Προς το περιεχόμενο

Xiaomi USB LED Light ( Enhanced Edition ) ~ 0.85€ @gearbest [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι τρόπο αποστολής βάζουμε ;

Unregistered Air Mail (No Tracking Number)

Δωρεάν αποστολή και μου έβγαλε: Shipping method: NLPONRA

Δημοσ.

Και πριν 7 ημερες αγορασα απο κει ενα γιατι αυτο που ειχα χαλασε το κουμπακι του. 
Τωρα εβαλα αλλα δυο.. Για να δουμε!

Δημοσ.

δεν αξιζουν πλεον αυτες οι μικρο-χαζο αγορες απο κινα.Κινδυνευεις να το πληρωσεις 3 ευρω και μετα απο 2 μηνες(τουλαχιστον,εαν μπει τελωνειο).Αν αρνηθεις να το παρεις εχεις χασει χρονο και ενα ευρουλακι :P

Δημοσ.

δεν αξιζουν πλεον αυτες οι μικρο-χαζο αγορες απο κινα.Κινδυνευεις να το πληρωσεις 3 ευρω και μετα απο 2 μηνες(τουλαχιστον,εαν μπει τελωνειο).Αν αρνηθεις να το παρεις εχεις χασει χρονο και ενα ευρουλακι :P

Σε Τόσο μικρές αγορές δεν κινδυνεύεις

Έχω φωτό που έλαβα 14 δέματα ταυτόχρονα αξίας μικρότερης των 17€ και δεν πλήρωσα τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Unregistered δεν μπήκε ποτέ τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

σε ποιοτητα ειναι το ιδιο με αυτα απο ζαπλς που πηραμε πριν καιρο τζαμπα?εχω δυο απο ζαπαλς και αν ειναι ιδιο μην το παρω τσαμπα....

Δημοσ.

Τέλος το 3ευρώ, τους έκραξαν και το σταμάτησαν.πήρα αλλά δύο να βρίσκονται.Σύνολο 6, τα βγάζουν τα λεφτά τους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...