Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το InCD

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω ενα CD-RW με το InCD 4.1 το ειχα φορμαρει παλιοτερα με το DirectCD. Δουλευει κανονικα αλλα σημερα που πηγα να αντιγραψω ενα φακελο απο το σκληρο στο cd-rw με copy paste μεσα απο τον windows explorer, εμφανισε το μηνυμα "Cannot create or replace ScrollControl: An internal error occured". Δοκιμασα να το κανω paste μεσα σε ενα αλλο φακελο του cd-rw και το εκανε. Τι μπορει να φταιει;

Δοκιμασα υστερα ενα ιδιο δισκακι (samsung cd-rw 700MB) το οποιο ηταν αχρησιμοποιητο να το φορμαρω με το InCD. Κανω λοιπον δεξι κλικ πανω στο Ε: και επιλεγω "InCD Format..." μου εμφανιζει ενα παραθυρο επιλεγω εναρξη και μου εμφανιζει το μηνυμα "Δημιουργηθηκε σφαλμα κατα την εγγραφη στον δισκο Ε:\. Παρακαλουμε επιβεβαιωστε οτι ο δισκος ειναι συμβατος με την συσκευη και δεν ειναι χαραγμενος ή κατεστραμενος".

Το δισκακι δεν ειχε τιποτα. Δοκιμαζω ενα αλλο ιδιο και παλι το ιδιο μηνυμα. Please hellppp!!!

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Θα πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση το DirectCD ΚΑΙ το ASPI της Adaptec και να σβήσεις από τη registry κάποια σχετικά (με το DirectCD) κλειδιά που παραμένουν και μετά από την απεγκατάσταση, και τέλος να εγκαταστήσεις το Nero πρώτα και μετά το InCD.

8) 8) 8)

Δημοσ.
Θα πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση το DirectCD ΚΑΙ το ASPI της Adaptec και να σβήσεις από τη registry κάποια σχετικά (με το DirectCD) κλειδιά που παραμένουν και μετά από την απεγκατάσταση' date=' και τέλος να εγκαταστήσεις το Nero πρώτα και μετά το InCD.

8) 8) 8)[/quote']

Το DirectCD το ειχα στα Win98. Μετα εκανα format περασα τα ΧΡ PRO, ύστερα το nero και τελος το InCD 4.1. Παρόλα αυτα ομως εχω προβλημα. Μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα αναμεσα στο cd recorder και το InCD;

Δημοσ.

Για πιθανή ασυμβατότητα μεταξύ του InCD και του CD-RW μπορείς να κοιτάξεις -->ΕΔΩ<--

Άλλες πιθανές αιτίες είναι να έχει πρόβλημα το CD-RW με τα συγκεκριμένα δισκάκια ή να έχει αρχίσει να παραδίδει το πνεύμα (δεν είπες και πόσο παλιό είναι).

Δοκίμασε να κάνεις erase και εγγραφή, σε ένα από τα δισκάκια, με το Nero να δεις αν γίνεται.

8) 8) 8)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω το LG 4082B και πηγα να γραψω σε DVDRW+ αφου εγραψα καποια αρχεια παω να γραψω και μερικα αλλα και εκει που εγραφε λεει δεν ειναι δυνατο να γραφτουν και βλεπω μετα οτι ειχαν μεινει μονο τα πρωτα και ελεγε 0 διαθσιμος χωρος

Υπαρχει κανα αλλο προγραμμα για αυτη τη δουλεια?

Το DIRECT cd λειτουργιει με DVDRW?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...