Elysian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 https://m.youtube.com/watch?v=qATBLRvb4ls καλησπερα παιδια ενας γνωστος μου θελει να αγορασει το συγκεκριμενο προιον το εχει κανεις αξιζει? Εγω του ειπα οχι παντως αλλα δεν θελω να ειμαι απολυτος γ αυτο ρωταω και εδω αμα το εχει κανεις να πει αν αξιζει? Ευχαριστω πολυ
soteras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλυτερα να παρει μια θερμαστρα παρα αυτο το πραγμα
idomeneas7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Tι να πρωτοσχολιάσω από αυτό το αριστούργημα διαφήμισης? Μερικά από τα αγαπημένα μου είναι η κακομοίρα που φοράει τρύπια και κρυώνει, εκεί που βγαίνει από το μπάνιο και κάνει να πετάξει την πετσέτα, εκεί που η λήψη πιάνει το μισό τουρλωτό κωλομέρι, ο χαλβάς με το γύφτικο τατουάζ και το εφαρμοστό βρακί και φυσικά το ότι ένα σκατό 350w ζεσταίνει 25τμ. 10
papoys1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ιδομενέα το είπες όλα όσα ήθελα να πω και εγώ ειδικά για τον τουρλωτό αλλά ντράπηκα.
Elysian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αρα παιδια να του πω οχι γιατι δεν θα κανει αυτο που λενε ? Και τσαμπα τα 30 ευρω κτ μεχρι 40 να του πω υπαρχει ? Για 20 τμ να ζεσταινει το μπανιο κλτπ η εστω το δωματιο και να μην καιει πολυ σας ευχαριστω
AristidisZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εγώ έκατσα και είδα όλο το βίντεο μπας και βγάλει τίποτα παραπάνω το γκομενάκι Τζίφος η δουλειά 3
vasilk Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Βγάζει την ίδια ζεστή με το μικρό ματάκι που φτιάχνεις καφέ. Αν πιστεύει ότι μπορεί να ζεσταθεί με το ματάκι που φτιάχνεις καφέ ας το πάρει. Πεταμένα λεφτά δηλαδή. Ένα σεσουάρ βγάζει 5 φορές περισσότερη ζέστη. 2
papoys1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αρα παιδια να του πω οχι γιατι δεν θα κανει αυτο που λενε ? Και τσαμπα τα 30 ευρω κτ μεχρι 40 να του πω υπαρχει ? Για 20 τμ να ζεσταινει το μπανιο κλτπ η εστω το δωματιο και να μην καιει πολυ σας ευχαριστω Ρε φίλε πες του να πάει στο leroy και με αυτά τα λεφτά θα πάρει μία πολύ καλή ρεύματος μέχρι 2800 watt. Να πληρώσει τον τουρλωτό 30 ευρώ και να μην τον πιάσει τουλάχιστον είναι κρίμα. 1
teddy71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρα ειναι, σκεφτομαι και εγω να αγορασω μια τετοια σομπα για να ζεσταινω τα @@ μου οταν κρυωνουν. Εγώ έκατσα και είδα όλο το βίντεο μπας και βγάλει τίποτα παραπάνω το γκομενάκι Τζίφος η δουλειά Ειναι λιγα τα βαττ ρε και δεν ζεσταθηκε πολυ ο χωρος, σε κανα μηνα που θα βγει και μεγαλο μοντελο με 500βαττ και θα βραζει ο τοπος τοτε θα βγαλει και το σουτιεν της... Οποτε αναμονη στους δεκτες σας.
MikeJ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Το για εως 25 τμ είναι αντίστοιχο με το έως 24 mbps. Καλά έχουμε δει αηδιες και αηδιες σε τελεμαρκετινγκ αλλά αυτό νομίζω τα ξεπερνάει όλα. Δηλαδή πουλάει ένα κεραμικο αεροθερμο 350 watt, 30 ευρώ όταν μπορείς να βρεις με κανα δεκαρικο αεροθερμο 1500-2000 watt να σου ζεστανει έστω το μπάνιο όταν βγαινεις βρεγμενος. Αυτό δε ξέρω αν ζεσταινει καν εσωτερικό αμαξιου τοσο μικρο που ειναι. 1
papoys1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά το τηλεμάρκετινγκ αυτό είναι.Να σε πείσει ότι κάποιο πράγμα κάνει πολύ περισσότερα από αυτά που στην πραγματικότητα κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι και γνώστες του ίντερνετ μάλιστα που δίνουν 70 ευρώ να αγοράσουν π.χ. μία σόμπα kumtel όταν στο ίτνερνεντ ακόμη και σε καταστήματα όπως το leroy υπάρχουν σόμπες με ανάλογα watt με τιμή έως 30 ευρώ. Και δεν είναι μόνο αυτό έχουν και την εντύπωση ότι μία τέτοια σόμπα θα τους ζεστάνει σπίτι 60 και 70 τετραγωνικών μέτρων που ακούνε από τη διαφήμιση. Ο Αμερικάνικος τρόπος προώθησης ενός προιόντος μπήκε για καλά στη ζωή μας όταν υπάρχουν αρκετά κανάλια που συντηρούνται και κάνουν μόνο αυτό το πράγμα.
siracos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Να τους δεις πως ουρλιάζουν όταν έρχεται ο εκκαθαριστικός λογαριασμός ρεύματος . Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ακόμα και τότε δεν πιστεύουν ότι η αύξηση είναι από την σούπερ σόμπα . Επιμένουν ότι κάτι άλλο φταίει αφού η τηλεόραση το λέει καθαρά , η σόμπα καίει 10 λεπτά την ημέρα. 1
_chris_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 τι είναι αυτό ρε; τον αναπτήρα μου αν ανάψω περισσότερη θερμότητα θα έχω. αυτή η κουτσουλιά θα ζεστάνει δωμάτιο; εντάξει το τερματίσανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα