυτο ξεστοκαρουν, το δευτερο αλλαζει σε κατι λεπτομερεις οπως τα ακουστικα, το καλωδιο συνδεσης για να μην σε τραβαει το βαρος του. Δεν αλλαζει η αναλυση στις οθονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω οτι δεν εχει σχεση με το ποσο κοστισε σε οσους το αγορασαν πρωτοι. Η ουσια ειναι εαν σημερα αξιζει αυτο το προιον. Διαβασω αναμικτες αποψεις, οι μισοι λενε ναι οι αλλοι μισοι οχι. Απο την στιγμη που το εχεις μπορεις να προτεινεις παιχνιδια που αξιζουν; Καλως η κακως δεν την βρισκω τοσο πολυ με τα αιματα και τα εντοσθια, κατι αλλο εκτος απο horror εχει; Τεινω προς το οχι. (το γραφω ευγενικα για να μην μου σβησουν το ποστ) Σαφώς και έχει αλλά και θα έχει πολλά περισσότερα στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα πολύ καλά: RIGS Robinson: The Journey Job Simulator Rec room Gran Turismo Sport Eagle flight Farpoint Statik Thumper Superhot VR Sparc Eve: Valkyrie Bound VR Keep talking and nobody explodes και άλλα... Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που αγαπάει το gaming και δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με το PS VR. Δεν είναι άψογο φυσικά αλλά ειδικά με την πτώση των τιμών αξίζει 100%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Φοβάμαι μη κάνει κανένα αψυχολόγητο η sony και το παρατήσει αν δεν δει τις πωλήσεις που θέλει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Είμαι gamer 30 xρονια. Έχω στην συλλογή μου όλες τις κονσόλες σχεδόν για συλλεκτικους λόγους και φυσικά τώρα πια δεν υπάρχει χρόνος για παιχνίδι. Ίσως είναι η ηλικία ίσως είναι και οι υποχρεώσεις αλλά δεν έχω την ίδια όρεξη να ανοίξω την Amiga μου, το master system ή το Saturn. Το μόνο που πραγματικά με έβαλε στο τριπακι να ασχοληθώ ξανά σοβαρά με το gaming είναι το psvr. Είναι μια νέα τεχνολογία που πραγματικά αξίζει κάθε ευρώ της και ας την πλήρωσα από νωρίς ακριβά. Δεν νοείται παίκτης που να μην έχει ασχοληθεί με το vr. Σίγουρα δεν είναι για όλους και σίγουρα κάποιοι θα έχουν συμπτώματα ναυτίας. Πραγματικά όμως είναι η επανάσταση που περιμέναμε για πάνω από 30 χρόνια. Δεν παίζεις απλά, είσαι μέσα στο παιχνίδι με ότι συνεπάγεται αυτό από ψυχολογικης πλευράς. Είμαι ουσιαστικά ένα mind gaming μεταξύ παιχνιδιού και πραγματικότητας. Η ανάλυση στο psvr είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο αλλά είναι εφαμμιλη του oculus σε πολλά σημεία. Μην.ξεχναμε πως σημαντικό ρόλο παίζει και ο ρυθμός ανανέωσης καθώς και τι εύρος της εικονική οθόνης. Και στα δύο το psvr τα πάει περίφημα. Σχετικά με την θέαση δεν υπάρχουν εμφανή pixel απλώς μερικές φορές στις γρήγορες εναλλαγές το μάτι διακρίνει μια μικρή θολούρα στα περιφερειακά γραφικά. Πιστεύω πως η επόμενη έκδοση της μάσκας θα δίνει καθαρό 4 k δηλαδή 2Κ σε κάθε μάτι και έχει θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη αληθοφανεια. Εγώ δηλώνω κατενθουσιασμενος πάντως και ήδη υπάρχουν παιχνίδια που αξίζουν αυτή την τεχνολογία. Σε.οποιον αρέσουν οι αγώνες αυτοκινήτου το driveclub vr καθώς και το νέο grant tourismo είναι υπέροχα με απίστευτες λεπτομέρειες και "πραγματική" αίσθηση οδήγησης. Για τα horror game δεν μιλάμε γιατί έχω πετάξει άπειρες φορές την μάσκα από τον τρόμο. Τέλος για το κερασάκι η θέαση των erotic vr movie περνάει τον αισιθησιασμο σε άλλο επίπεδο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλα που το ειπες αυτο με τις ερωτικες ταινιες, να το εχουμε υποψην μας να μην παρουμε ποτε μεταχειρισμενο psvr. Ποτε δεν ξερεις τι επιανε ο αλλος μετα η πριν πιασει το psvr η τι μπορει να το εχει πιτσιλισει :) :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Χαχαχα ωραίος. Όπως δεν ξέρεις τι έπιανε πριν πιάσει τα λεφτά που μπορεί να καταλήξουν σε εσένα ή ένα κινητό που επίσης μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμενο ή ακόμα ένα laptop που όλο και κάτι θα έχει δει και εκεί και πάει λέγοντας... Το θέμα υγιεινής σε μεταχειρισμενα προϊόντα είναι λεπτό αλλά δεν πρέπει να αγγιζουμε τα όρια της υπερβολης. Επειδή έχουν δει τα μάτια μου πολλά μιας και είμαι συλλέκτης παλιών κονσολών γενικά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε τι αγοράζουμε μεταχειρισμενο και όταν φτάνει στα χέρια μας καλό είναι να το απολυμενουμε. Έχω γνωρίσει κόσμο που αγοράζει κονσόλες από παζάρια ρακοσυλλεκτων με όλη την βρώμα επάνω και τα μεταπουλανε μετά... Γενικά ότι μεταχειρισμενο μηχάνημα πέφτει στα χέρια μου περνάει απολύμανση με χλώριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Berserk_GR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ελλάδα το Skyrim bundle ή το Doom bundle πότε θα το δούμε ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα