Προς το περιεχόμενο

Huawei mediapad t3 9.6 wifi 99€ [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

simoszol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιρνει microsd γραφει στον κωτσοβολο και εχει και gps.αυτο ειναι στο gsmarena; Αν ναι, τοτε η τιμη ειναι πολυ καλη!

https://m.gsmarena.com/huawei_mediapad_t3_10-reviews-8636.php

δεν ειναι αυτο μαλλον... στο γερμανο λεει 2GB ram ενω στο gsmarena λεει 3 GB

edit: τελικα αυτο ειναι απλα η εκδοση 32GB εχει 3Gb ram ενώ η εκδοση 16GB εχει 2GB ram

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, να σας κάνω μια ερώτηση..είμαι ανάμεσα στο συγκεκριμένο και το LENOVO TAB A10 30F 1GB/16GB (99 ευρώ στο media markt)..Οι διαφορές που εγώ βλέπω είναι ότι το lenovo έχει 1G RAM ενώ το Huawei έχει 2, όμως το lenovo έχει μεγαλύτερη μπαταρία..Ποιο θα προτείνατε να επιλέξω? Προορίζεται για χρήση σε social media, youtube κλπ..Ευχαριστώ!

Παιδιά, να σας κάνω μια ερώτηση..είμαι ανάμεσα στο συγκεκριμένο και το LENOVO TAB A10 30F 1GB/16GB (99 ευρώ στο media markt)..Οι διαφορές που εγώ βλέπω είναι ότι το lenovo έχει 1G RAM ενώ το Huawei έχει 2, όμως το lenovo έχει μεγαλύτερη μπαταρία..Ποιο θα προτείνατε να επιλέξω? Προορίζεται για χρήση σε social media, youtube κλπ..Ευχαριστώ!

Τάμπλετ με κάτω απο 2gb ram δεν αξίζει να κοιτάς πλεον.. είναι λίγη και ειδικά για σενα που χειρίζεσαι social media....  

• Like 1

Παιδιά, να σας κάνω μια ερώτηση..είμαι ανάμεσα στο συγκεκριμένο και το LENOVO TAB A10 30F 1GB/16GB (99 ευρώ στο media markt)..Οι διαφορές που εγώ βλέπω είναι ότι το lenovo έχει 1G RAM ενώ το Huawei έχει 2, όμως το lenovo έχει μεγαλύτερη μπαταρία..Ποιο θα προτείνατε να επιλέξω? Προορίζεται για χρήση σε social media, youtube κλπ..Ευχαριστώ!

Κατευθείαν σε αυτό με τα 2gb ram

• Like 1

Παραγγελια για παραδοση στο χωρο μου, ακομη υπο εκτελεση (23/11)

Παραγγελια φιλου για παραλαβη απο καταστημα, εχει παραληφθει (19/11)

Εσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελια για παραδοση στο χωρο μου, ακομη υπο εκτελεση (23/11)

Παραγγελια φιλου για παραλαβη απο καταστημα, εχει παραληφθει (19/11)

Εσεις;

Εγώ το χα παραγγείλει για παραλαβή από κατάστημα. Την επόμενη με πήραν τηλέφωνο ότι στέλνουν μονο ταχυδρομικά. Την αμέσως επόμενη μου ήρθε

Πάντως έφαγα και το πρώτο πακέτο τώρα που το άνοιξα. Φορτιστής 5v1A ? Why?Ελπίζω να δουλεύει με 2A.

Επεξ/σία από Antretng

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...