jeetkunedo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το Τ3 8 προσφορά στο Πλαισιο 89€. http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/HUAWEI-Tablet-Huawei-T3-8-Wifi-Gkri.htm Να είσαι καλά, γιατί τελικά δεν το παρέλαβα το T3 10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το 8αρι με το 10αρι τι διάφορες εχουν? Εκτος από τις ίντσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggeluska Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιρνει microsd γραφει στον κωτσοβολο και εχει και gps.αυτο ειναι στο gsmarena; Αν ναι, τοτε η τιμη ειναι πολυ καλη! https://m.gsmarena.com/huawei_mediapad_t3_10-reviews-8636.php δεν ειναι αυτο μαλλον... στο γερμανο λεει 2GB ram ενω στο gsmarena λεει 3 GB edit: τελικα αυτο ειναι απλα η εκδοση 32GB εχει 3Gb ram ενώ η εκδοση 16GB εχει 2GB ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θήκη από που πήρατε (να είναι λίγο ανθεκτική....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Να είσαι καλά, γιατί τελικά δεν το παρέλαβα το T3 10. Γιατί είναι καλύτερο το 8αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariecurie Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, να σας κάνω μια ερώτηση..είμαι ανάμεσα στο συγκεκριμένο και το LENOVO TAB A10 30F 1GB/16GB (99 ευρώ στο media markt)..Οι διαφορές που εγώ βλέπω είναι ότι το lenovo έχει 1G RAM ενώ το Huawei έχει 2, όμως το lenovo έχει μεγαλύτερη μπαταρία..Ποιο θα προτείνατε να επιλέξω? Προορίζεται για χρήση σε social media, youtube κλπ..Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το Lenovo εχει low-end επεξεργαστη διετιας πλεον,ουσιαστικα δεν ειναι προσφορα.Πηγαινε σε Huawei με κλειστα ματια,υπερεχει σε ολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, να σας κάνω μια ερώτηση..είμαι ανάμεσα στο συγκεκριμένο και το LENOVO TAB A10 30F 1GB/16GB (99 ευρώ στο media markt)..Οι διαφορές που εγώ βλέπω είναι ότι το lenovo έχει 1G RAM ενώ το Huawei έχει 2, όμως το lenovo έχει μεγαλύτερη μπαταρία..Ποιο θα προτείνατε να επιλέξω? Προορίζεται για χρήση σε social media, youtube κλπ..Ευχαριστώ! Τάμπλετ με κάτω απο 2gb ram δεν αξίζει να κοιτάς πλεον.. είναι λίγη και ειδικά για σενα που χειρίζεσαι social media.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, να σας κάνω μια ερώτηση..είμαι ανάμεσα στο συγκεκριμένο και το LENOVO TAB A10 30F 1GB/16GB (99 ευρώ στο media markt)..Οι διαφορές που εγώ βλέπω είναι ότι το lenovo έχει 1G RAM ενώ το Huawei έχει 2, όμως το lenovo έχει μεγαλύτερη μπαταρία..Ποιο θα προτείνατε να επιλέξω? Προορίζεται για χρήση σε social media, youtube κλπ..Ευχαριστώ! Κατευθείαν σε αυτό με τα 2gb ram 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeetkunedo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Γιατί είναι καλύτερο το 8αρι Απλά με βολεύει καλύτερα το μικρότερο μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariecurie Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Για το 8άρι δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον απόθεμα (αν πατήσεις αγορά αυτό λέει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παραγγελια για παραδοση στο χωρο μου, ακομη υπο εκτελεση (23/11) Παραγγελια φιλου για παραλαβη απο καταστημα, εχει παραληφθει (19/11) Εσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παραγγελια για παραδοση στο χωρο μου, ακομη υπο εκτελεση (23/11) Παραγγελια φιλου για παραλαβη απο καταστημα, εχει παραληφθει (19/11) Εσεις; Εγώ το χα παραγγείλει για παραλαβή από κατάστημα. Την επόμενη με πήραν τηλέφωνο ότι στέλνουν μονο ταχυδρομικά. Την αμέσως επόμενη μου ήρθε Πάντως έφαγα και το πρώτο πακέτο τώρα που το άνοιξα. Φορτιστής 5v1A ? Why?Ελπίζω να δουλεύει με 2A. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2017 από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις